11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

O Μαραθώνιος της Αθήνας έχει αποδείξει πως πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι δίνει μεγάλο βάρος και στο κοινωνικό. Φέτος, ο αγώνας δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τα όσα συνέβησαν τον περασμένο Ιούλιο στο Μάτι και το αποτέλεσμα που είχε η φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή.

Έτσι, όλοι οι δρομείς που συμμετείχαν παρέλαβαν ένα ειδικό πράσινο μαντήλι το οποίο και φόρεσαν για να δημιουργήσουν έτσι ένα ανθρώπινο πράσινο ποτάμι αισιοδοξίας και στήριξης στους ανθρώπους που δοκιμάστηκαν το περασμένο καλοκαίρι.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του αγώνα συγκεντρώνονται χρήματα για να δοθούν στην αναδάσωση της περιοχής.  Στο σημείο υπήρξαν και κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι με πλακάτ και πανό που κρατούσαν έδωσαν το δικό τους μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Υπήρχαν εκείνοι που τόνισαν πως δεν θα ξεχάσουν ποτέ τα όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι και εκείνοι που φρόντισαν να στείλουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας γράφοντας: “Δίνουμε το δικό μας Μαραθώνιο και θα τον κερδίσουμε”.

Δείτε φωτογραφίες από το πέρασμα των αθλητών από εκείνο το σημείο.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ DRONE

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Δείτε πλάνα από το πέρασμα των αθλητών από το σημείο των φονικών πυρκαγιών.

Πηγή : Sport24