Running-Magazine-Logo

19ος Ευχίδειος Άθλος 2018 – 12 – 13 Μαΐου | Ευχίδα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

19ος Ευχίδειος Άθλος 2018 : Ένα διήμερο γεμάτο τρέξιμο περιμένει τους δρομείς και όλους όσοι βρεθούν κοντά στην Ευχίδα στις 12 και 13 Μαΐου 2018.

19ος Ευχίδειος Άθλος 2018 – Η προκήρυξη :

19ος  ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ  ΑΘΛΟΣ  12-13 ΜΑΪΟΥ  2018

ΠΛΑΤΑΙΕΣ-ΔΕΛΦΟΙ 107,5 ΧΛΜ.

25η ΕΥΧΙΔΕΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ-ΑΦΗ ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ

1ος ΔΡΟΜΟΣ 9 ΜΟΥΣΩΝ – “ ΚΛΕΙΩ”  55 ΧΛ. 12 ΜΑΪΟΥ  2018

Οι Αγώνες τελούνται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας λαϊκού μαζικού αθλητισμού – Υπεραποστάσεων,   ( ΕΟΛΣΜΑ-Υ) καθώς και την στήριξη των Δήμων της διαδρομής, και άλλων τοπικών φορέων.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η μεταφορά της  Δελφικής  φλόγας  στις Πλαταιές  πριν 2500 χρόνια, από τον οπλίτη ημεροδρόμο  Ευχίδα,  αποτελεί σημείο αναφοράς και εκκίνησης  25 χρόνια  τώρα, από την πρώτη λαμπαδηδρομία, και 19  χρόνια από τον 1ο Ευχίδειο άθλο, για χιλιάδες δρομείς που έτρεξαν αυτή την ιστορική διαδρομή.

Η ιστορική μάχη των Πλαταιών  και ο άθλος του ημεροδρόμου Ευχίδα, που έτρεξε από τις Πλαταιές στους Δελφούς και επέστρεψε  μεταφέροντας το ιερό φως των Δελφών για κάθαρση και νέα αρχή αμέσως μετά τη μάχη,  αποτελούν από μόνα τους το κίνητρο, για να θέλει κάθε αθλητής να τρέξει αυτήν την ιστορική διαδρομή.  Η φλόγα των Δελφών , που έφερε στις Πλαταιές   ο Ευχίδας, είναι και θα είναι ένα αναλοίωτο  σύμβολο αγνότητας και καθαρότητας, ένας εξαγνισμός, που μας βοηθά να συνεχίσουμε πιο δυνατά.

Το δέος και η συγκίνηση των αθλητών όταν  αντικρίζουν από ψηλά το κέντρο της γης, είναι μεγάλο, και ακόμη μεγαλύτερη η χαρά όταν στον τερματισμό, τους περιμένει ένα δάφνινο στεφάνι αλλά και το μοναδικό σύμβολο- έπαθλο του αγώνα η δάδα του Ευχίδα.

Όλα αυτά, αποτελούν ορόσημο για την επόμενη αθλητική πορεία κάθε αθλητή.

Ο Ευχίδειος άθλος, 107,5 χλμ.  Πλαταιές-Δελφοί , διοργανώνεται από το σύλλογό μας κάθε χρόνο, και  πραγματοποιείται σταθερά, το 2ο Σαββατοκύριακο του Μαίου κάθε έτους. Είναι ιστορικός διεθνής αγώνας υπεραπόστασης, υψηλών προδιαγραφών, με διαρκώς αυξανόμενες συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι ένας αγώνας ιδιαίτερα δύσκολος,  και απαιτητικός, ισως ο δυσκολότερος στην Ελλάδα επί ασφάλτου, ( ορεινός αγώνας ασφάλτου) που απαιτεί υψηλό επίπεδο αθλητών υπεραποστάσεων.

