Running-Magazine-Logo

Kifisia Run 2020 – 29 Μαρτίου

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Kifisia Run 2020 : Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Κηφισιά τείνει να κρατήσει τα πρωτεία στην (πλέον) αγαπημένη δρομική συνήθεια όλων των Αθηναίων, το Kifisia Run!

Την Κυριακή 29 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο της Κηφισιάς, το 3ο Kifisia Run με τις αγαπημένες διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων μέσα στην πόλη, καθώς και τη διαδρομή των 1.000μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και ΑμΕΑ.

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Σκοπός του αγώνα είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των νεφροπαθών και την ανάγκη ενίσχυσης της δωρεάς οργάνων στην Ελλάδα.

Τμήμα των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών “Γιώργος Καστρινάκης”.

Kifisia Run 2020 – Η προκήρυξη :

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κηφισιάς, προκηρύσσει και διοργανώνει υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Αθήνας, τον 3ο Αγώνα Δρόμου «Kifisia Run». Η Διοργάνωση περιλαμβάνει τους Αγώνες Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος σε Δημόσια Οδό 10.000μ. και 5.000μ., καθώς και Αγώνα Δρόμου 1.000μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και ΑμΕΑ.

Σκοπός του αγώνα θα είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητος ζωής των νεφροπαθών και την ανάγκη ενίσχυσης της δωρεάς ιστών και οργάνων στην Ελλάδα. Μέρος των εσόδων του αγώνα θα διατεθεί για τις ανάγκες του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών “Γιώργος Καστρινάκης”.

Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα ορίζεται ο κ. Παπαχρήστος Χρήστος, Προπονητής Στίβου.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 29 Μαρτίου 2020
2. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ:

2.1 Αγώνας Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ.: Ώρα Εκκίνησης: 10:15

Αφετηρία: Δημοτικό Στάδιο Ζηρίνειο Κηφισιάς.

Τερματισμός: Δημοτικό Στάδιο Ζηρίνειο Κηφισιάς.

Περιγραφή της Διαδρομής: Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.kifisiarun.gr

Συνοπτικά: Η διαδρομή των 10.000μ. περιλαμβάνει: εκκίνηση στην οδό Άνδρου (μπροστά από την πίσω είσοδο του Ζηρινείου), στροφή δεξιά στην Κηφισίας, ακολούθως ευθεία στην Ζηρίνη, στην Κυριαζή και την Λεβίδου, ύστερα στροφή αριστερά στην Θεοδώρου Δεληγιάννη , στροφή δεξιά στη Διονύσου, στροφή δεξιά στην Κρήτης, στροφή δεξιά στην Στρατηγού Δαγκλή, στροφή αριστερά στην Μουσών, στροφή δεξιά στη Λεβίδου, στροφή αριστερά στην Πατριάρχου Μαξίμου στην πλατεία Απέργη, στροφή δεξιά στη Θεοδώρου Δεληγιάννη, στροφή αριστερά στην Γεωργαντά, στροφή δεξιά στην Αλωνίων, στροφή αριστερά στη Συγγρού, στροφή δεξιά στην Άνδρου. Επανάληψη της διαδρομής άλλη μία φορά. Ο τερματισμός είναι στην Άνδρου στο ύψος της πίσω εισόδου του Ζηρινείου.

2.2 Αγώνας Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.: Ώρα Εκκίνησης: 10:15

Αφετηρία: Δημοτικό Στάδιο Ζηρίνειο Κηφισιάς.

Τερματισμός :Δημοτικό Στάδιο Ζηρίνειο Κηφισιάς.

Περιγραφή της Διαδρομής: Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.kifisiarun.gr

Συνοπτικά:

Η διαδρομή των 5.000μ. περιλαμβάνει: εκκίνηση στην οδό Άνδρου (μπροστά από την πίσω είσοδο του Ζηρινείου), στροφή δεξιά στην Κηφισίας, ακολούθως ευθεία στην Ζηρίνη, στην Κυριαζή και την Λεβίδου, ύστερα στροφή αριστερά στην Θεοδώρου Δεληγιάννη , στροφή δεξιά στη Διονύσου, στροφή δεξιά στην Κρήτης, στροφή δεξιά στην Στρατηγού Δαγκλή, στροφή αριστερά στην Μουσών, στροφή δεξιά στη Λεβίδου, στροφή αριστερά στην Πατριάρχου Μαξίμου στην πλατεία Απέργη, στροφή δεξιά στη Θεοδώρου Δεληγιάννη, στροφή αριστερά στην Γεωργαντά, στροφή δεξιά στην Αλωνίων, στροφή αριστερά στη Συγγρού, τελική στροφή δεξιά στην Άνδρου μέχρι το ύψος της πίσω εισόδου του Ζηρινείου.

