Running-Magazine-Logo

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για το πρώτο Ios Adventure 2018

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή του πρώτου αθλητικού event “Ios Adventure” στις 8 – 9 Σεπτεμβρίου 2018 κι οι προετοιμασίες συνεχίζονται εντατικά και με μεθοδικότητα.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει στην ιστοσελίδα www.iosadventure.gr και οι ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries & Hellenic Seaways προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις ως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε συνεργασία με το υπεύθυνο τοπικό πρακτορείο Αcteon, δίνοντάς σας τη μοναδική ευκαιρία να βρεθείτε γρήγορα κι οικονομικά στο νησί του Ομήρου.

Οι εθελοντές του νησιού και οι τοπικές επιχειρήσεις είναι έτοιμες να σας υποδεχτούν με τους συνοδούς και την οικογένειά σας, προκειμένου να συμμετέχετε σε αγώνες για μεγάλους αλλά και για μικρούς (1km Kids Run στην παραλία του Μυλοπότα).

Μια σειρά από ξενοδοχεία και καταλύματα θα σας φιλοξενήσουν σε προσιτές τιμές, αφού επικοινωνήσετε μαζί τους για κρατήσεις. Παράλληλα, εστιατόρια και ταβέρνες, είναι έτοιμα να σας προσφέρουν  παραδοσιακές συνταγές όπως τσιμέτια, ρεβυθοκεφτέδες ή πιο μοντέρνες, χρησιμοποιώντας τα βραβευμένα νιώτικα τυριά. Μην ξεχάσετε να  δοκιμάσετε κρασί από τους αμπελώνες του τοπικού οινοποιείου στον Κάμπο, το οποίο από φέτος είναι επισκέψιμο, μετά από ραντεβού.

Δείτε επίσης : Ios Adventure 2018 – 7 – 9 Σεπτεμβρίου | Ίος

Περάστε την ημέρα σας τις πανέμορφες παραλίες της Ίου με ασφαλή μετακίνηση από το Ios Rent a Car και πριν φύγετε από το νησί, μην παραλείψετε να δοκιμάστε και πάρτε μαζί σας τοπικά γλυκά, παστέλια, μυζηθρόπιτες και άλλα,  από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Αρτέμης.

Θα παρακαλούσαμε θερμά τους ενδιαφερόμενους να προβούν έγκαιρα στις ανάλογες κρατήσεις καθώς ο αριθμός ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και κλινών με έκπτωση είναι περιορισμένος.

Τελειώνοντας, να σας θυμίσουμε ότι το αθλητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει: αγώνες ορεινού τρεξίματος  14 & 24 χλμ, στα μονοπάτια και τα παραδοσιακά σοκάκια της Χώρας, οι οποίοι εντάσσονται στο πρωτάθλημα του Cyclades Trail Cup 2018. Αγώνες κολύμβησης 1,5 & 3 χλμ στα καταγάλανα νερά του Μυλοπότα με τη συνεργασία του «Meltemi Watersports” καθώς επίσης και αγώνες αντοχής, κολύμβησης και ορεινού τρεξίματος (Ios Challenge Regular & Ios Challenge Extreme).

Μπορείτε να διαβάστε την προκήρυξη του event εδώ.

Διαβάστε περισσότερα για το αθλητικό event Ios Adventure

Περισσότερες πληροφορίες – εισιτήρια: εδώ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (Προπώληση):

– Ios Trail Race 24km: 25€

– Ios Trail Race 14km: 20€

– Ios Swim 3km (T-Shirt): 10€

– Ios Swim 3km (Χωρίς T-shirt): 5€

– Ios Swim 1.5km (T-Shirt): 10€

– Ios Swim 1.5km (Χωρίς T-Shirt): 5€

– Ios Challenge Extreme (3km Swin, 24km Run) : 35€

– Ios Challenge Regular (1.5km Swim, 14km Run): 25€

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X