Κάθε δεύτερο χρόνο,  πραγματοποιείται ο Ευχίδειος υπέρ-άθλος, 215 χλμ.  Δελφοί-Πλαταιές-Δελφοί,  όπου αναβιώνεται εξ ολοκλήρου το ιστορικό του οπλίτη – ημεροδρόμου Ευχίδα. Είναι ο πρώτος και ο  μοναδικός αγώνας στην  Ελλάδα, που αναβιώνει όλο τον άθλο  ενός  αρχαίου ημεροδρόμου.

Οι αθλητές, καλούνται να ανέβουν και να κατέβουν δυο φορές  δυο ιστορικά βουνά, τον Ελικώνα, και τον Παρνασό.

Είναι ένας αγώνας θέλησης, πείσματος, υπομονής, άριστης προετοιμασίας, που κάνει  κάθε αθλητής υπεραπόστασης  υπερήφανο, οταν συμπεριληφθεί στο παλμαρέ του!!  Στον τερματισμό, κρατώντας τη δάδα αναμμένη, και το φως του Ευχίδα να φωτίζει την ψυχή σου, έχεις πραγματοποιήσει το όνειρό σου… ( Ο Ευχίδειος Υπέρ-άθλος θα πραγματοποιηθεί ξανά το 2019)

Κάθε χρόνο επίσης λαμβάνει χώρα,  η τελετή αφής του Δελφικού φωτός- Υπεραποστάσεων  οπως έχει καθιερώσει  και αναδείξει ο σύλλογός μας από το 1993 σε μία λιτή και καταλυτική τελετή, η οποία τελείται στον αύλειο χώρο του Μουσείου Σικελιανού στους Δελφούς. Αμέσως μετά ακολουθεί λαμπαδηδρομία στην πόλη των Δελφών.

Φέτος, η αφή της φλόγας, και η λαμπαδηδρομία, θα γίνουν την Κυριακή 13/5/2018 το πρωί στις  10.00 πριν τις απονομές.

Τον Μάιο του 2018 , θα πραγματοποιήσουμε για πρώτη φορά  τον Δρόμο 9 Μουσών,  ο οποίος θα γίνει παράλληλα με τον Ευχίδειο άθλο, με κοινή εκκίνηση από τις Πλαταιές, και τερματισμό στο οροπέδιο των Μουσών στον Ελικώνα, στην τοποθεσία Αρβανίτσα,μέσα σε ένα καταπρασινο μαγευτικό τοπίο .

Είναι ένας θεματικός αγώνας, όπως άλλοστε ο σύλλογός μας συνηθίζει, πρωτοπορώντας πάντα!

ΟΙ Μούσες ήταν κόρες του Διός και της Μνημοσύνης , δηλ. Της διανόησης και της μνήμης. Ο αριθμός τους το εννέα (9) είναι το πέρας των αριθμών και το τετράγωνο του αριθμόυ 3, ο οποίος κατά την αρχαιότητα  εθεωρείτο ο τελειότερος αριθμός, και αριθμός του κάλλους, της αναλογίας και της συνένωσης.

Η Μνημοσύνη έδωσε ως δάσκαλό τους το θεό Απόλλωνα και για να βρούν τόπο κατάλληλο για την ουράνια και θεία καταγωγή τους, ήλθαν και διέμεναν στο ωραιότερο όρος της Βοιωτίας, τον Ελικώνα, και γι αυτό ονομάσθηκαν και Ελικωνιάδες.

Οι εννέα Μούσες ήταν θεότητες, και προστάτευαν αρχικά τους ποιητές και τους Μουσικούς, και αργότερα τις τέχνες και τις επιστήμες.

ΚΛΕΙΩ: προστάτης της ιστορίας

ΕΥΤΕΡΠΗ: Εφευρέτης του αυλού, προστάτης της μουσικής.

ΘΑΛΕΙΑ; προστάτης της κωμωδίας, της γεωργίας, της γεωμετρίας  και της αρχιτεκτονικής.

ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ: προστάτης της τραγωδίας της ρητορικής, και της ωδής

ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ: εφευρέτης της άρπας, του χορού και της παιδείας.

