11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Salomon Mountain Cup 2019 Κρυονέρι : Η αγαπημένη σειρά trail αγώνων Salomon Mountain Cup ξεκινά με το Κρυονέρι στις 13 Ιανουαρίου και συνεχίζεται με την Πάρνηθα και την Πεντέλη.

Πρώτη στάση : Κρυονέρι ! Δύο φανταστικές διαδρομές 9 και 14 χιλιομέτρων περιμένουν όλους τους fans του Trail Running.

Salomon Mountain Cup 2019 Κρυονέρι – Το Δελτίο Τύπου :

Πλησιάζει ο καιρός για την αγαπημένη χειμωνιάτικη σειρά trail αγώνων Salomon Mountain Cup στα βουνά της Αττικής, η οποία κάθε χρόνο δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους δρομείς να ανακαλύψουν τη μαγεία του ορεινού τρεξίματος, να έλθουν σε επαφή με τη φύση και να γνωρίσουν με ασφάλεια όμορφες διαδρομές κοντά στον τόπο κατοικίας τους!

Για εγγραφές πατήστε εδώ!

Οι ημερομηνίες για το 2019 είναι:

1ος αγώνας: Κρυονέρι, 13 Ιανουαρίου

2ος αγώνας: Πάρνηθα – Βασιλικά, 10 Φεβρουαρίου

3ος αγώνας: Πεντέλη – Διόνυσος, 3 Μαρτίου

Η Salomon, η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο του ορεινού τρεξίματος με προϊόντα φτιαγμένα από αθλητές για αθλητές, είναι ο μεγάλος χορηγός της σειράς η οποία απευθύνεται σε όλους τους δρομείς ανεξαρτήτως επιπέδου και φυσικής κατάστασης.

Για τους αρχάριους αθλητές θεωρούνται ιδανικοί αφού μπορούν με ασφάλεια να πάρουν γεύση αγώνων βουνού, σε μικρότερη όμως κλίμακα. Οι μέσου επιπέδου αθλητές  μπορούν να κάνουν ένα δυνατό τεστ και να συγκρίνουν τους χρόνους τους με προηγούμενες χρονιές ενώ για τους έμπειρους είναι μία δυνατή προπόνηση προετοιμασίας για τους μεγάλους αγώνες-στόχους της άνοιξης.

Η Trail Pro έχει αναλάβει την τεχνική διεύθυνση του Κυπέλλου φροντίζοντας για την άψογη σηματοδότηση, τη ροή του προγράμματος και την ασφαλή κίνηση των αθλητών ενώ την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων έχει αναλάβει η εταιρεία Chronosystems εγγυώντας τη γρήγορη και σωστή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Πρόκειται για την ευκολότερη, με τις μικρότερες κλίσεις και φυσικά πιο γρήγορη διαδρομή της σειράς και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο αποστάσεων, αυτήν των 14 χλμ με 380 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς και τη μικρότερη των 9 χλμ με 250 μέτρα θετικής υψομετρικής.

Στη μεγάλη διαδρομή θα υπάρχουν έξι ηλικιακές κατηγορίες οι οποίες είναι: Ανδρών Α1 (18-29), Ανδρών Α2 (30-39), Ανδρών Α3 (40-49), Ανδρών Α4 (50+), Γυναικών Γ1 (18-39) και Γυναικών Γ2 (40+) ενώ στη μικρή διαδρομή θα υπάρχουν δύο κατηγορίες, Ανδρών και Γυναικών.

Σε κάθε αγώνα θα υπάρχει απονομή στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας και μετάλλιο για όλους τους συμμετέχοντες.

Οι νικητές του Κυπέλλου θα κερδίσουν δώρα των χορηγών ενώ θα υπάρχει και κλήρωση δώρων μεταξύ όσων αθλητών τρέξουν και στους τρεις αγώνες και πάρουν έτσι κατάταξη στο Κύπελλο.

Στην  ιστοσελίδα www.trailpro.gr μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή αλλά και να ενημερώνεστε για τις απαραίτητες λεπτομέρειες του κάθε αγώνα όπως τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε διαδρομής, την πρόσβαση στο χώρο εκκίνησης, το πρόγραμμα των αγώνων, κλπ.

Σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία

Η οργανωτική επιτροπή