Running-Magazine-Logo

Ζήσε την απόλυτη Trail Running εμπειρία στο Meteora Trail Run 2018

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Η διοργάνωση του Meteora Trail Run 2018 που έρχεται στις 7 Οκτωβρίου 2018 είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά τα Μετέωρα και να ζήσεις την απόλυτη Trail Running εμπειρία!

Το βραχώδες τοπίο των Μετεώρων, αυτός ο λαβύρινθος από κατακόρυφους βράχους που σκαρφαλώνουν αιώνες τώρα στον …ουρανό,  προσφέρουν στον περιηγητή μια πρωτόγνωρη και μοναδική ποικιλία που αλλάζει συνεχώς όψεις  ανάλογα με τα καμώματα του καιρού, ικανοποιώντας και την πιο τολμηρή φαντασίωση.

Τη βαθιά σιωπή των σκοτεινόχρωμων βράχων, που στέκουν επιβλητικά πάνω από την Καλαμπάκα σαν παραφωνία στο τοπίο της Θεσσαλικής πεδιάδας, φαίνεται να ταράζει η ζωή στα στενά παραδοσιακά λιθόστρωτα  της  παλιάς Καλαμπάκας, που Καλαμπακιώτες αρχιμάστορες με μεράκι και αγάπη για την τέχνη τους σφήνωσαν αρμονικά στα πόδια τους.

Σ΄αυτό τον τόπο το Meteora Trail Run 2018 δεν είναι απλά μια αθλητική συνάντηση.  Δεν προσφέρει στους αθλητές μόνο τη χαρά του «ευ αγωνίζεσαι». Είναι αθλητική εμπειρία διαφορετική  που αξίζει κανείς να συμμετέχει.

  • Γιατί δυο μάτια δε σου αρκούν να χορτάσεις το θέαμα!
  • Γιατί το δέος της επαφής με τον απαράμιλλο αυτό χώρο είναι ασύγκριτο!
  • Γιατί η διαδρομή είναι ένα αριστούργημα, αφού συνδυάζει ιστορία, τέχνη, γεωλογικό μεγαλείο!

Όσοι το έχουν ζήσει λένε ότι η εμπειρία είναι απ΄ αυτές που δεν ξεχνάς ποτέ στη ζωή σου. Πρέπει κι εσύ να το ΖΗΣΕΙΣ να το ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ να το ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ !!!

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X