Running-Magazine-Logo

Kavala Trail Run 2018 – 11 Μαρτίου | Καβάλα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Kavala Trail Run 2018 : Για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο ορεινός αγώνας στην Καβάλα με σκοπό να μάθει και να «αγκαλιάσει» ο κόσμος την πόλη, καθώς και τις ομορφιές που κρύβει σε μία διαδρομή που χαρακτηρίζεται μικρής και μέτριας δυσκολίας.

Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 ο Σύλλογος Χιονοδρομίας – Ορειβασίας Καβάλας θα πραγματοποιήσει στο περιαστικό δάσος της πόλης για έκτη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία Kavala Trail Run.

Kavala Trail Run 2018 – Η προκήρυξη :

Σκοπός της εκδήλωσης, είναι να έρθουν σε επαφή με τη φύση και ειδικά με το δάσος που αγκαλιάζει την πόλη, κόσμος όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, να αγωνιστούν και να χαρούν την συμμετοχή τους καθώς η διαδρομή θα είναι μικρή και μέτριας σχετικά δυσκολίας.

Το περισσότερο μέρος της, κινείται σε μονοπάτια εξαιρετικής ομορφιάς και ο αθλητής έχει την ευκαιρία να θαυμάσει στα ψηλότερα σημεία της διαδρομής την μοναδική θέα προς την πόλη της Καβάλας, αγναντεύοντας επίσης το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Σας καλούμε όλους λοιπόν, να δώσετε το παρόν σας και να δείτε από κοντα τις Φυσικές ομορφιές της πόλης μας.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ : 11.00 πμ. Από την τοποθεσία “Κόντη” στο περιαστικό δάσος Καβάλας

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Ο αγώνας είναι ορεινός δρόμος απόστασης 13 περίπου χιλιομέτρων από τα οποία τα 11 χιλιόμετρα είναι σε μονοπάτια τα 2 χιλιόμετρα σε δασικούς δρόμους με λίγο άσφαλτο και έχει θετική υψομετρική 610 μέτρα. Η διαδρομή είναι περίπου η ίδια με πέρυσι, απλώς έχουν γίνει κάποιες επεμβάσεις για την τελειοποίηση του μονοπατιού, έχει προστεθεί η τοποθεσία Σταυρός και η εκκίνηση με τον τερματισμό είναι στην τοποθεσία Κόντη. Απευθύνετε σε αθλητές όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων καθώς η διαδρομή θα είναι μικρή και μέτριας σχετικά δυσκολίας. Θα πρέπει οι αθλούμενοι να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό στους κανονισμούς του αγώνα. Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει από τον αγώνα αθλητή που δεν σεβάστηκε το ΒΟΥΝΟ.

ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Η σηματοδότηση έχει γίνει με πινακίδια κόκκινου και άσπρου χρώματος. Επίσης θα χρησιμοποιηθεί πορτοκαλί φωσφορούχο σπρέι, όπου είναι απαραίτητο, για την συνέχιση της σωστής κατεύθυνσης των αθλητών. Επιπλέον, θα υπάρχουν δείκτες στα δύσκολα σημεία.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Αθλητής μικρότερος των 18 ετών μπορεί να λάβει μέρος μόνο με υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα του.    Ο κατάλογος των συμμετοχών κλείνει μέχρι την καταληκτική ημερομηνία που ορίζεται κάθε χρόνο με την αναγγελία της έναρξης των εγγραφών Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών που θα δεχθεί η διοργάνωση θα είναι 350 αθλητές.

ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ: Έγκυροι θα θεωρούνται οι αθλητές που θα περάσουν από τους σταθμούς ελέγχου και θα τερματίσουν εντός του χρονικού ορίου των 3 ωρών

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Θα υπάρχει μια γενικής ανδρών και γενικής γυναικών

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη και θα πρέπει να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις για το οποίο θα υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση. Οι διοργανωτές και η Επιτροπή του Αγώνα δεν ευθύνονται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Εάν χρειαστεί λόγο κακών καιρικών συνθηκών, οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν η να διακόψουν τον αγώνα, προκειμένου να μην θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των αθλητών

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  http://kavalatrailrun.sxokavalas.gr/register

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής για τους αθλητές/τριες είναι 5 Ευρώ και θα μπορούν να πληρώνουν τη συμμετοχή τους στην

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

Αριθμός Λογαριασμού: 6061040030914

IBAN: GR4401710610006061040030914

BIC:  PIRBGRAA

Δικαιούχος: Σύλλογος Χιονοδρομίας-Ορειβασίας Καβάλας

Στην κατάθεση να αναγράφεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του καταθέτη.

Τα έξοδα κατάθεσης από τράπεζα εκτός Πειραιώς βαρύνουν τον καταθέτη.

Η προμήθεια εμβάσματος θα βαρύνει τον καταθέτη.

Το αντίγραφο της κατάθεσης θα πρέπει να προσκομιστεί στη γραμματεία των αγώνων.

Στην τιμή περιλαμβάνονται δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, τροφοδοσία, υποστήριξη και αναμνηστικό μετάλλιο. Οι τρείς πρώτοι περσινοί νικητές της γενικής ανδρών και γυναικών θα συμμετάσχουν δωρεάν

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Την ημέρα του αγώνα Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, 08:30 – 10:30 από την γραμματεία του αγώνα στο χώρο της εκκίνησης.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ: Οι αθλητές και οι αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη και η ασφάλιση επιβαρύνει τους ίδιους. Παρόλα αυτά θα υπάρχει η Διασωστική Ομάδα Καβάλας που θα υποστηρίζει τον αγώνα

ΕΠΑΘΛΑ: Μετάλλιο για όλους τους αθλητές, κύπελλα για τους τρεις πρώτους άντρες και τις τρεις πρώτες γυναίκες, τιμητική διάκριση για τον μεγαλύτερο και μικρότερο σε ηλικία αθλητή ή αθλήτρια. Αθλητικά δώρα στους τρεις πρώτους της κάθε κατηγορίας.

Απόσπασμα από τον αγώνα Kavala Trail Rn 2017 :

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X