Running-Magazine-Logo

2ος Αγώνας Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας» – 15 Απριλίου | Αθήνα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

2ος Αγώνας Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας» : Σε ένα πάρκο με μεγάλη ιστορία θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Αγώνας Πεδίου Άρεως στις 15 Απριλίου.

Οι διαδρομές θα είναι 5 και 10 χιλιομέτρων, ενώ για τους μικρούς φίλους υπάρχει ειδική μέριμνα καθώς θα μπορούν να τρέξουν εντός του Πεδίου Άρεως μία διαδρομή 1.000 μέτρων.

2ος Αγώνας Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας» – Αναλυτικά η ανακοίνωση :

2ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ

«Στις Γειτονιές της Αθήνας»

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου πάρκου «ΠΕΔΙΟΝ ΆΡΕΩΣ», προκηρύσσει τη διεξαγωγή 2ου ΑΓΩΝΑ ΠΕΔΙΟΥ ΆΡΕΩΣ «Στις Γειτονιές της Αθήνας» στις 15 Απριλίου 2018. Εκκίνηση και τερματισμός εντός του χώρου του Πεδίου Άρεως. Ο Αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Το αθλητικό αυτό γεγονός του 2ου ΑΓΩΝΑ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ «Στις Γειτονιές της Αθήνας» κινείται στο τρίπτυχο του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, του Πολιτισμού και της ευαισθητοποίησης για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής μας. Η ΖΟΤΕΝ, σε συνεργασία με τον Α.Π.Σ «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ», θα είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση και υλοποίηση του περιβαλλοντικού προγράμματος. Η βασική μας δέσμευση είναι να χρησιμοποιήσουμε τους φυσικούς πόρους του πλανήτη μας αποτελεσματικά, να μειώσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις για το περιβάλλον και πιο συγκεκριμένα, να είμαστε υπεύθυνοι για τα απόβλητα που θα παραχθούν στο πολιτιστικό και αθλητικό αυτό γεγονός.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

  1. 5 ΧΛΜ
  2. 10 ΧΛΜ
  3. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 1000 μέτρων εντός του πεδίου Άρεως

Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση

Η Οργανωτική Επιτροπή

Αγώνας Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας» – Στιγμές από τον αγώνα του 2017

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X