ΕΡΑΤΩ: προστάτης της ερωτικής ποίησης, της όρχησης και της διαλεκτικής

ΠΟΛΥΜΝΙΑ: προστάτης των ύμνων, της λύρας και του θεάτρου.

ΟΥΡΑΝΙΑ: προστάτης της αστρονομίας και αστρολογίας

ΚΑΛΛΙΟΠΗ: προστάτης της ηρωικής ( επικής)  ποίησης.

Κάθε χρόνο ο αγώνας 9 Μουσών, θα είναι αφιερωμένος σε μία από τις εννέα Μούσες. Ξεκινάμε λοιπόν φέτος, με την μούσα της ιστορίας  ΚΛΕΙΩ . Οπως έχουμε ήδη ανακοινώσει  στο μετάλλιο κάθε χρονιάς θα απεικονίζεται η Μούσα στην οποία είναι αφιερωμένος ο αγώνας,επομένως στο φετινό θα απεικονίζεται η Κλειώ! Το μετάλλιο της κάθε χρονιάς θα είναι επομένωςιδιαίτερο και συλλεκτικό!! Εννοείται , ‘οτι οσοι καταφέρουν να ολοκρηρώσουν την συλλογή τους και με τις εννέα μούσες, θα βραβευτούν ιδιαίτερα και όχι μόνο, όταν κλείσει ο πρώτος κύκλοςΟ δρόμος εννέα Μουσών, καθώς και όλο το στήσιμό του, ονομασίες, μετάλλια κλπ, είναι μια ιδέα της Ρίτσας Αντωνοπούλου®.

19ος ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ  ΑΘΛΟΣ  107,5 ΧΛΜ.  ΠΛΑΤΑΙΕΣ- ΔΕΛΦΟΙ

12-13 ΜΑΪΟΥ 2018

ΕΚΚΙΝΗΣΗ:  Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί μπροστά από τον αρχαιολογικό χώρο Πλαταιών, το πρωί του Σαββάτου 12/5/2018  και ώρα 06.00 π.μ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ : Στον αγώνα των 107,5 χλμ. μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές οι οποίοι πληρούν μια  τουλαχιστον από τις παρακάτω προυποθέσεις:

Τα τελευταία δυο χρόνια  (2016-2017)έχουν  τερματήσει:  Ευχίδειο άθλο  εντός του χρονικού ορίου των 15 ωρών,

Σαρωνικό δρόμο, Δρόμο Κάστρου Κέρκυρας,  Αέθλιο δρόμο Νεμέα-Λεβίδι,  Κρόνιο    Περασμα, αγώνα Ψάθα-Αλεποχώρι 50 χλμ.,  μέσα στα χρονικά όρια που δίνουν οι διοργανωτές τους.

Άλλο υπερμαραθώνιο αγώνα στην Ελλάδα , ή το εξωτερικό, εντός των χρονικών ορίων που δίνονται από ,τους διοργανωτές.

Εχουν τρέξει  αγώνα 12ωρο εντός σταδίου, με επίδοση 85 χλμ. τουλάχιστον ή τουλάχιστον έχουν στο ενεργητικό τους τρεις τερματισμούς μαραθωνίων , τα τελευταία δυο χρόνια, εκ των οποίων, τουλάχιστον ο ένας, κατα προτίμηση ο τελευταίος , να έχει χρόνο μέχρι 4.30

Τέλος να έχουν  τερματήσει  δύο ορεινούς αγώνες, πάνω από  40 χλμ. μέσα στα χρονικά όρια των διοργανωτών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ανοίγουν 15/10/2018, και κλείνουν 31/3/2018.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, συμπλρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα, που βρίσκεται στην  ιστοσελίδα μας.  Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία της φόρμας.

Ιδιαίτερα οταν αναφέρεστε στους αγώνες που έχετε κάνει, πρέπει να είναι σαφές το όνομα του αγώνα, το έτος που έγινε , και η επίδοση σας. Προσοχή, αιτήσεις με ελλειπή στοιχεία, δεν θα γίνουν αποδεκτές!!

