Running-Magazine-Logo

4ος Ημιμαραθώνιος Άρτας “Ο Δρόμος του Γιοφυριού” – 1η Απριλίου | Άρτα

imimarathonios artas

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

4ος Ημιμαραθώνιος Άρτας “Ο Δρόμος του Γιοφυριού” : Με σημείο εκκίνησης του αγώνα την πύλη του Μεσαιωνικού κάστρου και τερματισμού την κεντρική πλατεία Άρτας θα διοργανωθεί την πρώτη μέρα του Απριλίου ο 4ος ημιμαραθώνιος Άρτας.

4ος Ημιμαραθώνιος Άρτας “Ο Δρόμος του Γιοφυριού” – Η προκήρυξη :

Η Διαδρομή

Η διαδρομή είναι ασφάλτινη, με σημείο εκκίνησης την πύλη του Μεσαιωνικού κάστρου της Άρτας και τερματισμού στην πλατεία “Εθνικής Αντιστάσεως” (Κεντρική πλατεία Άρτας). Η διαδρομή του αγώνα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να περνάει από τα σημαντικότερα ιστορικά σημεία της πόλης και φυσικά από το ξακουστό γεφύρι της Άρτας.

Παροχές

1. Μετάλλιο Τερματισμού

2. Κύπελλα

Απονέμονται στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας (Άντρες – Γυναίκες).

3. Δίπλωμα

Ψηφιακό δίπλωμα συμμετοχής για όλους τους δρομείς με δυνατότητα εκτύπωσης.

4. Υγειονομική Κάλυψη

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη με παρουσία ασθενοφόρου καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

5. Σταθμοί Ανεφοδιασμού Νερού

Θα υπάρχουν πέντε σταθμοί ανεφοδιασμού εμφιαλωμένου νερού κατά μήκος της διαδρομής και στον τερματισμό του 3ου Ημιμαραθωνίου Άρτας.

6. Χρονομέτρηση

Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με σημείο ελέγχου στην εκκίνηση / τερματισμό. Οι δρομείς θα φέρουν το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης (μιας χρήσεως) μαζί με το νούμερο τους.

7. Τεχνικό ή Βαμβακερό μπλουζάκι *

 

Γενικοί Όροι:

Στις διαδρομές 21,1χλμ. 21,1 Relay & 5χλμ μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Στην περίπτωση συμμετεχόντων κάτω των 18 ετών (ανήλικοι) στους αγώνες να έχει και τη γονική συναίνεση του κηδεμόνα του που θα τον συνοδεύει. Κατεβάστε εδώ την Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα-Κηδεμόνα, τη οποία θα πρέπει να στείλετε υπογεγραμμένη ηλεκτρονικά στο info@artahalfmarathon.gr ή να παραδώσετε στην γραμματεία του αγώνα κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής. Με την υποβολή της Υπεύθυνης Δήλωσης Γονέα-Κηδεμόνα θεωρείται ότι έχει δοθεί συναίνεση του γονέα για τη συμμετοχή στον Αγώνα.

Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ελεύθερη βούληση.

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση του 3ου Ημιμαραθωνίου Άρτας γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στη διοργάνωση, όσον αφορά σε πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία τους.

Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση θανάτου, τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί οποιοσδήποτε συμμετέχων στη διοργάνωση ή θεατής αυτής τόσο κατά την προσέλευση, διάρκεια ή αποχώρησή του από αυτή.

Στον 3ο Ημιμαραθώνιο Άρτας μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όσοι έχουν πραγματοποιήσει έγκυρη και έγκαιρη εγγραφή.

Οι συμμετέχοντες δρομείς οφείλουν να φέρουν τον αριθμό συμμετοχής τους που τους έχει δοθεί στο μπροστινό μέρος του στήθους τους. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι ενδεχόμενο να αποκλειστούν από τον αγώνα.

Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα καθ’όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του, καθώς πριν και μετά.

Ο 3ος Ημιμαραθώνιο Άρτας θα πραγματοποιηθεί την ήμερα που έχει οριστεί ως ημέρα διεξαγωγής του ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Μόνο σε περίπτωση εξαιρετικών συνθηκών έχει το δικαίωμα η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα να αποφασίσει την αναβολή εκκίνησης ή την ακύρωση του αγώνα ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες. Σε μια τέτοια περίπτωση, το αντίτιμο συμμετοχής στον αγώνα δεν επιστρέφεται στους εγγεγραμμένους δρομείς.

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος του αγώνα, των όρων και κανονισμών συμμετοχής και διεξαγωγής του αγώνα χωρίς πρότερη ειδοποίηση.

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.

Οι αποφάσεις της Οργανωτικής Επιτροπής του Ημιμαραθώνιου Άρτας δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελέσουν αντικείμενο δικαστικής διαμάχης.

Όροι Εγγραφής:

Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Ημιμαραθωνίου Άρτας έχει το δικαίωμα να αναστείλει ή να κλείσει τις εγγραφές χωρίς πρότερη ενημέρωση.