2.3 Αγώνας Δρόμου 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων και ΑμΕΑ: Ώρα Εκκίνησης: 09:45

Αφετηρία: Δημοτικό Στάδιο Ζηρίνειο Κηφισιάς.

Τερματισμός: Δημοτικό Στάδιο Ζηρίνειο Κηφισιάς.

Περιγραφή της Διαδρομής: Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.kifisiarun.gr

Συνοπτικά: Η διαδρομή των 1.000μ. περιλαμβάνει: εκκίνηση στην οδό Άνδρου (μπροστά από την πίσω είσοδο του Ζηρινείου), στροφή δεξιά στην Κηφισίας, στη συνέχεια ευθεία στη Ζηρίνη, ακολούθως στροφή δεξιά στην Αναβρύτων, στροφή δεξιά στη Συγγρού και τέλος στροφή δεξιά στην Άνδρου. Τερματισμός στην οδό Άνδρου στο ύψος της πίσω εισόδου του Ζηρινείου.

3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να συμμετάσχει δρομέας στους Αγώνες Δρόμου των 10.000μ. και 5.000μ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του. Βαδίζοντες επιτρέπεται να συμμετάσχουν σε όλους τους αγώνες.

Στον αγώνα δρόμου των 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές/τριες γεννημένοι/ες τα έτη 2009 έως 2012.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής για τους ανήλικους δρομείς είναι η αποστολή ή η προσκόμιση της υπεύθυνης δήλωσης συγκατάθεσης του κηδεμόνα έως την επίσημη προθεσμία λήξης των εγγραφών (Τρίτη 24 Μαρτίου 2020).

4. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ

Έπαθλα (μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών όλων των Δρόμων. Κύπελλο απονέμεται μόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια κάθε Δρόμου.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Tο δίπλωμα συμμετοχής θα είναι διαθέσιμο προς εκτύπωση ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για όλους τους τερματίσαντες δρομείς: www.kifisiarun.gr

5. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΕΙΔΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

5.1 Δηλώσεις Συμμετοχής

5.1.1. Οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής για, τα 10.000μ. και 5.000μ., θα πρέπει να ολοκληρωθούν την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020.

5.1.2 Οι ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής για τα 10.000μ. και 5.000μ., θα πρέπει να ολοκληρωθούν την Τρίτη 24  Μαρτίου 2020.

5.1.3 Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 1.000μ Δημοτικών Σχολείων και ΑμΕΑ θα υποβάλλονται μέχρι την Τρίτη 24  Μαρτίου 2020.

5.2 Τρόποι Εγγραφής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με οnline εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.kifisiarun.gr

β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης:

1) με fax στο 210-8018460ΓΣ Κηφισιάς

2) με email στο kifisiarun@kifisiarun.gr

γ. Αυτοπροσώπως από Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 έως Τρίτη 24  Μαρτίου 2020

στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ του αγώνα «KIFISIA RUN»,

Κατάστημα αθλητικών ειδών “Cosmos Sport”, Αργυροπούλου 4, Κηφισιά,

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 18:00

Σάββατο: 10:00 – 14:00

5.3 Είδη Εγγραφής Οι εγγραφές διακρίνονται σε:

Α). Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα. Κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού, είναι απαραίτητο το αποδεικτικό κατάθεσης του αντιτίμου συμμετοχής.

Σε περίπτωση παραλαβής εξοπλισμού άλλου δρομέα, απαραίτητη είναι η επίδειξη φωτοαντίγραφου της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του εκπροσώπου του.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών (Registration Center), οι ανήλικοι δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή ατομικά, θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα καθώς και την υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα, προκειμένου να παραλάβουν τον αθλητικό τους εξοπλισμό.

Β)Ομαδικές, για 10 άτομα και πάνω, χωρίς περιορισμό στην επιλογή Αγώνα Δρόμου. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας αρχηγός της ομάδας, ο οποίος μπορεί να είναι ο ίδιος δρομέας. Σε κάθε περίπτωση ο αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.

