Running-Magazine-Logo

Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2018 – 7 Οκτωβρίου

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2018 : Για τέταρτη χρονιά αθλητές και φίλοι του τρεξίματος απ’ όλη την Ελλάδα θα τρέξουν στην Κρήτη για τον Ημιμαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες.

Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2018 – Η προκήρυξη :

4ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης ( 21,1 χιλ)
και παράλληλοι αγώνες  (5χιλ 10χιλ & 1000μ)

Ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας ΑΘΛΗ.Σ.Υ   είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης και των λαϊκών αγώνων δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων και αγώνα 1000 μέτρων  για παιδιά Δημοτικού   που θα διεξαχθούν την Κυριακή 07 Οκτωβρίου  2018 στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης

Αναλυτικά:

Τόπος διεξαγωγής:  Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης
Εκκίνηση Τερματισμός: Δημοτικό θέατρο Αρκαλοχωρίου
Ημερομηνία: Κυριακή 07 Οκτωβρίου  2018
Ώρα εκκίνησης:
10 Χιλιόμετρα : 08:50
Ημιμαραθώνιος : 09:10
1000 μέτρα : 09:15
5 χιλιόμετρα 12:00

Ώρα προσέλευσης: 
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης το αργότερο 45 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα που θα αγωνιστούν.

Μέγιστη διάρκεια αγώνα:

10χιλ 1 ώρα και 15 λεπτά

5χιλ 1ώρα και 5 λεπτά

Ημιμαραθώνιος 2 ώρες 50 λεπτά

1000 μέτρα χωρίς όριο

.
Διαδρομή: Ημιμαραθώνιος δείτε εδώ
10 και 5 χιλιόμετρα δείτε εδώ

 

Όριο συμμετοχών : για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων κρίνεται απαραίτητο να υπάρχει όριο στον αριθμό των συμμετεχόντων γι αυτό φροντίστε να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιραΣτους προηγούμενους αγώνες οι εγγραφές έκλεισαν αρκετές ημέρες πριν  με αποτέλεσμα αρκετοί αθλητές που δεν είχαν εγγραφεί εγκαίρως να μην λάβουν μέρος.

Ημιμαραθωνιος : 1100 δρομείς

10 χιλιόμετρα Βασικό πακέτο: 400 δρομείς
10 χιλιόμετρα πλήρες πακέτο: 200 δρομείς 

5 χιλιόμετρα Βασικό πακέτο: 1300 δρομείς και πεζοπόροι
5 χιλιόμετρα Πλήρες πακέτο: 900 δρομείς και πεζοπόροι 

1 χιλιόμετρο :100 Μαθητές  

Παραλαβή υλικού και αριθμού συμμετοχής: Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής θα γίνει το Σάββατο 6 Οκτωβρίου από την πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου 11:00-18:00 και από το εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου την ίδια ημέρα 20:00-21:00

Πακέτα συμμετοχής:
​Παρά το γεγονός ότι τα έξοδα διεξαγωγής των αγώνων έχουν αυξηθεί, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να κρατήσει χαμηλά  τις τιμές και να δημιουργήσει ένα νέο πακέτο (βασικό πακέτο)με πολύ χαμηλό κόστος για τους αγώνες 10 και  5 χιλιομέτρων.
​Παράλληλα ενισχύει το πλήρες πακέτο που είναι από τα πιό πλούσια σε Ελληνικό αγώνα!  ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :
ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ 5 & 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ 
6 ΕΥΡΩ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ 5 & 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
12 ΕΥΡΩ
ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 
15 ΕΥΡΩ
Όσοι εγγραφούν μέχρι Παρασκευή 14  Σεπτεμβρίου θα έχουν γραμμένο στον αριθμό συμμετοχής το όνομα τους. (δεν ισχύει για τον αγώνα 1000 μέτρων)
 Τρόποι Εγγραφής:

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους :

​1. Με online εγγραφή στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.CreteHalfMarathon.com

Μετά την πληρωμή δεν χρειάζεται να μας στείλετε αποδεικτικό. Θα λάβετε email το πολύ σε 5 ημέρες για την επιβεβαίωση της εγγραφή σας.

2. Αυτοπροσώπως:
Στα παρακάτω καταστήματα:
COSMOSPORT

  • Περιστέρι Εθν. Αντιστάσεως 57
  • Αγ. Παρασκευή Λ. Μεσογείων 433
  • Ηράκλειο, 1821 17
  • Χανιά, Σκαλίδη 37
  • Αγ. Νικόλαος, Ρ. Κουνδούρου 24-26
  • Ιεράπετρα, Μελ. Μεταξάκη 15

Αρκαλοχώρι

  • ENTRO Ελευθερίου Βενιζέλου 89
  • RUBINI LINGERIE Ελευθερίου Βενιζέλου 116

Δικαίωμα συμμετοχής: Στους αγώνες  μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι ανεξαιρέτως, αθλητές αθλούμενοι και περιπατητές ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης. Το όριο τον 5 χιλιομέτρων είναι 1 ώρα και 5 λεπτά, χρόνος που μπορεί να γίνει και με αργό περπάτημα.

Στο Ημιμαραθώνιο μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Στα 10 χιλιόμετρα δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους και στα 5 χιλιόμετρα όσοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος την ηλικίας τους. Αθλητές κάτω των 18 χρονών θα πρέπει να έχουν την έγγραφη  συγκατάθεση των γονέων τους.

