11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Syrathlon 2019 : Ένα τριήμερο με πολλές δραστηριότητες περιμένει όλους όσοι δώσουν το «παρών» στη Σύρο τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου!

Το Olympic Triathlon και Sprint Triathlon ξεχωρίζουν από την ατζέντα του αγώνα σε μία διοργάνωση με πολλές εκπλήξεις που συνθέτουν μία μοναδική δρομική -και όχι μόνο- εμπειρία!

Syrathlon 2019 – Αναλυτικά η προκήρυξη :

Το τριήμερο 28-30 Ιουνίου η καρδιά του τριάθλου θα χτυπά στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, τη Σύρο.

Σε ένα ιδανικό περιβάλλον για αγώνα τριάθλου, με τις ομορφότερες συνθήκες για τους συμμετέχοντες και τους θεατές, στην Ερμούπολη της Σύρου, θα διεξαχθεί το SYRATHLON 2019, με αγώνες Olympic Triathlon, Sprint Triathlon, σκυταλοδρομίες δύο ή τριών αθλητών, παιδικό αγώνα διάθλου, φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου 5χλμ και αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις.

Σε ένα νησί που έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια στον αθλητικό τουρισμό, με τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να υποστηρίζουν κάθε διοργάνωση που κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ξεκινήσει με το καλωσόρισμα των αθλητών την Παρασκευή 28/6 το απόγευμα, βραβεύσεις Ελλήνων τριαθλητών , ομιλίες και την τελετή έναρξης της διοργάνωσης.

Το Σάββατο 29/6 το πρωί θα πραγματοποιηθούν παιδικοί αγώνες διάθλου για τους μικρούς μας φίλους από 6 έως 15 ετών σε τρεις κατηγορίες (6-9, 10-12, 13-15). Θα ακολουθήσει η τεχνική ενημέρωση για τους αγώνες τριάθλου ενηλίκων το μεσημέρι και φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου 5χλμ το Σάββατο το απόγευμα με εκκίνηση στις 18:00 από την πλατεία Μιαούλη.

Το main event της διοργάνωσης, οι αγώνες τριάθλου ενηλίκων, θα ξεκινήσουν την Κυριακή 9:00 το πρωί σε δύο αποστάσεις, Olympic distance και Sprint, με δυνατότητα συμμετοχής και ομάδων 2 ή 3 ατόμων (σκυταλοδρομίες).

Μία διοργάνωση με συμμετοχές έμπειρων τριαθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στην οποία όμως μπορούν να συμμετάσχουν όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου και να δοκιμάσουν για πρώτη φορά τις αντοχές τους στο αγώνισμα, είτε ατομικά είτε με παρέα (σκυταλοδρομίες).

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.syrathlon.gr , μάθετε για τους αγώνες και για το υπέροχο νησί της Σύρου και κλείστε θέση για μια μοναδική εμπειρία!

Το Syrathlon θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου και με την υποστήριξη των Δρομέων Σύρου.