11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Ενα ακόμη ιδιαίτερο και ξεκαρδιστικό βίντεο, ετοίμασαν οι Κρητικοί για τον ημιμαραθώνιο Κρήτης, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου και αυτή τη φορά είχε… προεκλογικό «άρωμα».

Πρωταγωνιστές στο νέο βίντεο, δύο μικρά παιδιά. Ο Αλέξης και ο Κυριάκος… Οι δύο πιτσιρικάδες ξυπνούν για να πάνε στον ημιμαραθώνιο. Το δωμάτιο του Αλέξη με αφίσες του Τσε Γκεβάρα, του Μαρξ, του Φιντέλ Κάστρο και των αγαπημένων του ομάδων, του Παναθηναϊκού και της Λίβερπουλ

Το δωμάτιο του Κυριάκου με αφίσες του Ολυμπιακού, του Άνταμ Σμιθ, την σημαία της Ευρωπαϊκής ένωσης αλλά και μια αφίσα της Λίβερπουλ καθώς η ομάδα αυτή είναι το μόνο πράγμα που ενώνει τα δύο αδέρφια (έτσι έχουν πει εξάλλου και οι Τσίπρας και Μητσοτάκης σε συνεντεύξεις τους σε αθλητικά ραδιόφωνα).

Η μαμά έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρωινό , τα παιδιά κάθονται στο τραπέζι και αρχίζει διάλογος για το τρέξιμο και το σχολείο. Κι εκεί αρχίζουν οι ξεκαρδιστικές ατάκες, βγαλμένες από την πολιτική αντιπαράθεση των δύο μεγάλων κομμάτων. Ατάκες, όπως το… Go Back, τα 7ημερα σχολεία, το «όχι» του Αλέξη όταν η μητέρα του, του προσφέρει χυμό, αλλά ο μικρός εννοεί «ναι», είναι μερικές από τις πιο απολαυστικές στιγμές.

Στο τέλος, ακούγεται και το όνομα της… συμμαθήτριας Φώφης, που θα βοηθήσει τον… Κυριάκο στο διαγώνισμα. Το βίντεο έγινε για την προώθηση του Ημιμαραθωνίου Κρήτης 2019, που διοργανώνει ο σύλλογος ΑΘΛΗ.Σ.Υ στις 6 Οκτωβρίου.

Πηγή