Χρονομέτρηση :Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική  με την χρήση chip που θα δοθούν λίγες ημέρες πριν τον  αγώνα μαζί με τους αριθμούς συμμετοχής . Εκτός την εκκίνηση και τον τερματισμό θα υπάρχουν αρκετά  σημεία ελέγχου για να εξασφαλιστεί η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.
Ισχύουν οι κανονισμοί ΣΕΓΑΣ  για τους αγώνες δρόμου.  Τα στελέχη της οργανωτικής επιτροπής μπορούν οποτεδήποτε να ακυρώσουν αθλητές σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων, καθώς και να τους διαγράψουν μετά τον αγώνα από τα αποτελέσματα αξιολογώντας ενστάσεις, ηλεκτρονικό και οπτικό υλικό.
Τα αποτελέσματα θα ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο και όποιος τερματίσει θα μπορεί να δει το χρόνο του στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης την ίδια στιγμή. Ενστάσεις θα γίνονται δεκτές εως Τετάρτη 10 Οκτωβρίου , ημέρα που θα αναρτηθούν και τα τελικά αποτελέσματα.
Προσοχή: Η απονομή των επάθλων στην γενική κατηγορία και στις ηλικιακές κατηγορίες θα γίνει βάση του μικτού χρόνου και όχι του καθαρού. Γιαυτό το λόγω παρακαλούμε όσους στοχεύουν σε διάκριση να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά την εκκίνηση των αγώνων.

Ιατρική εξέταση : Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου .οι αθλητές κάτω των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους.

Ιατρική κάλυψη : Την ιατρική κάλυψη του αγώνα θα αναλάβουν εθελοντές ιατροί ,εθελοντές του Ερυθρού σταυρού. Επίσης θα υπάρχουν  ασθενοφόρα στην διαδρομή των αγώνων.

Χρηματικά Έπαθλα:
Αναγνωρίζοντας την δυσκολία των καιρών , αλλά και εκτιμώντας την προσπάθεια των αθλητών μεγάλων αποστάσεων που προετοιμάζονται χωρίς τις οικονομικές απολαβές αθλητών άλλων αγωνισμάτων, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε και φέτος να εντάξει χρηματικό έπαθλο για τους 3 πρώτους άνδρες και τις 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας του Ημιμαραθωνίου(21χλμ) ,

Στους  3 πρώτους της γενικής κατάταξης του Ημιμαραθωνίου (21 χιλιομέτρων) θα δοθούν:

Picture

​​
​Έπαθλα:

Ώρα έναρξης απονομών : 13:00 μμ
Θα απονεμηθούν χειροποίητα έπαθλα στους πρώτους και μετάλλια στον δεύτερο και τον τρίτο των παρακάτω κατηγοριών.ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
Κατηγορίες :
1ος 2ος 3ος -1η 2η 3η γενικής κατάταξης.
 18-29 30-39,40-49,50-59,60  και άνω, τρεις πρώτοι Δημότες Μινώα Πεδιάδας   για άνδρες και γυναίκες.Προσοχή :

  1. Όσοι βραβευτούν στην Γενική Κατηγορία δεν θα βραβευτούν ξανά στις ηλικιακές κατηγορίες 
  2. Η ένταξη στην ηλικιακή κατηγορία γίνεται βάση του έτους γέννησης και όχι βάση της ημέρας γέννησης. (πχ γεννημένος 31/12/1987 θα βραβευτεί στην κατηγορία 30-39 ) 

5 χιλιόμετρα
Κατηγορίες :
1ος 2ος 3ος -1η 2η 3η γενικής κατάταξης.

10 χιλιόμετρα
Κατηγορίες :
1ος 2ος 3ος -1η 2η 3η γενικής κατάταξης.

1000 μέτρα  (ώρα βράβευσης 10:00)
1ο 2ο 3ο αγόρι και 1ο 2ο 3ο κορίτσι 

μετά το τέλος των βραβεύσεων θα γίνει κλήρωση αθλητικού εξοπλισμού  και θα συμμετέχουν όλοι  με την προϋπόθεση να είναι παρόντες τη στιγμή της κλήρωσης.

Parking: σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από την εκκίνηση/τερματισμό υπάρχει αρκετό Parking για να εξυπηρετήσει όλους τους συμμετέχοντες.

Επικοινωνία και ενημερώσεις: Για καθημερινές ενημερώσεις, νέα και πληροφορίες για πρόγραμμα του αγώνα μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα του αγώνα

www.cretehalfmarathon.com

και τη σελίδα μας στο Facebook   facebook.com/cretehm

Χιλιομετρικές ενδείξεις : Σε κάθε χιλιόμετρο  θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης.


Ακύρωση αγώνα: Σε περίπτωση βροχής ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά. Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων ο αγώνας θα αναβληθεί  και θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία από τους διοργανωτές. Η δήλωση συμμετοχής σας θα ισχύει και στην περίπτωση που αλλάξει η ημερομηνία του αγώνα. Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα το τίμημα της συμμετοχής δεν επιστρέφεται.

Φύλαξη προσωπικών ειδών: 
κοντά στην  Εκκίνησης/Τερματισμό θα υπάρχει χώρος φύλαξης προσωπικών αντικειμένων. Παρόλο που ο χώρος θα φυλάσσετε σας συνιστούμε μέσα στην τσάντα σας να μην έχετε αντικείμενα αξίας και χρήματα

Αποδυτήρια – Τουαλέτες: 
Θα υπάρχουν τουαλέτες και χώρος για την αλλαγή των ρούχων σας.


Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν τους κανόνες τον χρόνο και τόπο εκκίνησης χωρίς προειδοποίηση αν αυτό κριθεί αναγκαίο για λόγους ασφαλείας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τηλ 6936899948

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                           ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗ.Σ.Υ.
ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X