Running-Magazine-Logo

5 λόγοι για να (ξανα)τρέξουμε στο Sifnos Run 2018

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Το 2017 ήταν μια καλή χρονιά για το δρομικό κίνημα. Δεκάδες αγώνες σε όλη την Ελλάδα συγκέντρωσαν τα βλέμματα των αθλητών, ενώ υπήρχε και κάποιος που έκανε τα πρώτα του (δρομικά) βήματα.

Το Sifnos Run πήρε το βάπτισμα του πυρός τον Απρίλιο του 2017 και φέτος κάνει το δεύτερο βήμα, με έναν αγώνα που πρέπει οπωσδήποτε να τρέξετε!

Ολοκλήρωσε την εγγραφή σου εδώ!

Αν είσαι από εκείνους που δεν πείθονται εύκολα, τότε σου έχουμε τους καλύτερους λόγους.

Οι φιλόξενοι κάτοικοι

Όλη η χώρα και ειδικά τα νησιά μας φημίζονται για τη θερμή κι εγκάρδια φιλοξενία. Όλοι μας έχουμε επισκεφτεί έστω και μία φορά κάποιο ελληνικό νησί και το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι. Η Σίφνος, ένα νησί με περισσότερους από 2.500 κάτοικους φημίζεται γα τους «ζεστούς» της ανθρώπους και την άρτια φιλοξενία τους.

Όσοι έτρεξαν στο Sifnos Run 2017 το θυμούνται πολύ καλά, ενώ οι υπόλοιποι μπορούν να το διαπιστώσουν φέτος. Δεν είναι και λίγο να βρίσκεις ένα δεύτερο… σπίτι αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το δικό σου όντας μόλις λίγες ημέρες εκεί.

Νησί Κυκλάδων – Μεγάλη αστική πόλη σημειώσατε 1

Ναι οκ, σύμφωνοι. Μία διαδρομή σε οποιοδήποτε νησί δεν μπορεί να συγκριθεί με την αντίστοιχη μίας μεγάλης αστικής πόλης. Θέλεις λίγο η θάλασσα, λίγο το ειδυλλιακό ανοιξιάτικο τοπίο. Όλα αυτά συντελούν στο αποτέλεσμα.

Από την μία πλευρά οι πράσινες πλαγιές της Σίφνου και από την άλλη το καταγάλανο Αιγαίο. Οι κύριες διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων θα αποσπάσουν σίγουρα την προσοχή σας.

Η προκλητική διαδρομή

Οι αγώνες του Sifnos Run αφενός είναι ωραίες, αφετέρου όμως είναι και απαιτητικές. Αν και πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου, η υψομετρική διαφορά είναι αρκετή! So, accept the challenge!

Ξεκίνα λίγο νωρίτερα τις διακοπές σου

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και το καλοκαίρι ακολουθεί. Οι εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά που θα επωφεληθούν όσοι δηλώσουν συμμετοχή στο Sifnos Run 2018 είναι μία καλή ευκαιρία για… πρόωρες διακοπές.

Μειωμένα εισιτήρια, διασκέδαση, χαλάρωση και… θάλασσα. Για ξανασκέψου το…

Για την εμπειρία

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα τις περισσότερες φορές μας ωθεί στη ανάγκη για κάτι διαφορετικό. Σκέψου λοιπόν να πάρεις μια βαλιτσούλα, να βάλεις μέσα τα αθλητικά σου, δύο αλλαξιές και να μπεις στο καράβι για μία περιπέτεια.

Γιατί αυτό είναι το τρέξιμο. Μία συνεχής περιπέτεια για έναν δρομέα που ανακαλύπτει νέες πτυχές του εαυτού του. Και το νησί της Σίφνου είναι μια περιπέτεια που αξίζει να ζήσεις.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X