11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Σε μια γυναίκα που βγήκε για τζόκινγκ επιβλήθηκε το πρώτο πρόστιμο των 150 ευρώ για παράβαση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, η γυναίκα βγήκε για το πρωινό της τζόκινγκ στην παραλία της Θεσσαλονίκης ωστόσο σε έλεγχο που της έκαναν αστυνομικοί διαπιστώθηκε ότι δεν έχε μαζί της τα απαραίτητα έγγραφα για την κυκλοφορία.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι είχε έτοιμα τα χαρτιά αλλά τα ξέχασε στο σπίτι. Έτσι οι αστυνομικοί της επέβαλαν πρόστιμο 150 ευρώ με την ίδια να λέει ότι θα κάνει ένσταση, κάτι το οποίο προβλέπεται.

Πρόστιμο και σε άλλους πολίτες, παραβίαση καραντίνας

Σε μεγάλο βαθμό οι πολίτες συμμορφώνονται με την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Δεν λείπουν, όμως, περιστατικά παραβιάσεων του μέτρου αλλά και της καραντίνας.

Συνολικά 166 ποινές σε πολίτες που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για την αιτιολόγηση της κυκλοφορίας τους βεβαίωσαν οι αστυνομικοί σε ολόκληρη τη χώρα. Το κάθε πρόστιμο είναι 150 ευρώ.

Παράλληλα σημειώθηκαν και παραβιάσεις της καραντίνας. Η αστυνομία έκανε 427 δειγματοληπτικούς ελέγχους σε άτομα που επέστρεψαν από το εξωτερικό και έπρεπε να παραμείνουν στο σπίτι τους σε καραντίνα για 14 ημέρες. Σε αυτούς τους ελέγχους εντοπίσαν 17 άτομα που δεν τηρούσαν την καραντίνα και επιβλήθηκε στον καθένα το πρόστιμο των 5.000 ευρώ.

Πηγή: ethnos.gr