Επίσης παρακαλούμε ολους τους αθλητές που θα δηλώσουν συμμετοχή, να στείλουν ταυτόχρονα με e-mail (euchidiosathlos@yahoo.gr) μια φωτογραφία τους τύπου ταυτότητας-διαβατηρίου.

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στον αγώνα, θα πρέπει να λάβετε απαντητικό μέιλ αποδοχής από τους διοργανωτές,  , και τέλος να καταβληθεί η οικονομική συμμετοχή σας.

Μετά τη λήξη της παραπάνω ημερομηνίας  αιτήσεις συμμετοχής ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ,  γι αυτό παρακαλούνται οι αθλητές, να δηλώνουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, γιατί  διαφορετικά δημιουργούν προβλήματα στην διοργάνωση. Ακόμη πρέπει όλοι να ξέρουν ότι ο αγώναςδιεξάγεται βάσει των διεθνών κανονισμών,  είναι ιδιαίτερα επίπονος, και για το λόγο αυτό θα πρέπει να είναι σε άριστη φυσική κατάσταση,  και προπονημένοι επαρκώς. Ακόμη  πρέπει να έχουν κάνει πρόσφατα ιατρικές εξετάσεις, και υποχρεούνται να προσκομίσουν στους διοργανωτές  ιατρική βεβαίωση,  που να πιστοποιεί την ικανότητα συμμετοχής τους στον αγώνα, όχι παλαιότερη των τριων μηνών. Την ιατρική βεβαίωση, μπορείτε να την στέλνετε με μέιλ  euchidiosathlos@yahoo.gr , ή έστω, να την  δώσετε στην γραμματεία κατά την παραλαβή του νούμερού σας.

Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη.

{Θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό, ότι, εν όψει  του 20ου  Ευχίδειου άθλου 107,5 χλμ. και Υπεράθλου  215 χλμ. που θα πραγματοποιηθούν το 2019,οι οποίοι  θα είναι επετειακοί αρα και ξεχωριστοί και ιδιαίτεροι, με ειδικές βραβεύσεις, ειδικά επετειακά έπαθλα, και παράλληλες εκδηλώσεις, θα υπάρξη πλαφόν στην αποδοχή των αθλητών που θα γίνουν δεκτοί. Συγκεκριμένα θα γίνουν αποδεκτοί 170 αθλητές για τον Ευχίδειο άθλο 107,5 χλμ. και 80 αθλητές για τον Ευχίδειο Υπέρ-άθλο 215 χλμ.

Στην επιλογή, θα προηγηθούν οι  αθλητές που   ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΜΑΤΊΣΕΙ ΕΥΧΙΔΕΙΟ ΑΘΛΟ  Η ΥΠΕΡΑΘΛΟ ΤΑ ΕΤΗ 2017 ΚΑΙ 2018. Ακόμη, , στην επιλογή για τον Ευχίδειο άθλο 107,5 χλμ , θα έχουν επίσης  προτεραιότητα,  οι αθλητές που θα τερματίσουν στο δρόμο  εννέα Μουσών το 2018,ο οποίος θα αποτελέσει και κριτήριο για τον Ευχίδειο άθλο 107,5 χλμ.

Εξαιρούνται οι ξένοι αθλητές.

Τις υπόλοιπες θέσεις θα καταλάβουν αθλητές που πληρουν τα κριτήρια από άλλους αγώνες.}

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ: Το χρονικό όριο του αγώνα είναι 15 ώρες.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ :  Θα υπάρχουν 19 σταθμοί ελέγχου και ανεφοδιασμού καθώς επίσης και 6 σημεία νερού.  Στους σταθμούς οι αθλητές θα καταγράφονται, και θα υπάρχει τροφοδοσία με νερά, αναψυκτικά, φρούτα, μπισκότα, χυμούς, σνακς αλμυρά  και γλυκά κα. Τα σημεία νερού δεν είναι επανδρωμένα, απλά οι αθλητές  έχουν την δυνατότητα να βρουν νερό στα συγκεκριμένα σημεία. Διευκρινίζεται εδώ, ότι  τα σημεία νερού δεν είναι σταθμοί, και επομένως οι συνοδοί απαγορεύεται να σταθμεύουν και να περιμένουν εκεί τους αθλητές τους!

