Running-Magazine-Logo

Αποκλειστική Προσφορά Εγγραφής για το Chalkida Bridges Half Marathon 2019

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Το Running Magazine δίνει τη δυνατότητα σε 40 (!) τυχερούς φίλους του να τρέξουν σε τρεις απολαυστικές διαδρομές με €7 από €10 στον 6ο Ημιμαραθώνιο Χαλκίδας στις 13 Οκτωβρίου 2019!

Οι εγγραφές αφορούν τις διαδρομές των 5, 12 κι εκείνη του Ημιμαραθωνίου και οι 40 πρώτοι που θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέσα από το Running Magazine θα έχουν αποκλειστική έκπτωση.

Προσοχή – Γενικές οδηγίες : Λόγω των περιορισμένων εγγραφών μετά τη συμπλήρωση της εγγραφής η συμμετοχή σας παραμένει ενεργή για 48ώρες ώστε να εξοφληθεί για να κατοχυρώσετε τη θέση σας.

Πιο συγκεκριμένα το κόστος και για τις τρεις διαδρομές είναι €7 από €10.

Να σημειωθεί πως η συμμετοχή θα θεωρηθεί έγκυρη από τη στιγμή που θα αποσταλεί το αποδεικτικό της κατάθεσης στο info[@]runningmagazine.gr με Θέμα «Συμμετοχή στο Chalkida Bridges Half Marathon 2019».

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να κατοχυρώσεις τη συμμετοχή – Η φόρμα θα παραμείνει ενεργή για περιορισμένο αριθμό εγγραφών!

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ – ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!

Chalkida Bridges Half Marathon 2019 – Περισσότερες πληροφορίες :

Για 6η χρονιά πλήθος δρομέων απ’ όλη την Ελλάδα θα δώσει το «παρών» στη Χαλκίδα και το Chalkida Bridges Half Marathon 2019 με 5 συνολικά διαδρομές για μικρούς και μεγάλους κι έναν φιλανθρωπικό χαρακτήρα!

Με σλόγκαν «Ενώνουμε τα χέρια μας, αφήνουμε την αγάπη να κόψει το νήμα», οι ιθύνοντες του αγώνα μας υποδέχονται την Κυριακή 13 Οκτωβρίου σε μία διοργάνωση – γιορτή για την πόλη της Χαλκίδας!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ 6ΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Οι κύριες διαδρομές του αγώνα είναι τα 21km, τα 12km και τα 5km ενώ θα υπάρχει και ακόμα μία διαδρομή του 1km για παιδιά!

Η συμμετοχή στις κύριες διαδρομές είναι 10€ και τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν στον Πανευβοϊκό Σύλλογο «ο Καλός Σαμαρείτης» για την εξυπηρέτηση των καταστατικών σκοπών του.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X