Running-Magazine-Logo

7ος Μητροπολιτικός Αγώνας Δρόμου – 6 Μαΐου | Αθήνα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

7ος Μητροπολιτικός Αγώνας Δρόμου : Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Ελληνικό ο 7ος Μητροπολιτικός Αγώνας Δρόμου με δύο κύριες διαδρομές, καθώς επίσης και για παιδιά και ΑΜΕΑ.

Πρόκειται για δύο κύριες διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων που θα διεξαχθούν στο χώρο του πρώην ανατολικού αεροδρομίου στο Ελληνικό.

7ος Μητροπολιτικός Αγώνας Δρόμου – Η προκήρυξη :

7ου Μητροπολιτικού Αγώνα

10χλμ, 5χλμ,

2.000μ για παιδιά & 1.000μ για ΑΜΕΑ

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «ΕΥΚΛΗΣ», υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, διοργανώνει τον 7ο Μητροπολιτικό Αγώνα στο πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Στην διοργάνωση περιλαμβάνονται: αγώνας 10 χλμ, αγώνας 5χλμ, αγώνας 2.000 μέτρων για παιδιά και αγώνας 1.000 μέτρων για ΑΜΕΑ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 στις 08:30 στον χώρο του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Ελληνικού.

Οι εγγραφές θα ανοίξουν την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 και θα κλείσουν την Τετάρτη 3 Μαΐου 2018.

Εκκίνηση-τερματισμός: Χώρος πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου (είσοδος από Λεωφ. Βουλιαγμένης στο ύψος του τερματικού σταθμού Ελληνικού του ΜΕΤΡΟ).

Ώρα εκκίνησης: 08:30 εκκίνηση αγώνα 2000 μέτρων για παιδιά και 1000 μέτρων ΑΜΕΑ,

09:00 εκκίνηση αγώνων 10χλμ και 5χλμ

Περιγραφή διαδρομής: 5χλμ (κόκκινη γραμμή)

 

Από το σημείο εκκίνησης στην ανατολική πλευρά του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού (απέναντι από γκολφ Γλυφάδας) περνάμε στον Ανατολικό Αεροδιάδρομο, φθάνουμε μέχρι την αναστροφή 2,5χλμ και επιστρέφουμε διαγράφοντας έναν πλήρη κύκλο.

Περιγραφή διαδρομής: 10χλμ

 

Ίδια με την διαδρομή των 5χλμ αλλά γίνεται δύο φορές.

Όλες οι διαδρομές είναι εντελώς επίπεδες από την αρχή έως και τον τερματισμό και ενδείκνυνται για ατομικές επιδόσεις.

* Σημείωση:

Οι διαδρομές είναι πλήρως προστατευόμενες από οχήματα και μετρημένες, ενώ καθ’ όλο το μήκος τους θα υπάρχει σήμανση και φύλαξη. Οι αγώνες θα γίνουν υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Υπάρχει χώρος στάθμευσης εκατοντάδων αυτοκινήτων μέσα στον χώρο του Ανατολικού Αεροδρομίου, δίπλα ακριβώς από τον χώρο διεξαγωγής του αγώνα.

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση θα γίνει ψηφιακά με chip στο δρομικό παπούτσι και τα επίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αμέσως μετά τον αγώνα, ενώ θα δημοσιευθούν αφού ελεγχθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής: α)Στους αγώνες 5χλμ, 10χλμ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα αγωνιστούν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί προσφάτως από ιατρό. Για αθλητές κάτω των 18 ετών απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των γονέων τους.

β)Στον αγώνα 2χλμ δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά μέχρι 15 ετών, κατόπιν συμπλήρωσης φόρμας αποδοχής εκ μέρους του γονέα-κηδεμόνα τους.

Έναρξη και πέρας διανομής των αριθμών: Η έναρξη της διανομής των αριθμών θα γίνει το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 τις ώρες 10:00-18:00 στα γραφεία του ‘ΕΥΚΛΗ’ στην οδό Αργυρουπόλεως 94-96, Αργυρούπολη στον 1ο Όροφο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 6 Μαΐου από 07:30 μέχρι 08:30 στη γραμματεία του αγώνα (δίπλα στην εκκίνηση του αγώνα μέσα στον χώρο του Ανατολικού Αεροδρομίου Ελληνικού).

 

Κόστος συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής είναι 5€ για τους αγώνες 5χλμ και 10χλμ ενώ δωρεάν θα είναι οι συμμετοχές στους αγώνες 2000 μέτρων για παιδιά και 1000 μέτρων για ΑΜΕΑ.

Τα χρήματα θα καλύψουν τις ανάγκες του αγώνα ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί προς ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει: Ηλεκτρονική χρονομέτρηση (chip), αριθμό δρομέα, μετάλλιο, νερά, φρούτο. Υδροδοσία θα υπάρχει σε δύο σταθμούς, στην εκκίνηση και στα 2,5χλμ.

Φόρμα Εγγραφής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα

www.efklis.gr

και θα επικυρώνονται αφού θα έχει καταβληθεί το αντίτιμο συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό του ΕΥΚΛΗ.

Κατάθεση χρημάτων:

Η κατάθεση του αντιτίμου συμμετοχής θα γίνεται στον λογαριασμό του ΕΥΚΛΗ στην Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR33 0172 0810 0050 8106 2736 052.

