Running-Magazine-Logo

Αποκλειστική Προσφορά Εγγραφής για το Flampouro Race 2019

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Το Running Magazine δίνει τη δυνατότητα σε 25 τυχερούς φίλους του να τρέξουν στο Flampouro Race 2019 στις 22 Ιουνίου με χαμηλότερη εγγραφή!

Οι εγγραφές αφορούν τις διαδρομές των 5 και 13 χιλιομέτρων και οι 25 πρώτοι που θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέσα από το Running Magazine θα έχουν αποκλειστική έκπτωση.

Πιο συγκεκριμένα οι πρώτοι 25 που θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέσω του Running Magazine θα τρέξουν στη Φλώρινα έναντι 4 ευρώ!

Να σημειωθεί πως η συμμετοχή θα θεωρηθεί έγκυρη από τη στιγμή που θα αποσταλεί το αποδεικτικό της κατάθεσης στο info[@]runningmagazine.gr με Θέμα «Συμμετοχή στο Flampouro Race 2019».

Ακολουθεί η φόρμα συμμετοχής στο Flampouro Race 2019:

Please wait...

 

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα :

Ο Α.Μ.Γ. Σύλλογος «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟΥ » , η ΤOΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟΥ μαζί με την Ομάδα Δρομέων «ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ – ΣΕΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ» , σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Φλώρινας και την Αντιπεριφέρεια Φλώρινας , διοργανώνουν αγώνες ορεινού τρεξίματος 13 και 5 χλμ. στο Φλάμπουρο – Φλώρινας.
Θα πραγματοποιηθεί και αγώνας 1.000 μέτρων για τα μικρά παιδιά ( Δημοτικού).

Οι αγώνες δρόμου θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

Ημερομηνία Διεξαγωγής Αγώνων
Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

  1. Στοιχεία Αγώνων:
    α) Αγώνας 13 χιλιομέτρων:
    Ώρα εκκίνησης: 17:00
    Περιγραφή της διαδρομής : Η διαδρομή ξεκινάει από την κεντρική πλατεία του χωριού με κατεύθυνση βόρεια προς την εκκλησία της Ανάληψης .Αρχικά, οι αθλητές θα διανύσουν 2χλμ. ομαλής επίπεδης χωμάτινης διαδρομής και ακολουθούν περίπου 1,5 χλμ. θετικής υψομετρικής .Ακολουθώντας τον δρόμο προς το Νυμφαίο, παράλληλα με το ιδιόκτητο δάσος «Ραδόσι» για 4 χλμ. περίπου επίπεδης και ήπιας υψομετρικής διαδρομής, οι αγωνιζόμενοι οδηγούνται μέσα από τα καταπράσινα δάση στην θέση –«Αγροφυλάκους»- και τον 1ο σταθμό ανεφοδιασμού όπου θα υπάρχει παράλληλα και σταθμός ελέγχου. Τέλος, η διαδρομή κατηφορίζει προς την τοποθεσία του Αγ. Γεωργίου, όπου θα βρίσκεται ο 2ος σταθμός ανεφοδιασμού, με κατάληξη και τερματισμό στην πλατεία του χωριού.

β) Αγώνας 5 χιλιομέτρων:
Ώρα εκκίνησης: 17:05
Περιγραφή της διαδρομής : Η διαδρομή ξεκινάει από την κεντρική πλατεία του χωριού με κατεύθυνση νότια προς το Νυμφαίο. Αρχικά, η διαδρομή είναι ασφάλτινη και ακολουθεί ομαλός χωματόδρομος με ελαφριά ανηφορική κλίση διανύοντας 2,5 km μέσα στο καταπράσινο ανοιξιάτικο δάσος στους πρόποδες του Βαρνούντα, καταλήγοντας στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου, όπου θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού και ελέγχου. Η επιστροφή από την ίδια διαδρομή έχει κατάληξη και τερματισμό στην πλατεία του χωριού.

