Running-Magazine-Logo

Sold out ο 1oς Ημιμαραθώνιος Αλμωπίας!

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Τα προγνωστικά και οι προσδοκίες των ιθυνόντων του 1ου Ημιμαραθωνίου Αλμωπίας ξεπεράστηκαν και ο αγώνας είναι… sold out!

Το Running Magazine σας είχε ενημερώσει για τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό συμμετοχών στον 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμωπίας και με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή, ενημέρωσε πως είχε sold out!

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Αγαπητοί φίλοι δρομείς,

Η Ο/Ε του 1ου Ημιμαραθωνίου Αλμωπίας «Αγγελής Γάτσος» ανακοινώνει το κλείσιμο του συστήματος εγγραφών αύριο Τετάρτη 2/5 στις 10:00 το πρωί.Οι αρχικές 750 θέσεις και στα 3 δρομικά γεγονότα αποδείχτηκαν πολύ λίγες.Προσπαθήσαμε να σας ικανοποιήσουμε όλους, κρατώντας όσο μπορούσαμε ανοιχτή την φόρμα εγγραφών.Θέλοντας να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των συμμετεχόντων αλλά και να υποστηρίξουμε σωστά την εκδήλωση προβαίνουμε στην κίνηση αυτή.Οι εγγραφές συνολικά ξεπέρασαν τις 1200 και σας ευχαριστούμε θερμά όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την συμμετοχή σας. Βρισκόμαστε 5 μέρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα και συνεχίζουμε πυρετωδώς τις προετοιμασίες, προκειμένου να σας δώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να σας μείνει αξέχαστος και ο αγώνας και η  φιλοξενία.

Με εκτίμηση
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ».

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X