Running-Magazine-Logo

North Olympus Trail Vrontou 2018 – 20 Μαΐου | Πιερία

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

North Olympus Trail Vrontou 2018 : Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που ο Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς θα διοργανώσει τον ορεινό αγώνα τρεξίματος μήκους 20 χιλιομέτρων με την επωνυμία North Olympus Trail Vrontou 2018.

Ο ορεινός αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου στην Πιερία θα περιλαμβάνει μία κεντρική διαδρομή 20 χιλιομέτρων και μία μικρότερη 6 χιλιομέτρων. Ο σκοπός είναι η ανάδειξη και προβολή της βορειοανατολικής πλευράς του Ολύμπου.

North Olympus Trail Vrontou 2018 – Ανακοίνωση :

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς διοργανώνει, για 3η  συνεχόμενη χρονιά, αγώνα  ορεινού τρεξίματος, μήκους 20 χιλ., με την επωνυμία North Olympus Trail Vrontou (ΝΟΤ Vrontou), καθώς και έναν μικρότερο αγώνα,  μήκους  6 χιλ., με την επωνυμία “Το μονοπάτι της Αγίας Κόρης”, στα άγρια μονοπάτια του Βορειοανατολικού  Ολύμπου, στην περιοχή της Βροντούς Πιερίας. Στόχος των αγώνων είναι η ανάδειξη και προβολή της βορειοανατολικής  πλευράς του Ολύμπου.

Αφετηρία και τερματισμός οι Αγ. Απόστολοι, σε υψόμετρο 320μ. στους πρόποδες του Ολύμπου, 4 χιλ. δυτικά του χωριού Βροντού, όπου βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις του ΕΟΣ Βροντούς, οι οποίες διαθέτουν: χώρο στάθμευσης 400 θέσεων, σύγχρονες τουαλέτες, σνακ μπαρ, χώρους αναψυχής κ.α.

Χαρακτηριστικά του αγώνα των 20km

Ο αγώνας είναι απόστασης 20 περίπου χιλιομέτρων, από τα οποία τα 18.5 χιλ. είναι σε μονοπάτια του Ολύμπου και μόνο 1.5 χιλ. σε δασικούς δρόμους και άσφαλτο. Το υψόμετρο που θα κινηθεί είναι από 320μ έως 1.540μ.

Χαρακτηριστικά του αγώνα των 6km

Ο αγώνας είναι απόστασης 6 περίπου χιλιομέτρων, από τα οποία τα 4.5 χιλ. είναι σε μονοπάτια  και 1.5 χιλ. σε δασικούς δρόμους και άσφαλτο. Το υψόμετρο που θα κινηθεί είναι από 320μ έως 640μ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες σε λίγες ημέρες.

Πληροφορίες: 6973 804 843 & 697 222 4665.

Δείτε βίντεο από το North Olympus Trail Vrontou το 2017

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X