Running-Magazine-Logo

Η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Γκαμπριέλα Σάμπο στο Kallithea Run 2018

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Η ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια, Γκαμπριέλα Σάμπο θα δώσει το «παρών» την Κυριακή 1η Απριλίου στο Kallithea Run 2018.

Στα πλαίσια διεξαγωγής του δρομικού αθλητικού γεγονότος, «Kallithea Run» 2018, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Απριλίου, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημ. Κάρναβος έδωσε, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, συνέντευξη Τύπου παρουσία του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Παναγιώτη Δημάκου, του Αντιδημάρχου αθλητισμού κ. Κώστα Ευσταθίου και της εφόρου και υπεύθυνης Εθελοντών  του Φιλαθλητικού Συλλόγου κ. Αριστέα Λαμέρα. Παρευρέθηκαν επίσης  μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αθλητές, γυμναστές, Διευθυντές σχολείων, γονείς, φορείς κι εκπρόσωποι των χορηγών και υποστηρικτών  της Διεθνούς διοργάνωσης.

«Πρόθεση μας είναι να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή μαθητών, Δημοτών μας αλλά και δρομέων από όμορους Δήμους, με στόχο να συμμετέχουν συνολικά πάνω 2.500 άτομα στην επιτυχημένη αυτή διοργάνωση. Επίσης για 3η φορά θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Πάρκο Δαβάκη η ξεχωριστή διαδρομή για τα παιδιά των παιδικών σταθμών, προσαρμοσμένη στην ηλικία τους , τα οποία θα διασχίσουν το Πάρκο συνοδευόμενα υποχρεωτικά από τους γονείς τους. Η εκκίνηση της παιδικής διαδρομής έχει προγραμματιστεί για τις 09.30π.μ.» δήλωσε αναφορικά με τη διεξαγωγή των αγώνων και όλων των διαδρομών, ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής  του Κallithea Run 2018  κ. Παναγιώτης Δημάκος που είναι αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και εκλεγμένο μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού ευχαρίστησε το Δήμο Καλλιθέας για τη συνεργασία που μετράει επτά συνεχόμενα χρόνια και δήλωσε ευχαριστημένος που… « το Kallithea Run 2018 είναι ένας  πλέον ένας Διεθνής Αγώνας δρόμου μετά την «αδελφοποίηση» του με το Grand Prix 10χλμ της Πράγας που έχει λάβει το Golden Label  της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας IAAF. Δήλωσε επίσης πως υπάρχουν εγγραφές από πολλές χώρες και διαφορετικές ηπείρους και πως θα συμμετάσχουν η νικήτρια του Ημιμαραθωνίου 2018, Ελευθερία Πετρουλάκη όπως επίσης και ο Μαραθωνοδρόμος Γιώργος Καραβίδας .

«Είναι τιμή μας που θα έχουμε κοντά μας  φέτος την Ολυμπιονίκη και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γκαμπριέλα Σάμπο, η οποία διετέλεσε Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού στη χώρα της τη Ρουμανία και με την οποία συνεργαζόμαστε άψογα για το δρομικό κίνημα και την εξέλιξη του στην Γηραιά ήπειρο, ως εκλεγμένα μέλη στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία κλασσικού αθλητισμού. Είναι ακόμα πολύ σημαντικό για την πόλη μας, πως το Υπουργείο Τουρισμού, ο Ε.Ο.Τ και η Περιφέρεια Αττικής συμπράττουν στην προσπάθεια μας αυτή με την Αιγίδα τους στο Kallithea Run, αναγνωρίζοντας  έτσι τη σημαντικότητα του ως έναν αθλητικό τουριστικό προορισμό, μετά από 6 χρόνια συνδιοργανώσεων με το Δήμο Καλλιθέας».

Στην συνέντευξη Τύπου έγινε παρουσίαση των επί μέρους αγώνων και δόθηκαν αναλυτικές λεπτομέρειες για τις διαδρομές διεξαγωγής: των 5χλμ και 10 χλμ., της σκυταλοδρομίας  των ομάδων 4 Χ2,5 χλμ, του ανοιχτού αγώνα δρόμου 2,5χλμ.  για γονείς και παιδιά καθώς και του αγώνα  1000μ. με τη συμμετοχή των αθλητών των Special Olympics.

Με την αρωγή της Τροχαίας Καλλιθέας η πορεία των δρομείς θα είναι κατά μήκος της  ανόδου της οδού Ελ. Βενιζέλου (Θησέως), με σημεία αναστροφής στον αγώνα των 5χλμ και 10χλμ: την οδό Αγ. Πάντων και Ισμήνης και με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Δαβάκη, στην οποία θα υπάρχουν και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της διοργάνωσης. Ώρα εκκίνησης  08:30 στις 1/04/18, οπότε και θα σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) από το ύψος της οδού Αγ. Πάντων όπως και στους κάθετους σε αυτήν δρόμους έως και την οδό Ισμήνης, από τις 08:30 έως τις 12:30.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X