Running-Magazine-Logo

Γιατί να τρέξω στο Kallithea Run 2018;

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Φέτος συμπληρώνει τον 7ο χρόνο ζωής και παραμένει ένας από τους mainstream αγώνες δρόμου στην Αθήνα. Ο λόγος για το Kallithea Run 2018 που έρχεται την 1η Απριλίου 2018.

Κάθε χρόνο προσελκύει τα βλέμματα χιλιάδων αθλητών και αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς αγώνες δρόμου στην Αθήνα. Το αποτέλεσμα : Να βρίσκεται αισίως μετά από 7 χρόνια στις κορυφαίες δρομικές διοργανώσεις της πρωτεύουσας.

Εάν ψάχνεις λόγους για να τρέξεις στο Kallithea Run 2018, εμείς σου δίνουμε πολύ καλούς και ρεαλιστικούς!

Κάνε εδώ την εγγραφή σου στο Kallithea Run 2018!

Είναι ιδανικός για ρεκόρ

Με μηδενική υψομετρική διαφορά και δύο διαδρομές ( 5 και 10 χλμ ) που ενδείκνυνται για ατομικές επιδόσεις, το Kallithea Run είναι ένας πολύ καλός λόγος για να σηκωθείς από τον καναπέ σου.

Τρέξε και βοήθα τους συνανθρώπους σου

Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα τρέχοντας να βοηθήσεις και κάποιον συνάνθρωπο σου; Μέρος των εσόδων από τον αγώνα θα δοθεί στο Φιλανθρωπικό ΕΡΓΟ του Ι.Ν.ΑΓ.ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Οπότε και θα κάνεις καλό στον εαυτό σου, αλλά και σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Μα φυσικά για το μετάλλιο

Οκ, θα σηκωθείς να τρέξεις Πρωταπριλιά, να μην έχεις κι ένα μετάλλιο να κοσμεί τη βιβλιοθήκη ή το σαλόνι σου. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα, καθώς και μετάλλιο για να θυμούνται τη συμμετοχή τους στον 7ο αγώνα της Καλλιθέας.

Για να δεις πως είναι…

…Να τρέχεις σε μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες συνοικίες της Αθήνας χωρίς αυτοκίνητα. Όσοι μένουν στο κέντρο και γύρω από αυτό θα το εκτιμήσουν δεόντως, ενώ από την άλλη οι υπόλοιποι θα έχουν τη χαρά να τρέξουν σε μία από τις ωραιότερες και πιο ιστορικές περιοχές της πρωτεύουσας.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X