Επίσης, θα υπάρχουν  δυο κεντρικοί σταθμοί, στους οποίους εκτός των άλλων, θα υπάρχει φαγητό (  μακαρόνια , ρύζι, πατάτες φούρνου κλπ)

Οι κεντρικοί σταθμοί είναι:Αγ. Αννα στο  48,5 χλμ. και  στο Ζεμενό στο  88,5 χλμ.

Στους σταθμούς θα υπάρχει επισης και μικρό φαρμακείο με τα απολύτως απαραίτητα.

Όπως επίσης είναι γνωστό , κάθε σταθμός αποτελεί και σημείο αποκλεισμού γι αυτό οι αθλητές θα πρέπει να κανονίζουν το ρυθμό τους ώστε να φτάνουν πριν αυτός κλείσει, διαφορετικά αποκλείονται.

Επίσης, οι συνοδοί των αθλητών πρέπει να γνωρίζουν  ότι ο πρώτος σταθμός που επιτρέπεται να βοηθήσουν τον αθλητή τους, είναι ο σταθμόςΝο3 διαστάυρωση Λεύκτρων στο 13 χλμ . Περίπου.Επίσης, δεν θα ακολουθήσουν την πορεία των αθλητών μέσα στο κανάλι του Μόρνου, (χωματόδρομος) αλλά θα φτάσουν στην διασταύρωση Λέυκτρων μέσω Καπαρελλίου. ( Θα δωθούν οδηγίες πριν τον αγώνα)

Τέλος όλοι, αθλητές και συνοδοί θα πρέπει να γνωρίζουν τους κανονισμούς του αγώνα και  να συμμορφώνονται με αυτούς. Κυρίως οι συνοδοί , δεν θα πρέπει να βοηθούν τους αθλητές τους ενδιαμέσως των σταθμών, ούτε επίσης να παρκάρουν  και να τους περιμένουν παρά  μόνον και αυστηρά στους σταθμούς, διαφορετικά κινδυνεύει ο αθλητής με αποκλεισμό.

Ο αγώνας θα εποπτεύεται από άτομα της οργανωτικής επιτροπής, τα οποία θα φέρουν ειδική διαπιστευση, και μόνο αυτά θα μπορούν να επέμβουν κατά περίπτωση, να δείνουν πληροφορίες και εντολές σχετικά με τον αγώνα.

Οσοι αθλητές έχουν πακέτα ( drop bags)  για τους σταθμούς θα πρέπει να έχουν γράψει επάνω ευκρινώς το νούμερό τους και το νούμερο του σταθμού που το θέλουν. Προσοχή, μην ετοιμάζετε πακέτα για τα σημεία νερού, γιατί όπως προαναφέραμε, αυτά δεν είναι επανδρωμένα. Τα πακέτα είναι μόνο για τους σταθμούς. Επίσης, η διοργάνωση θα δεχτεί ΜΟΝΟ 6 πακέτα (drop bags) ανά αθλητή.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ: Θα υπάρχει πούλμαν για την μεταφορά των αθλητών από την Αθήνα στις Πλαταιές  το Σάββατο το πρωί 12 Μαίου , το οποίο θα αναχωρήσει ώρα 04.00  από την Πλατεία Καραίσκάκη μπροστά από το θέατρο Περοκέ, και δίπλα από το ξενοδοχείο Στάνλει, όπως και πέρσι για όσους ξέρουν. Επίσης το πούλμαν θα επιστρέψει τους αθλητές  από τους Δελφούς στην Αθήνα την Κυριακή 13  Μαίου, αφού τελειώσουν οι απονομές και οι εκδηλώσεις.

