11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

2ος Δρόμος Αξιών : Αφιερωμένος στην Ημέρα Σκέψεως είναι και αυτή τη χρονιά ο 2ος Δρόμος Αξιών, ο οποίος προσκαλεί όλους τους δρομείς και μη να πάρουν μέρος σε έναν αγώνα με σημειολογική σημασία.

Ενώνοντας δύο ιστορικά σημεία της χώρας μας, το Αρχαίο Θέατρο Άργους και την Πυραμίδα του Ελληνικού θα πραγματοποιηθεί και αυτή τη χρονιά ο Αγώνας Αξιών στην Πελοπόννησο, την Κυριακή 11 Μαρτίου.

2ος Δρόμος Αξιών – Ανακοίνωση :

Φίλες και Φίλοι την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 θα διεξαχθεί ο 2ος Αγώνας Αξιών που και αυτή τη χρονιά είναι αφιερωμένος στην Ημέρα Σκέψεως και εορτάζεται από τους απανταχού Προσκόπους στις 22 Φεβρουαρίου και στις Αξίες που εξακολουθούν να είναι για όλους εμάς φάροι άσβεστοι στο διάβα της ζωής.

Σας περιμένουμε όλους και αυτή τη χρονιά να ζήσουμε την εμπειρία ενός ξεχωριστού αγώνα (με πολλές εκπλήξεις!!!) σε μια όμορφη διαδρομή που ενώνει δυο κομβικά ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία του τόπου μας, του Αρχαίου Θεάτρου Άργους και της Πυραμίδας του Ελληνικού.

…ελάτε να πορευτούμε στην ιστορία, στον πολιτισμό, στις Αξίες!, ελάτε στον 2ο Αγώνα Αξιών!

κόστος συμμετοχής:… η αφιέρωσή σας στο τετράδιο του αγώνα!

Σημείωση: το όριο των συμμετοχών που για τον αγώνα καθορίζεται στις 350 συμμετοχές

Αίτηση εγγραφής για τον 2o Αγώνα Αξιών 2018