11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

 

Training Running Thursday event την Πέμπτη 19/04 στην Κηφισιά

Με αφορμή την έναρξη του νέου αθλητικού καταστήματος στην οδό Αργυροπούλου 4 στην Κηφισιά, η κορυφαία αλυσίδα αθλητικών ειδών σε συνεργασία με την Adidas ετοιμάζουν ένα νέο training event αυτήν την Πέμπτη 19 Απριλίου!

Άφησε για μία ημέρα την προπόνηση σου, και διάλεξε ένα από τα δύο training sessions σε ένα Special Training – Running Event που θα συνδυάσει το τρέξιμο και την ενδυνάμωση.

Έλα να δοκιμάσεις τα νέα adidas AlphaBOUNCE Beyond που είναι ειδικά σχεδιασμένα για κάθε είδους προπόνηση και προσφέρουν ενισχυμένη άνεση και ευελιξία, απορροφώντας τους κραδασμούς για ασύγκριτη σταθερότητα σε κάθε βήμα.

Η συμμετοχή για ακόμη μία φορά είναι δωρεάν!

Όταν η αναπνοή και η κίνηση συντονίζονται, η απόδοση κορυφώνεται. Ετοιμάσου να κυριαρχήσεις με τις οδηγίες των adidas Specialists!

Κλείσε τώρα τη θέση σου στο training της επιλογής σου και τρέξε δωρεάν στο Alphabounce Run & Strength :

Αποκλειστικά για την Πέμπτη 19/4, με την αγορά adidas running & training προϊόντων συνολικής αξίας άνω των 20€, κερδίζεις ένα ΔΩΡΕΑΝ αθλητικό μασάζ στο κέντρο Golden Swan στην Κηφισιά. Προκειμένου να λάβεις το κουπόνι σου, απαιτείται η επίδειξη του training bracelet που θα λάβεις από τη γραμματεία του event κατά την πραγματοποίηση της αγοράς.