ΕΠΑΘΛΑ: Ολοι όσοι τερματίσουν εντός του χρονικού ορίου των 15 ωρών, θα πάρουν δάφνινο στεφάνι, τη δάδα του Ευχίδα, μετάλλιο και δίπλωμα.Στους 6 πρώτους και τις τρεις πρώτες θα δοθούν επιπλέον κύπελλα .

Σε οσους δεν τερματίσουν εντός του χρονικού ορίου  θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους.

Επιπλέον, όπως έχουμε ανακοινώσει, φέτος για πρώτη φορά θα διεξαχθεί ο 1ος Αγώνων 9 Μουσών -Κλειώ.

Επειδή το μετάλλιο που θα δωθεί στον δρόμο 9 Μουσών -Κλειώ, θα είναι συλλεκτικό διότι οπως έχουμε ανακοινώσει κάθε χρόνο θα απεικονίζεται και η μούσα στην οποία είναι αφιερωμένος ο αγώνας, επειδή αυτοί που θα τρέξουν στον Ευχίδειο άθλο και θα τερματίσουν,  ουσιαστικά,  θα έχουν κάνει και το δρόμο Μουσών αφού θα περάσουν τον τερματισμό  του , ( Αρβανίτσα), εντός του χρονικού ορίου, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να δώσει extra, εκτός απο το μετάλλιο του Ευχίδα  και το μετάλλιο των Μουσών!!! Επίσης το μετάλλιο του δρόμου των 9 Μουσών θα πάρουν και οι αθλητές  του Ευχίδειου άθλου, οι οποίοι τυχόν εγκαταλείψουν μετά την Αρβανίτσα.

Αυτό γίνεται, γιατί  ουσιαστικά οι παραπάνω το δικαιούνται,  για τον ιδιαίτερο λόγο ότι αυτό το μετάλλιο, θα αποτελεί μέρος συλλογής, το οποίο διαφορετικά θα έχαναν, παρόλο που έτρεξαν την διαδρομή αφού αυτή είναι κομμάτι της μεγάλης διαδρομής!

Ετσι δίνεται η ευκαιρεία στους αθλητές να παρακολουθήσουν και να ενημερώσουν την συλλογή τους, και κατά τα επόμενα έτη, είτε τρεχοντας και τερματίζοντας  Ευχίδειο άθλο ή υπεράθλο, είτε απλα Δρόμο 9 Μουσών!

Διευκρινίζουμε όμως, οτι αυτό, δεν θα συμβεί στην περίπτωση που ίσως μελλοντικά,  ο Δρόμος 9 Μουσών πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία από τον Ευχίδειο άθλο, διότι τότε όλοι όσοι θέλουν θα μπορούν να τρέξουν και να πάρουν το μετάλλιο για τη συλλογή τους!

Ολοι θα πάρουν μπλουζάκι και ότι δωράκια έχουμε. Οι απονομές θα γίνουν την Κυριακή το πρωί 13 Μαίου στους Δελφούς, στο ξενοδοχείο Αμαλία (4*), και κατόπιν θα ακολουθήσει δεξίωση. Οι αθλητές οφείλουν να είναι παρόντες στην τελετή των απονομών προκειμένου να παραλάβουν τα έπαθλα τους σύμφωνα με τους κανονισμούς του αγώνα. Θα ακολουθήσει και μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου για όσους θέλουν!!!

ΝΟΥΜΕΡΑ :  Τα νούμερα των αθλητών,  το τσιπάκι ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, και η διαπίστευση του αθλητή,  θα δοθούντην Παρασκευή 11  Μαίου το απόγευμα  στην γραμματεία του αγώνα για όσους έχουν έρθει από την παραμονή του αγώνα.  ( ωράριο λειτουργίας της γραμματείας και από  πού ακριβώς, θα ανακοινωθεί μετά το κλείσιμο των συμμετοχών στο πρόγραμμα που θα αναρτήσουμε). Όσοι έρθουν το πρωί του Σαββάτου13/5 πριν την εκκίνηση είτε με το πούλμαν είτε μόνοι τους, θα πάρουν τα νούμερά τους και τις διαπιστεύσεις τους επι τόπου στη γραμματεία που θα βρίσκεται στο χώρο εκκίνησης.

