11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Δώρο 1 εξειδικευμένο 3μηνο πρόγραμμα προπόνησης Ημιμαραθωνίου αξίας €150 για όλους τους δρομείς κατόχους του Running Pass!

Ένα από τους Χρυσούς κανόνες του Running όσον αφορά τα προγράμματα τρεξίματος είναι ο κανόνας 80/20 ο οποίος θέλει το πρόγραμμα μας να είναι στο 80% σε χαμηλή ένταση και το 20% σε υψηλή ένταση.

Ένας από τους πρωτεργάτες του Matt Fitzgerald με τον David Warden εκπόνησαν προπονήσεις που έχουν ακολουθήσει περισσότεροι από 50.000 δρομείς!

Το πρόγραμμα βασίζεται όχι τόσο στο ρυθμό αλλά στην προσπάθεια. Άλλος τρέχει στην άσφαλτο, άλλος σε ανηφόρες, άλλος σε κατηφόρες κτλ.

Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στην προσπάθεια μέσω των Ζωνών των καρδιακών μας σφιγμών ( Ζώνη 1 : Ζέσταμα , Ζώνη 2 : Αεροβική κτλ ) με όλες τις κατάλληλες επεξηγήσεις!

Απόκτησε κι εσύ το πρόγραμμα και τρέξε τον 1ο σου Ημιμαραθώνιο σε 3 μήνες

[vc_btn title=”ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΕΔΩ” style=”3d” color=”primary” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Frunningpass.gr%2Frunning-pass-account%2Frunning-pass-agora%2F||target:%20_blank|”]

Τι είναι το Running Pass

Το Running Pass αποτελεί το απόλυτο πάσο δώρων και προνομίων για τους δρομείς φίλους του Running Magazine.

Με 9 ευρώ για 1 έτος, οι δρομείς – κάτοχοι του Running Pass στην αποκλειστική περιοχή μελών αποκτούν άμεσα δώρα όπως προπονητικά προγράμματα, συνεδρίες cryosauna, φωτογραφίες σε αγώνες δρόμου κ.α. καθώς και αποκλειστικούς εκπτωτικούς κωδικούς -15 έως -20% στα μεγαλύτερα Eshop με προιόντα που αφορούν τον αθλητισμό ( Αθλητικά Καταστήματα, βιολογικά προιόντα, running accessories, ηλεκτρονικά φαρμακεία κ.α. )

Απόκτησε κι εσύ το Running Pass εδώ και απόκτησε όλα τα δώρα που μπορείς να δεις στην περιοχή δώρων και εκπτώσεων του Running Pass.

Περιοχή δώρων και εκπτώσεων του Running Pass

Πως να αποκτήσετε το πρόγραμμα σε 3 βήματα

Βήμα 1: Γίνεστε μέλος στο Running Pass με €9 για 1 έτος εδώ ( Εαν είστε ήδη μέλος αγνοήστε το βήμα 1 )

Βήμα 2: Μπείτε στην αποκλειστική περιοχή μελών του Running Pass 

Βήμα 3: Κατεβάστε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας