Running-Magazine-Logo

Salomon Mountain Cup 2019 – 10 Φεβρουαρίου | Πάρνηθα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Salomon Mountain Cup 2019 Πάρνηθα : Η αγαπημένη σειρά trail αγώνων Salomon Mountain Cup συνεχίζεται στην Πάρνηθα στις 10 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στην Πεντέλη!

Δεύτερη στάση : Πάρνηθα ! Δύο φανταστικές διαδρομές 5.5 και 11 χιλιομέτρων περιμένουν όλους τους fans του Trail Running σε μία απολαυστική διοργάνωση.

 

Salomon Mountain Cup 2019 Πάρνηθα – Το Δελτίο Τύπου :

Μεγάλος χορηγός και φέτος η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο του ορεινού τρεξίματος Salomon με προϊόντα φτιαγμένα από αθλητές για αθλητές.

Όπως και πέρσι, στη μεγάλη μόνο διαδρομή, θα υπάρχει κατηγορία ομάδων.Φτιάξτε την ομάδα σας και οι τρεις καλύτεροι χρόνοι θα βγάλουν το συνολικό χρόνο και την κατάταξη της ομάδας. Απονομές θα γίνονται στις τρεις πρώτες ομάδες κάθε αγώνα αλλά και στο τέλος της σειράς θα βραβευτούν οι τρεις καλύτερες ομάδες του Κυπέλου.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 15 ευρώ για τη μεγάλη διαδρομή και στα 12 ευρώ για τη μικρή διαδρομή. Στο κόστος περιλαμβάνεται το ΦΠΑ 24% καθώς και οι εξής παροχές:υδροδοσία στη διάρκεια του αγώνα, ανάγλυφο μετάλλιο τερματισμού, υπηρεσίες χρονομέτρησης, ιατρικές υπηρεσίες (Ιατρός-ασθενοφόρο), υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και διάσωσης, ηλεκτρονικό αναμνηστικό και σνακ στον τερματισμό.

Αν δηλώσετε ως ομάδα και η ομάδα σας έχει πάνω από πέντε μέλη το κόστος συμμετοχής γίνεται 12 ευρώ για τη μεγάλη και 9 ευρώ για τη μικρή διαδρομή. Για το πώς θα δηλώσετε συμμετοχή ως ομάδα στείλτε στο info@trailpro.gr τα στοιχεία του υπεύθυνου της ομάδας και θα επικονωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες εγγραφής.

Σεβόμενοι το οικονομικό πρόβλημα που πολλοί φίλοι αντιμετωπίζουν, οι έχοντες κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ σε ισχύ να έχουν μειωμένο κόστος συμμετοχής το οποίο ορίζεται στα 10 ευρώ για τη μεγάλη και στα 5 ευρώ για τη μικρή διαδρομή.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X