11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Ένα μοναδικό δώρο Αποκλειστικά για Trail Runners – κατόχους του Running Pass

Ένα αυστηρά ατομικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης κορμού και γλουτών ώστε να αποκτήσεις την κατάλληλα δυναμική για τις κατηφόρες. Εξειδικευμένες ασκήσεις για δρομείς βουνού μαζί με τα Video παραδείγματα για την εκτέλεση τους.

Πλειομετρικές ασκήσεις ισχύς ποδιών όπως single & double leg hop με επεξηγήσεις καθώς και ειδικά σχεδιασμένες προπονήσεις κατάβασης!

Ένα πρόγραμμα 2 μηνών αξίας €100

[vc_btn title=”ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΕΔΩ” style=”3d” color=”primary” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Frunningpass.gr%2Frunning-pass-account%2Frunning-pass-agora%2F||target:%20_blank|”]

Τι είναι το Running Pass

Το Running Pass αποτελεί το απόλυτο πάσο δώρων και προνομίων για τους δρομείς φίλους του Running Magazine.

Με 9 ευρώ για 1 έτος, οι δρομείς – κάτοχοι του Running Pass στην αποκλειστική περιοχή μελών αποκτούν άμεσα δώρα όπως προπονητικά προγράμματα, συνεδρίες cryosauna, φωτογραφίες σε αγώνες δρόμου κ.α. καθώς και αποκλειστικούς εκπτωτικούς κωδικούς -15 έως -20% στα μεγαλύτερα Eshop με προιόντα που αφορούν τον αθλητισμό ( Αθλητικά Καταστήματα, βιολογικά προιόντα, running accessories, ηλεκτρονικά φαρμακεία κ.α. )

Απόκτησε κι εσύ το Running Pass εδώ και απόκτησε όλα τα δώρα που μπορείς να δεις στην περιοχή δώρων και εκπτώσεων του Running Pass.

Περιοχή δώρων και εκπτώσεων του Running Pass

Πως να αποκτήσετε το πρόγραμμα σε 3 βήματα

Βήμα 1: Γίνεστε μέλος στο Running Pass με €9 για 1 έτος εδώ ( Εαν είστε ήδη μέλος αγνοήστε το βήμα 1 )

Βήμα 2: Μπείτε στην αποκλειστική περιοχή μελών του Running Pass 

Βήμα 3: Κατεβάστε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας