11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Με τα πράγματα να αλλάζουν καθημερινά και τις εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη, το δρομικό τοπίο εξακολουθεί να παραμένει… θολό ακόμη.

Η ΓΓΑ ανακοίνωσε νέα μέτρα την 1η Σεπτεμβρίου, χωρίς ωστόσο να γίνει 100% σαφές το καθεστώς στους αγώνες τρεξίματος που είναι προγραμματισμένοι μέσα στο φθινόπωρο.

Το Imittos Epic Trail έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση :

« Σχετικά με τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΓΓΑ την 1η Σεπτεμβρίου σε ότι αφορά τους αγώνες του Imittos Epic ισχύουν τα ακόλουθα:

  1. Πρόκειται για 2 διαφορετικές διαδρομές σε δύο διαφορετικές ημέρες.
    2. Είναι αγώνες βουνού και όχι δρόμου
    3. Οι εκκινήσεις είναι ατομικές και κατά βούληση άρα σε καμία περίπτωση δεν θα επιτραπεί να υπάρξει συγκέντρωση άνω των 15 – 20 ανθρώπων στην εκκίνηση ή και ακόμα λιγότερων κατά μήκος των διαδρομών.
    4. Η διανομή τωn αριθμών και chips θα γίνει τις 20 ημέρες πριν τους αγώνες με το αυτόματο μηχάνημα διανομής της Chronolog.

Ως εκ των παραπάνω η διαδικασία εγγραφών συνεχίζεται κανονικά και οι αγώνες μας προχωράνε βάση του αρχικού σχεδιασμού χωρίς αλλαγές. Έχουμε ανακοινώσει ήδη την πολιτική μας για επιστροφή χρημάτων και μη αναβολής. Όλα προχωράνε βάση του σχεδιασμού μας. Όπως εμείς σχεδιάσαμε και προβλέψαμε, ελπίζουμε να κάνει κάτι παρόμοιο και η πολιτεία που αλλάζει αποφάσεις κάθε μέρα… και απομένουν αρκετές μέχρι το τέλος Οκτωβρίου!».

Το Running Magazine επικοινώνησε με το διοργανωτή του αγώνα, K. Λεωνίδα Αθανασόπουλο προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση.

«Οι αγώνες μας είναι μοιρασμένοι σε διαφορετικές ημέρες και έχουμε ατομικές εκκινήσεις κατά βούληση. Επίσης είναι αγώνες βουνού και όχι δρόμου. Δεν μας αφορά η ανακοίνωση, θα σεβαστούμε τις προδιαγραφές για να μην υπάρχει συνωστισμός», μας είπε αρχικά, για να συμπληρώσει : «Σε κάθε περίπτωση απέχουμε σχεδόν 2 μήνες και οι αποφάσεις αλλάζουν κάθε βδομάδα… Εμείς προχωράμε και μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί κάτι απρόβλεπτο που να μας αναγκάσει να αλλάξουμε όσα έχουμε ανακοινώσει».