Ο αρχηγός της ομάδας κατά την παραλαβή του εξοπλισμού της ομάδας του, θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα, καθώς και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας του. Αν δεν καταστεί δυνατή η παραλαβή του εξοπλισμού από τον αρχηγό, θα πρέπει επισήμως να υποδειχθεί στη διοργάνωση ο αντικαταστάτης του, ως εκπρόσωπος της ομάδας, ο οποίος κατά την παραλαβή θα πρέπει να έχει μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας.

Σε περίπτωση που υπάρχουν ανήλικοι δρομείς στην ομάδα , ο αρχηγός της ομάδας καθίσταται υπεύθυνος να προσκομίσει τις υπεύθυνες δηλώσεις συγκατάθεσης των κηδεμόνων, προκειμένου να παραλάβει τον εξοπλισμό τους.

6. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Το αντίτιμο συνδρομής συμμετοχής ανά Αγώνα Δρόμου φαίνεται στον παρακάτω πίνακα:

6.1 Αντίτιμο βασικού πακέτου αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ
10.000μ. 10€ 8€
5.000μ. 10€ 8€
1.000μ. Μαθητών Δημ. Σχολείων & ΑμΕΑ

Για τους ανήλικους δρομείς απαιτείται η υπογεγραμμένη Υπεύθυνη Δήλωση κηδεμόνα.

6.2 Αντίτιμο πλήρους πακέτου αθλητικού εξοπλισμού

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ
10.000μ. 17€ 15€
5.000μ. 17€ 15€
1.000μ. Μαθητών Δημ. Σχολείων & ΑμΕΑ

6.3 Παροχές πακέτων αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής

6.3.1 Βασικό Πακέτο

Δρόμος10.000μ. και 5.000μ. Αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, υδροδοσία, τροφοδοσία,

παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας).

Δρόμος1.000μ. Αριθμός συμμετοχής, αναμνηστικό μετάλλιο, υδροδοσία, τροφοδοσία, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας).

6.3.2 Πλήρες Πακέτο

Δρόμος10.000μ. και 5.000μ. Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, υδροδοσία, τροφοδοσία, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας).
Δρόμος1.000μ. Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, αναμνηστικό μετάλλιο, υδροδοσία, τροφοδοσία, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας).

6.4. Τρόποι Πληρωμής

α. Online πληρωμή

με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα των VISA, MASTERCARD, MAESTRO και AMERICAN EXPRESS με χρήση πλατφόρμας PAYPAL, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.kifisiarun.gr.

β. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς στην ALPHA BANK.

IBAN: GR6901403420342002320003728

γ. Πληρωμή αυτοπροσώπως από Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 έως Τρίτη 24  Μαρτίου 2020 στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ του αγώνα «KIFISIA RUN»,

Αθλητικό κατάστημα Cosmos Sport,

Αργυροπούλου 4, Κηφισιά,

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 18:00

Σάββατο: 10:00 – 14:00

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλετε το αντίτιμο της συνδρομής συμμετοχής σας το αργότερο έως 5 ημέρες από την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας καθώς και να αποστείλετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά ανάλογα με το πακέτο που έχετε επιλέξει, έως τη λήξη της επίσημης προθεσμίας των εγγραφών. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ:

Ακυρώσεις συμμετοχών δεν γίνονται δεκτές.

7. ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

7.1 10.000μ.

Οι συμμετέχοντες δρομείς μεταβαίνουν με δικά τους μέσα στο χώρο εκκίνησης του Αγώνα που βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Ζηρινείου Κηφισιάς. Σημειώνεται ότι οι δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της Εκκίνησης μια ώρα πριν την έναρξη του Αγώνα, ώρα 09:15.

7.2 5.000μ.

Οι συμμετέχοντες δρομείς μεταβαίνουν με δικά τους μέσα στο χώρο εκκίνησης του Αγώνα που βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Ζηρινείου Κηφισιάς. Σημειώνεται ότι οι δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της Εκκίνησης μια ώρα πριν την έναρξη του Αγώνα, δηλαδή ώρα 09:15.

7.3 1.000μ.

