Running-Magazine-Logo

Run Together 2018 – 14 Οκτωβρίου | Αθήνα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Με τρεις διαδρομές 3, 6 και 9 χιλιομέτρων, το Run Together 2018 υπόσχεται για 5η φορά μία μοναδική running εμπειρία σε όσους πάρουν μέρος.

Run Together 2018 – H προκήρυξη :

Το RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY επιστρέφει δυναμικά, για 5η φορά, στον εμβληματικό χώρο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018. Ένα ξεχωριστό fun run, που εντυπωσίασε τις προηγούμενες χρονιές και υπόσχεται και φέτος μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ανεξάρτητα από το δρομικό επίπεδο ή την φυσική κατάσταση, ο καθένας μπορεί να απολαύσει το τρέξιμο μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, σ’ έναν αγώνα δρόμου «φτιαγμένο» για την παρέα.

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού και οι επιδόσεις αλλά οι συμμετέχοντες να τρέξουν ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, παροτρύνοντας τον κολλητό τους, το ταίρι τους, τον γονιό ή το παιδί τους, και να διασκεδάσουν τρέχοντας.

Η εκκίνηση του 5ου RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY θα δοθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ (από Λ. Κύμης), την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, με 3 διαδρομές, των 3 των 6 και των 9χλμ.

Και στο φετινό Run Together τρέχουμε για καλό σκοπό συνεισφέροντας στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού ”Η Κιβωτός του Κόσμου”.

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος με δική τους ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές και καρδιολογικές εξετάσεις και αποδέχονται τους όρους και τις προϋποθέσεις των διοργανωτών.

  • Όλοι οι ανήλικοι συμμετέχοντες για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής υποχρεούνται να έχουν την γραπτή συγκατάθεση του γονέα τους.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες παραιτούνται από κάθε απαίτηση εναντίων των διοργανωτών και χορηγών του αγώνα για τυχόν βλάβη η ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και συναινούν στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας τους από τους διοργανωτές και χορηγούς του αγώνα με οποιοδήποτε τρόπο σε οποιοδήποτε μέσο μαζικής ενημέρωσης, μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) κτλ, για πορωθητικούς λόγους.
  • Οι 3 πρώτοι νικητές πρέπει να επιβεβαιώσουν την κατηγορία που ανήκουν πριν την απονομή.
  • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε χρόνο κάτω των 90 λεπτών.
  • Για να θεωρηθεί ότι ένα ζευγάρι τερμάτισε επιτυχώς, θα πρέπει να τερματίσουν απαραιτήτως και οι δύο.
  • Σαν χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει δεύτερος.
  • Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X