Running-Magazine-Logo

Αρβανίτεια 2018 – 25 Νοεμβρίου | Μεταμόρφωση

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Αρβανίτεια 2018 : Προς τιμήν του Βαλκανιονίκη, Κώστα Αρβανίτη διοργανώνονται για άλλη μια χρονιά τα Αρβανίτεια, ένας αγώνας 5 χιλιομέτρων με δωρεάν συμμετοχή.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου και θα έχει αφετηρία και τερματισμό το Δημαρχείο της Μεταμόρφωσης, ενώ νικητές είναι όλοι όσοι τρέξουν και τερματίσουν στο δικό τους ρυθμό.

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης διοργανώνει και φέτος τα «Αρβανίτεια», την εξαιρετικά επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση  αγώνων δρόμου.

Η μεγάλη αυτή αθλητική  γιορτή της πόλης μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25-11-2018 και ώρα 10:00, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων φίλων του αθλητισμού.

Στη φετινή διοργάνωση θα τιμηθούν σπουδαίεςπροσωπικότητες του στίβου και συγκεκριμένα οι  πρωταθλητές Χρήστος Παπαχρήστος και Αθανασία Τζουμελέκα.

Επίσης θα τιμηθεί για την πολυετή προσφορά του ο βετεράνος  πρωταθλητής μεσαίων αποστάσεων, συμπολίτης μας,Τάκης Παπαγεωργίου.

Η εκδήλωση έχει την ενεργό υποστήριξη των ιστορικών προσωπικοτήτων  του ελληνικού στίβου Σπήλιου Ζαχαρόπουλου, Φίλιππου  Φιλίππου, Σπύρου Ανδριόπουλου,  Νίκης Μπακογιάννη, καθώς επίσης και των Ελλήνων βετεράνων αθλητών στίβου.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X