γ) Αγώνας 1.000 μέτρων (παιδικός): Αφετηρία του παιδικού αγώνα θα είναι επίσης η κεντρική πλατεία του χωριού και τερματισμός στο ίδιο σημείο. Ακολουθεί μια κυκλική πορεία εντός του χωριού και καταλήγει στον τερματισμό .

2. Δικαίωμα συμμετοχής:
– Για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα των 13 χλμ, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του την ημέρα του αγώνα . Ανήλικοι (άνω όμως των 14 ετών) , μπορούν να συμμετέχουν προσκομίζοντας υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους .
– Στον δρόμο των 5 χλμ μπορούν να συμμετέχουν ενήλικες αλλά και παιδιά με υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους
– Στον παιδικό αγώνα δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά μέχρι 12 ετών (Δημοτικού), προσκομίζοντας επίσης υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους .

Διακρίσεις – Έπαθλα:
– Έπαθλα απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών και των τριών (3) διαδρομών.
– Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.
Κατά την παραλαβή από την γραμματεία του αριθμού συμμετοχής , οι συμμετέχοντες των δύο (2)διαδρομών θα λάβουν και τσάντα αθλητή με χυμό,μπάρα δημητριακών και ξηρούς καρπούς ενώ επιπρόσθετα στα 13 χλμ. και αμπούλα μαγνησίου.
Στον παιδικό αγώνα σε όλους τους μικρούς αθλητές θα δοθεί χυμός και γλύκισμα ενώ θα υπάρχουν και εκπλήξεις με face painting ,δώρα ,κ.λ.π.

3. Δηλώσεις Συμμετοχής – Τρόποι Εγγραφής– Αντίτιμο συμμετοχής
– Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι την 16/6/2019 στις 18:00΄ ώρα.
Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε με online εγγραφή στην φόρμα που εμφανίζεται στο παρακάτω link : http://bit.ly/Flampouro2019 ή αυτοπροσώπως στο Γυμναστήριο «ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ» κατά τις ώρες λειτουργίας του, στο κατάστημα του ΜΥΛΩΝΑ Στέργιου επί της οδού Σαρανταπόρου , στην αντιπροσωπεία αυτ/των RENAULT ΠΑΡΙΣΗΣ Α.Ε. επί της οδού 7ης Νοεμβρίου , στα κατάστημα ACS Courier επί της οδού Μακεδονομάχων, καθώς επίσης και στο κατάστημα Paralagi Active sport της Σοφίας Γαϊτανίδου επί της οδού Αρχιμ. Παπαθανασίου 3.
– Το αντίτιμο συμμετοχής των αγώνων είναι πέντε (5) ευρώ, πλην του παιδικού αγώνα που είναι δωρεάν.
Κατά την on line εγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα , παρακαλούνται άπαντες όταν καταχωρούν τα στοιχεία τους να δίνουν εύλογο χρονικό διάστημα στην εφαρμογή ώστε αυτή να τα καταχωρεί , προκειμένου να αποφεύχθούν 2πλές και 3πλές εγγραφές.

4. Τρόποι πληρωμής:
– Με κατάθεση στην τράπεζα Πειραιώς στον παρακάτω Λογαριασμό :
GR96 0171 2430 0062 4313 7759 600 (6243-137759-600)
Κύριος Δικαιούχος: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ) ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΛΑΜΠΟΥΡΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
– Κατά την αυτοπρόσωπη εγγραφή .
ΠΡΟΣΟΧΗ : Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβληθεί το αντίτιμο μέχρι δέκα (10) ημέρες μετά την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής. Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας (το ίδιο ονοματεπώνυμο που έγινε η εγγραφή). Υπάρχει δυνατότητα ομαδικής πληρωμής, αρκεί στην αιτιολογία κατάθεσης να αναγράφονται αναλυτικά τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων.

