Running-Magazine-Logo

VerticalRUN Noire – 17 Νοεμβρίου | Δράμα

vertical run 2018

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

VerticalRUN Noire 2018 : Μία διαδρομή αφιερωμένη στους λάτρεις της νύχτας και των ορεινών διαδρομών έρχεται το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στη Δράμα.

Αναλυτικά η προκήρυξη του αγώνα

Το 2ο νυχτερινό #verticalRUN (La version NOIRE) είναι έτοιμο να δεχτεί 50 δρομείς που θέλουν να απολαύσουν τα σκοτεινά μονοπάτια του Κορυλόβου με την βοήθεια του φακού τους!

Το 2ο νυχτερινό #verticalRUN θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Νοεμβρίου απο το κιόσκι δίπλα απο το Έναστρον Κορυλόβου! Η παραλάβή των αριθμών θα γίνει απο την γραμματεία απο τις 18:00 έως τις 18:50 (θα τηρηθεί αυστηρά). Όλοι οι δρομείς θα οδηγηθούν στην γραμμή εκκίνησης με λεωφορείο της διοργάνωσης. Οι δρομείς θα ξεκινήσουν τον αγώνα όλοι μαζί από το κιόσκι του Πανοράματος στις 19:30, θα ακολουθήσουν τα σηματοδοτημένα μονοτάτια στο δασάκι του περιφερειακού τα οποία θα τους οδηγήσουν στην “κλασσική” διαδρομή του #verticalRUN των 1.100μ κάθετης ανάβασης!

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

  • Το κόστος συμμετοχής είναι 10ευρώ για κάθε δρομέα και περιλαμβάνει αναμνηστικό αγώνα, τονωτικό ρόφημα και γεύμα δρομέων στον τερματισμό. Το ποσό πρέπει να καταβληθεί άμεσα με την εγγραφή σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Σε περίπτωση που οι πληρωμές ξεπεράσουν τις 50 πριν επιβεβαιωθούν και ολοκληρωθούν, οι πρόσθετες θα ακυρωθούν και θα επιστραφούν τα χρήματα!
  • Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές έως και 19/10/2018 εκτός και αν συμπληρωθεί ο αριθμός των 50 δρομέων νωρίτερα!
  • Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής/πληρωμής.
  • Κάθε δρομέας είναι υπεύθυνος για τον ιατρικό του έλεγχο και την καλή σωματική του υγεία! Η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ατυχήματα και σωματικές βλάβες.
  • Δεν θα υπάρχει φύλαξη προσωπικών αντικειμένων και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εξοπλισμό του!
  • Δεν θα υπάρχουν ενδιάμεσοι σταθμοί τροφοδοσίας παρά μόνο στον τερματισμό!
  • Ακύρωση εγγραφής και επιστροφή χρημάτων γίνετε μόνο κατά την διάρκεια των εγγραφών. Μετά το κλείσιμο τους δεν επιστρέφονται χρήματα!

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ/ΕΠΑΘΛΑ

  • Τα αναμνηστικά δώρα & έπαθλα δίνονται σε κάθε δρομέα στον τερματισμό του. Σε περίπτωση μη εμφάνισης σας στον αγώνα χάνεται το δικαίωμα παραλαβής τους.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

  • ΦΑΚΟΣ! (εκτός και αν έχεις νυχτερινή όραση)

ΕΠΑΘΛΑ:

  • Θα υπάρξει μόνο ένας νικητής ανά κατηγορία φύλλου (ανδρών/γυναικών) ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο πρώτος άντρας και η πρώτη γύναίκα θα παραλάβουν ένα μοναδικό έπαθλο του 2ου νυχτερινού #verticalRUN.
Στο Έναστρον Κορυλόβου, όπου θα γίνει και ο τερματισμός των δρομέων λειτουργεί cafe-bar με θέα την πόλη της Δράμας καθώς και παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους!  
Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X