11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 2ο Kifisia Run, τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και αναμένεται να «σπάσει» το φράγμα των 2.000 δρομέων.

Συνεχίζεται η περίοδος εγγραφών της διοργάνωσης του 2ου Kifisia Run που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο της Κηφισιάς στις 31 Μαρτίου 2019, και αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 2.000 δρομείς όλων των ηλικιών!

Επειδή τα όρια συμμετοχής αναμένεται να συμπληρωθούν σύντομα στους Αγώνες 10χλμ & 5χλμ, επίλεξε τον αγώνα που σου ταιριάζει και πάρε μέρος στη μεγαλύτερη γιορτή στο κέντρο της Κηφισιάς.

Κλείσε θέση στο μεγάλο ραντεβού δηλώνοντας άμεσα συμμετοχή, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Kifisia Run, www.kifisiarun.gr !

Από το 1950 η ΜΕΒΓΑΛ προσφέρει με ιδιαίτερη φροντίδα στην ελληνική οικογένεια το γάλα, το απαραίτητο διατροφικό συστατικό για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών, και παράλληλα δείχνει αγάπη και ευαισθησία για τα παιδιά που ξεπερνά τα όρια της σωστής διατροφής τους και εκτείνεται σε περισσότερα πεδία, δίνοντας προτεραιότητα σε πράξεις που αφορούν το παιδί και την οικογένεια. Στο πλαίσιο αυτό, έχει καθιερώσει σειρά ενεργειών που εντάσσονται στο ευρύ πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της και εστιάζουν σε παιδιά, εφήβους και νέους ανθρώπους που περιλαμβάνουν δράσεις τόσο στον αθλητικό τομέα και την ευζωία όσο και σε ποικίλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Στα πλαίσια αυτών των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που η εταιρεία εφαρμόζει, συμμετέχει ενεργά στον αγώνα δρόμου Kifisia Run καθώς θα αποτελέσει τον Ονομαστικό Χορηγό τόσο της διοργάνωσης που πλέον μετονομάζεται σε ΜΕΒΓΑΛ – Kifisia Run 2019, όσο και της διαδρομής των 5 χλμ, η οποία πλέον θα λέγεται «Αγώνας Δρόμου 5χλμ ΜΕΒΓΑΛ».

Τα καταστήματα αθλητικών ειδών Cosmos Sport στηρίζουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα δρόμου Kifisia Run αυτή τη φορά με πιο ενισχυμένη παρουσία ως Κύριος Χορηγός αυτής της σημαντικής αθλητικής εκδήλωσης. Ειδικότερα φέτος, τα Cosmos Sport παίρνουν τη θέση τους στην γραμμή εκκίνησης των 10χλμ, καθώς θα αποτελούν τον ονομαστικό χορηγό της συγκεκριμένης διαδρομής η οποία πλέον θα λέγεται «Αγώνας Δρόμου 10χλμ Cosmos Run». Ο 2ος αγώνας Kifisia Run θα αποτελέσει για μία ακόμη φορά το σημείο συνάντησης των πιστών φίλων των δρομικών αγώνων και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Cosmos Sport θα είναι δίπλα τους σε κάθε χιλιόμετρο.

Το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης του αγώνα δρόμου Kifisia Run ενισχύει και φέτος τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Νεφροπαθών “Γιώργος Καστρινάκης” με στόχο να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητος ζωής των νεφροπαθών.

Παράλληλα σκοπός του αγώνα Kifisia Run είναι να τονίσουμε τη σημασία της Δωρεάς Ιστών και Οργάνων και να δώσουμε το ερέθισμα στους πολίτες να σκεφτούν και να συζητήσουν με τους οικείους τους τη στάση τους απέναντι σε αυτό το σημαντικό θέμα.

Θέλοντας τέλος να τιμήσουμε τον αείμνηστο Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών, τον Γιώργο Καστρινάκη, που αφιέρωσε τη ζωή του στη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας και επιβίωσης των Νεφροπαθών και γενικότερα των πολιτών με αναπηρία, απόφασίσαμε ο παιδικός αγώνας των 1.000 μέτρων, να ονομάζεται πλέον «Αγώνας Δρόμου 1.000 μέτρων Γιώργος Καστρινάκης».