Η εγγραφή σε μια από τις διαδρομές του 3ου Ημιμαραθωνίου Άρτας είναι δυνατή μόνο μέσω της online πλατφόρμας εγγραφών που υπάρχει διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Η εγγραφή είναι έγκυρη μόνο με την προϋπόθεση ότι έχει γίνει και η σχετική πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής, όπως αυτό έχει προσδιοριστεί την ημέρα της εγγραφής και το σχετικό ποσό έχει πιστωθεί στον λογαριασμό της διοργάνωσης

Εγγραφές για τις οποίες δεν έχει πραγματοποιηθεί πλήρης καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την υποβολή της αίτησης συμμετοχής, ακυρώνονται χωρίς πρότερη ενημέρωση.

Αλλαγές επί επιβεβαιωμένων εγγραφών (αντικατάσταση δρομέα, αλλαγή αγώνα) δεν είναι δυνατές σε καμία περίπτωση μετά το κλείσιμο της περιόδου εγγραφών για κάθε έναν αγώνα δρόμου της διοργάνωσης χωριστά, ή μετά από συγκεκριμένη ημερομηνία που θα ανακοινώσει η Οργανωτική Επιτροπή.

Μετά την επιβεβαίωση της εγγραφής δεν είναι δυνατή καμία αλλαγή στο επιλεγέν μέγεθος t-shirt εκ μέρους του δρομέα.

Όροι Παραλαβής Αριθμού και Πακέτου Συμμετοχής:

Οι αριθμοί και τα πακέτα συμμετοχής παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τους εγγεγραμμένους δρομείς αποκλειστικά και μόνο από το σημείο που θα ανακοινωθεί συντομα, με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης). Ο εγγεγραμμένος δρομέας μπορεί να εξουσιοδοτήσει άλλο άτομο να παραλάβει τον προσωπικό αριθμό και το πακέτο.

Αντικατάσταση δρομέων και/ή αλλαγή απόστασης του αγώνα που έχει επιλέξει ο εκάστοτε συμμετέχων δεν είναι δυνατές σε καμία περίπτωση κατά την παραλαβή των αριθμών και πακέτων συμμετοχής. Στη γραμματεία της διοργάνωσης είναι δυνατή μόνο επικαιροποίηση των στοιχείων του ήδη εγγεγραμμένου δρομέα και διόρθωση επιμέρους προσωπικών του στοιχείων.

Αριθμοί συμμετοχής και/ή πακέτα συμμετοχής δεν αποστέλλονται σε καμία περίπτωση ταχυδρομικώς ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στους δικαιούχους.

Όροι Συμμετοχής την ημέρα του Αγώνα:

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών, των εθελοντών και του προσωπικού της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων και των κλήσεων να εγκαταλείψουν τη διαδρομή και να διακόψουν τον αγώνα.

Οποιαδήποτε παράβαση ή μη τήρηση των κανονισμών του αγώνα, θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του συμμετέχοντα από τον αγώνα και τη διαγραφή του από τα αποτελέσματα του αγώνα χωρίς κανενός είδους αποζημίωσης.

Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός και δεν μεταφέρεται ούτε δίνεται σε άλλο δρομέα σε καμία περίπτωση.

Η πρόσβαση στη διαδρομή του αγώνα, την περιοχή εκκίνησης και τερματισμού δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση σε μη εγκύρως εγγεγραμμένους δρομείς (άτομα χωρίς εμφανή έγκυρο αριθμό συμμετοχής).

Η χρήση ποδηλάτου ή άλλου είδους τροχήλατου μέσου δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια του αγώνα επί της διαδρομής είτε πρόκειται για δρομέα είτε άλλο συνοδεύον άτομο. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο άμεσα εμπλεκόμενος συμμετέχων αποκλείεται από τον αγώνα και καλείται να αποχωρήσει άμεσα από τη διοργάνωση.

Το όριο ολοκλήρωσης για όλες τις διαδρομές του 3ου Ημιμαραθωνίου Άρτας και Σκυταλοδρομία 21,1 χλμ (2×10,550 μέτρα) έχει οριστεί στις 3 ώρες και 15 λεπτά. Μετά την παρέλευση του χρονικού ορίου, κάθε δρομέας θα κινείται με αποκλειστικά δική του ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί κατά μήκος των διαδρομών του αγώνα μετά τη λήξη του προαναφερόμενου χρονικού ορίου.

Ο επίσημος χρόνος είναι ο χρόνος που ξεκινά με το σύνθημα του αφέτη κατά την εκκίνηση. Ο καθαρός χρόνος είναι ο χρόνος που μετρά από τη στιγμή που ο κάθε συμμετέχων περνάει τον τάπητα εκκίνησης μέχρι και τον τερματισμό του.

Η κατάταξη του αγώνα προκύπτει από τους επίσημους χρόνους τερματισμού. Ο καθαρός χρόνος και οι ενδιάμεσοι χρόνοι κοινοποιούνται μόνο για την ενημέρωση του δρομέα.

Περισσότερα στο site της διοργάνωσης www.artahalfmarathon.gr.

Plus Video από τον αγώνα του 2017

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X