Running-Magazine-Logo

5 αγώνες δρόμου που ξεχωρίζουν τον Οκτώβριο!

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Για εμάς τους δρομείς τα Χριστούγεννα ήρθαν αρκετά νωρίτερα, αφού το Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτωβρίου θα έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα από 5 αγώνες δρόμου στην Αττική!

Ο Μαραθώνιος έρχεται ( αν θες να τον τρέξεις, αυτός ο οδηγός πρέπει να γίνει το ευαγγέλιό σου ) και το διήμερο 20 και 21 Οκτωβρίου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνεις το ξεμούδιασμά σου, αλλά και να διασκεδάσεις μαζί με την παρέα σου στην Αττική!

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα; Πέντε μοναδικούς αγώνες που σίγουρα δεν θα θέλεις να χάσεις κανέναν. Ας πάμε να τους δούμε

Cardio Run 2018 – 20 Οκτωβρίου

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου «Τρέχουμε με την καρδιά μας για την καρδιά μας» στην 5η διοργάνωση Cardio Run. Οι διαδρομές είναι 3 και 8 χιλιομέτρων, ενώ η αφετηρία του αγώνα θα δοθεί στο κλειστό του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στο Π. Φάληρο.

Kallithea Night Run 2018 – Σάββατο 20 Οκτωβρίου

Το Kallithea Night Run πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά και είναι περιττό να πούμε πως πρόκειται για έναν από τους πλέον αγαπημένους αγώνες των Αθηναίων και όχι μόνο. Οι διαδρομές είναι 2,5 και 5 χιλιομέτρων περιμετρικά της Καλλιθέας!

1ο Platon Run – Κυριακή 21 Οκτωβρίου

Πρόκειται για την πρώτη διοργάνωση, η οποία διοργανώνεται από τα Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» και τον Εξωραιστικό Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Φούρεσι κι έχει στόχο να βοηθήσει το Λύρειο Ίδρυμα για την κάλυψη των αναγκών του μετά την καταστροφική φωτιά στον Νέο Βουτζά.

Μπορείς να τρέξεις δωρεάν σε αυτό τον όμορφο αγώνα εάν είσαι γίνεις μέλος του Running Pass.

5o Nuventi Races – Κυριακή 21 Οκτωβρίου

Η διοργάνωση που συνδυάζει τρέξιμο, κολύμβηση και τρίαθλο έρχεται για πέμπτη χρονιά στην Αττική. Με πληθώρα αγώνων στο νερό και στο δρόμο, πρόκειται σίγουρα για μία συναρπαστική εμπειρία που θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όσοι παρευρεθούν και συμμετάσχουν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στο Φλοίσβο.

Κι εδώ μπορείς να τρέξεις δωρεάν στους αγώνες τρεξίματος εάν γίνεις μέλος του Running Pass.

Αρσάκειος Δρόμος 2018 – Κυριακή 21 Οκτωβρίου

Μια γιορτή των Αρσάκειων Σχολείων, η οποία είναι ανοικτή σε όλους διοργανώνεται την Κυριακή 21 Οκτωβρίου για τρίτη χρονιά. Όσοι επιθυμούν να τρέξουν, οι διαδρομές που μπορούν να συμμετάσχουν είναι 5 χιλιόμετρα, 5 χιλιόμετρα δυναμικό βάδην και 900μ.

Οι συνδρομητές του Running Pass ( μέχρις εξαντλήσεων των εγγραφών) μπορούν να τρέξουν δωρεάν στο φετινό αγώνα.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X