5. Υγειονομική κάλυψη:
– Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.
– Οι διοργανωτές δεν έχουν καμιά ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
– Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη και υπεύθυνη δήλωση-συγκατάθεση των κηδεμόνων τους.
– Γιατρός θα υπάρχει στο χώρο εκκίνησης , ενδιάμεσα στην διαδρομή των 13 χλμ. και στον τερματισμό για οποιαδήποτε ανάγκη, αλλά και εθελοντές – εξειδικευμένοι διασώστες, θα προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον δρόμο, εφόσον χρειαστεί.
– Όχημα θα επιβιβάζει τους δρομείς που δεν μπορούν για οποιοδήποτε λόγο να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και θα τους μεταφέρει στον τερματισμό.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Η Διοργάνωση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν βλάβη της υγείας ή της σωματικής ακεραιότητας (τραυματισμό ή και θάνατο) των αθλητών που συμμετέχουν στον αγώνα, δεδομένης της επίγνωσης του κάθε αθλητή για τους δυνητικούς κινδύνους που συνεπάγεται η αγωνιστική προσπάθεια σε ορεινό περιβάλλον. Με την αποδοχή της συμμετοχής του στον αγώνα, ο κάθε αθλητής αποδέχεται αυτόματα την πλήρη ανάληψη της ευθύνης από τον ίδιο αλλά και την απαλλαγή των διοργανωτών από ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος ή σοβαρού κινδύνου στον οποίο μπορεί να εκτεθεί ο ίδιος.

6. Ηλεκτρονική χρονομέτρηση – Χιλιομετρικές ενδείξεις – Παροχές
– Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων , καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει εταιρεία επίσημης χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φορούν τον αριθμό συμμετοχής τους και το chip χρονομέτρησης, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα τους παρασχεθούν κατά την παραλαβή αυτών από την Γραμματεία.
– Σε κάθε χιλιόμετρο των αγώνων θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη.
– Στον παιδικό αγώνα δεν θα υπάρχει χρονομέτρηση.
– Στον τερματισμό θα προσφερθεί πλούσιος μπουφές με παραδοσιακές πίτες , παραδοσιακή μανιταρόσουπα , φρέσκο θυμαρίσιο τσάϊ και χυμούς.

7. Γραμματεία – Επικοινωνία
– Οι δρομείς θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους την ημέρα του αγώνα από τη Γραμματεία που θα λειτουργεί στο Κοινοτικό Κατάστημα του Χωριού από τις 12.00 έως την 16.00 ώρα.
– Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν διαμέσου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (flampourorace@gmail.com) ή μέσω της επίσημης σελίδας του αγώνα στο facebook (flampourorace).
Τονίζεται ότι την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει ικανός αριθμός εγγραφών και για τις δύο (2) διαδρομές με ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Δεν θα πραγματοποιηθούν αλλαγές ονομάτων αθλητών , ( δηλ. εάν εξαντληθεί και ο ανωτέρω αριθμός των εγγραφών δεν θα μπορεί να πάρει μέρος κάποιος αθλητής στον αγώνα με νούμερο που αντιστοιχεί και αναγράφει όνομα άλλου αθλητή).Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται όλοι να πραγματοποιήσουν έγκαιρα την ηλεκτρονική τους εγγραφή.

• ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές , εθελοντές και πάσης φύσεως εμπλεκόμενοι , να σεβαστούν απόλυτα το φυσικό κάλλος της περιοχής και να μην απορρίπτουν αντικείμενα κατά μήκος των δύο (2) διαδρομών. Μετά τους σταθμούς τροφοδοσίας και σε εύλογη απόσταση θα υπάρχει ειδικός πλαστικός σάκος απορριμμάτων , όπου θα μπορούν άπαντες να ρίπτουν τα αντικείμενα.
Η συντόμευση (κόψιμο) της διαδρομής απαγορεύεται και τιμωρείται με αποκλεισμό. Ο κάθε αγωνιζόμενος έχει την ευθύνη και υποχρεούται να παρακολουθεί προσεκτικά τα προειδοποιητικά σήματα σωστής κατεύθυνσης. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν στο ακέραιο τους κανονισμούς που περιγράφονται παραπάνω και να υπακούσουν σε τυχόν υποδείξεις των διοργανωτών του αγώνα.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X