Προσοχή: Στο καταθετήριο πρέπει απαραιτήτως να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντος με αιτιολογία: “για τον 7ο Μητροπολιτικό αγώνα και για τον αγώνα (5χλμ, 10χλμ)”.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα λαμβάνετε ενημέρωση-επικύρωση στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Ιατρική Εξέταση:

Οι δρομείς συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη. Αποδέχονται πως υπεύθυνα δηλώνουν κατά τους όρους του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, έχοντας γνώση των σχετικών κυρώσεων, ότι έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες αποδεικνύεται ότι είναι υγιείς για να μετάσχουν στον αγώνα, παραιτούνται δε από κάθε απαίτηση εναντίον των συνδιοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημία από οποιαδήποτε αιτία.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους σε 2 ώρες μετά την εκκίνηση. Πέραν του χρονικού ορίου θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Έπαθλα: Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι-πρώτες της γενικής κατάταξης και στον αγώνα των 10χλμ θα βραβευτούν επιπλέον οι τρεις πρώτοι-πρώτες των παρακάτω ηλικιακών κατηγοριών:

1. 18-29 ετών

2. 30-39 ετών

3. 40-49 ετών

4. 50-59 ετών

5. 60-69 ετών

6. 70+

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί μετάλλιο.

Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν 30 λεπτά μετά το πέρας του αγώνα.

Για να γίνουν οι βραβεύσεις των ανωτέρω ηλικιακών κατηγοριών πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον έξι αθλητές ανά κατηγορία.

Οι βραβευθέντες της γενικής κατηγορίας δεν θα βραβευθούν και για την ηλικιακή κατηγορία στην οποία ανήκουν.

Παράλληλος αγώνας 2χλμ για παιδιά.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η δήλωση συμμετοχής για τον αγώνα των 2χλμ για παιδιά ηλικίας μέχρι 15 χρονών πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους. Δεν θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ενώ θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Εγγραφές για τον αγώνα των 2χλμ για τα παιδιά μπορεί να γίνουν και την ημέρα του αγώνα μέχρι τις 08:10 ή με την αυτοπρόσωπη δήλωση συμμετοχής του γονέα στη γραμματεία του αγώνα.

Η εκκίνηση του παιδικού αγώνα των 2.000 μέτρων θα δοθεί στις 08:30.

Αγώνας 1000 μέτρων για ΑΜΕΑ

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η εκκίνηση του αγώνα των 1000 μέτρων για ΑΜΕΑ θα δοθεί στις 08:30.

 

Πρόσβαση:

1. Με αυτοκίνητο

α. Από Αθήνα μέσω Λεωφ. Βουλιαγμένης

Παίρνουμε τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, φτάνουμε στον τερματικό σταθμό Ελληνικού του Μετρό και στρίβουμε δεξιά προς τη θάλασσα. Στο τέλος του δρόμου βλέπουμε την εκκλησία της Αγίας Τριάδας Ελληνικού, κάνουμε δεξιά και αμέσως αριστερά και φθάνουμε στην πύλη εισόδου του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού. Από εκεί υπάρχει σήμανση προς τον χώρο που θα χρησιμοποιηθεί για στάθμευση (κίτρινη γραμμή).

Σημειώνεται ότι θα διατεθεί για τα οχήματα των συμμετεχόντων χώρος στάθμευσης κοντά στην εκκίνηση

β. Από Πειραιά μέσω Ποσειδώνος

Στρίβουμε στη Λεωφόρο Αλίμου και βγαίνουμε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς Γλυφάδα. Φτάνουμε στον τερματικό σταθμό Ελληνικού του Μετρό και στρίβουμε δεξιά προς τη θάλασσα. Στο τέλος του δρόμου βλέπουμε την εκκλησία της Αγίας Τριάδας Ελληνικού και κάνουμε δεξιά και αμέσως αριστερά. Στο τέλος του δρόμου βρίσκουμε την πύλη εισόδου του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού. Από εκεί υπάρχει σήμανση προς τον χώρο που θα χρησιμοποιηθεί για στάθμευση (κίτρινη γραμμή).

 

Σημειώνεται ότι θα διατεθεί για τα οχήματα των συμμετεχόντων χώρος στάθμευσης κοντά στην εκκίνηση.

 

Εθελοντές:

Για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων ο ΕΥΚΛΗΣ χρειάζεται εθελοντές οι οποίοι θα συνδράμουν καθοριστικά στην όλη προσπάθεια την ημέρα του αγώνα. Όσοι συμμετάσχουν θα έχουν το σύνολο των παροχών (μετάλλιο). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail: info@efklis.gr

Κάλεσμα αλληλεγγύης:

Ο ΕΥΚΛΗΣ, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης, αποφάσισε να συλλέξει τρόφιμα μακράς διάρκειας για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τα οποία θα διανείμει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελληνικού–Αργυρούπολης. Προς αυτή την κατεύθυνση, καλούμε όσους δρομείς το επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα, να φέρουν τρόφιμα και να τα εναποθέσουν την ημέρα του αγώνα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους κοντά στη γραμματεία, στον χώρο της εκκίνησης.

* Σημείωση:

Ο αγώνας σε περίπτωση πολύ σοβαρών λόγων ενδέχεται να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία η να ακυρωθεί. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ιστοσελίδα του συλλόγου και τα ΜΜΕ.

 

Πληροφορίες:

Στη σελίδα του ΕΥΚΛΗ www.efklis.gr και https://www.facebook.com/efklis

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X