11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Οριστική απόφαση για την αναβολή του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Οριστική απόφαση για την αναβολή του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 22 Μαρτίου με περίπου 20.000 συμμετοχές σε όλες τις διαδρομές και με αρκετούς δρομείς από το εξωτερικό.

Πλέον ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερο χρόνο που θα αποφασίσει αύριο (10/3) σε συνεδρίαση του ΔΣ ο ΣΕΓΑΣ.

Αντίστοιχα αναμένεται, εκτός απροόπτου, να αναβληθούν όλοι οι αγώνες δρόμου για το προσεχές διάστημα και μέχρι οι λοιμωξιολόγοι να ανάψουν το πράσινο φως.

Αναμένεται σχετική υπουργική απόφαση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας:

«Σύμφωνα με τα μέτρα της Κυβέρνησης, που ανακοινώθηκαν χθες, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην πατρίδα μας, οι διοργανωτές του 9ου Ημιμαραθωνίου Αθηνών, ΣΕΓΑΣ και Δήμος Αθηναίων, ανακοινώνουν ότι ο αγώνας ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου, αναβάλλεται.

Οι διοργανωτές θα επανέλθουν με νεότερη ανακοίνωση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Ημιμαραθωνίου και όλα τα τεχνικά ζητήματα, που αφορούν στη διοργάνωση.

Εξάλλου, αύριο Τρίτη (10/3) συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, το οποίο θα συζητήσει τα δεδομένα που έχουν προκύψει από τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης και θα προχωρήσει στις ανάλογες αποφάσεις, σε ό,τι αφορά στις δραστηριότητες της».

Πηγή : fosonline