Οι συμμετέχοντες δρομείς μεταβαίνουν με δικά τους μέσα στο χώρο εκκίνησης του Αγώνα που βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Ζηρινείου Κηφισιάς. Σημειώνεται ότι οι δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της Εκκίνησης μια ώρα πριν την έναρξη του Αγώνα, ώρα 08:45.

8. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες δρομείς να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε πλήρη ιατρικό έλεγχο.

Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή/τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες/σες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

Την ημέρα του αγώνα, θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη στον χώρο της Εκκίνησης- Τερματισμού και σε όλο το μήκος των διαδρομών από Γιατρούς και Νοσηλευτές του Ομίλου Υγεία και εθελοντές διασώστες.

9. ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Στην Αφετηρία: διατίθεται υδροδοσία και τροφοδοσία για τους δρομείς του Αγώνα «Kifisia Run».

Τουαλέτες υπάρχουν στην αφετηρία του αγώνα, στο Δημοτικό Στάδιο Ζηρινείου Κηφισιάς.

Ιατρική υποστήριξη υπάρχει στην αφετηρία του αγώνα, στο Δημοτικό Στάδιο Ζηρινείου Κηφισιάς και στους Σταθμούς Υποστήριξης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ

10. ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Για τον Αγώνα Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 10.000μ . το χρονικό όριο είναι 130 λεπτά, για τον Αγώνα Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000μ. το χρονικό όριο είναι 70 λεπτά και για τον Αγώνα Δρόμου 1.000μ. το χρονικό όριο είναι 20 λεπτά (πέραν αυτών των ορίων, οι δρομείς τρέχουν χωρίς την υποστήριξη της διοργάνωσης).

11. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Διεθυντή και τον Αλυτάρχη των αγώνων. Η χρονομέτρηση των αγώνων θα γίνει ηλεκτρονικά με RFID chip. Την ιατρική κάλυψη του αγώνα θα αναλάβουν εθελοντές γιατροί του Ομίλου Υγεία. Για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων θα μεριμνήσει η Αστυνομική Διεύθυνση Κηφισιάς. Για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα θα χρησιμοποιηθούν επίσης 100 εθελοντές, τόσο στους σταθμούς τροφοδοσίας όσο και στην εκκίνηση/τερματισμό.

Απαγορεύεται κάθε παράκαμψη και συντόμευση της διαδρομής. Επιπλέον, απαιτείται η αλληλοκατανόηση και εξυπηρέτηση των δρομέων μεταξύ τους, τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα, ιδιαίτερα όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μεμονωμένοι δρομείς αλλά και ομάδες δρομέων οφείλουν να σέβονται τους υπόλοιπους συναθλητές τους, να μην αλληλο-εμποδίζονται στην προσπάθειά τους και να μην εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του. Υπεύθυνοι για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ένσταση προκύψει, είναι ο Τεχνικός Διευθυντής και ο Αλυτάρχης του αγώνα.

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης των κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

12. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

12.1 Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση όλων των Δρόμων (πλην των 1.000μ), καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων θα αναλάβει επίσημη εταιρεία χρονομέτρησης.

12.2 Αποτελέσματα

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται στο διαδίκτυο αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων, δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να υποβάλει ένσταση εντός πέντε εργάσιμων ημερών. Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται εντός δέκα εργάσιμων ημερών.

13. ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Τόπος: Τα Κέντρα Παραλαβής Εξοπλισμού θα λειτουργήσουν στα ακόλουθα σημεία:

  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κηφισιά, Αργυροπούλου 4
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 433
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Καλλιθέα, Βενιζέλου Ελευθερίου 163B (Λ. Θησέως)

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 27.3.2020

ώρα 12:00 έως 20:00

Σάββατο 28.3.2020

ώρα 10:00 έως 20:00

Οι δρομείς οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Παραλαβής Εξοπλισμού τον αγωνιστικό τους εξοπλισμό, καθώς επίσης και το αναμνηστικό υλικό της διοργάνωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το αθλητικό υλικό δεν θα δίνεται την ημέρα του αγώνα.

14. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, Δημοτικό Στάδιο Ζηρίνειο Κηφισιάς, Λεωφόρος Κηφισίας 192, 14574, Κηφισιά

ΤΗΛ. & ΦΑΞ.: 210-8018460

EMAIL: kifisiarun@kifisiarun.gr

WEBSITE: www.kifisiarun.gr

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00 – 20:00

Σάββατο: 10:00 – 13:00

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X