Απαραίτητη προυπόθεση γι αυτό είναι  να  έχει ολοκληρωθεί η συμμετοχή τους, δηλαδή να  τους έχει δοθεί νούμερο που θα το δουν στη λίστα συμμετοχών και να έχουν τακτοποιήσει την οικονομική συμμετοχή τους.  Επίσης, να φέρουν το πιστοποιητικό του γιατρού, αν δεν το έχουν στείλει μέχρι τότε..

Στην γραμματεία μπορουν να παραδώσουν όσοι έχουν πακέτα για τους σταθμούς.

Επίσης όσοι έχουν συνοδό θα πάρουν ειδική διαπίστευση για τον συνοδό και το αυτοκίνητό τους.Προσοχη, δεν θα επιτραπεί βοήθεια σε αθλητή, από μη διαπιστευμένο συνοδό.

Τέλος, οι αθλητές οφείλουν να φέρουν το νούμερό τους, σε εμφανές σημείο , σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Επίσης οφείλουν να έχουν την διαπίστευσή τους σε όλες τις εκδηλώσεις. (φαγητό, ξενοδοχείο, απονομές, δεξίωση κλπ) καθώς επίσης και οι διαπιστευμένοι συνοδοί.

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, και ενδιάμεση ηλεκτρονική καταγραφή σε τουλάχιστον δυο σημεία της διαδρομής.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Υπάρχουν  τρία πακέτα οικονομικής συμμετοχής για την διευκόλυνση των αθλητών, από τα οποία μπορεί να επιλέξει ανάλογα με την περίπτωσή του

ΠΑΚΕΤΟ Α΄(full  παροχές ) 125 ευρώ

Αυτό, περιλαμβάνει:

Το δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα ( νούμερο, bib, διαπιστεύσεις)

Υδροδοσία- Τροφοδοσία κατά την διάρκεια  του αγώνα.

Δάδα,   δίπλωμα, μετάλλιο, εφόσον τερματήσει εντός του χρονικού ορίου

Τεχνικό  μπλουζάκι του αγώνα

Μεταφορά από Αθήνα σε Πλαταιές, και από Δελφούς Αθήνα

Μεταφορά με το πούλμαν -σκούπα στους Δελφούς σε περίπτωση εγκατάληψης.

Φαγητό το Σάββατο το βράδυ  12/5 μετά τους τερματισμούς στους Δελφούς

Διανυκτέρευση το Σάββατο 12/5  με πρωινό στο ξενοδοχείο Ηνίοχος

Δεξίωση   την Κυριακή 13 Μαίου αμέσως μετά τις απονομές, στο ξενοδοχείο Αμαλία (4*)

Δώρα, που θα  προκύψουν από χορηγούς

ΠΑΚΕΤΟ Β΄105 ευρώ

Αυτό περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω, εκτός από την μεταφορά από Αθήνα-Πλαταιές, και Δελφοί-Αθήνα.

ΠΑΚΕΤΟ Γ΄΄ 75 ευρώ

( αφορά τους αθλητές οι οποίοι δεν επιθυμούν φαγητό μετά τον αγώνα , ούτε διανυχτέρευση στο ξενοδοχείο της διοργάνωσης, είτε γιατί μένουν στις γύρω περιοχές και μπορούν να πάνε σπίτι τους και να γυρίσουν την επομένη στις απονομές, είτε γιατί έχουν τρόπο να φιλοξενηθούν, είτε γιατί θέλουν ξενοδοχείο δικής του επιλογής )

Αυτό περιλαμβάνει:

Το δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα ( νούμερο, bib, διαπιστεύσεις)

υδροδοσία- τροφοδοσία  κατά την διάρκεια του αγώνα

Δάδα, μετάλλιο, δίπλωμα, εφόσον τερματήσει ο αθλητής εντός του χρονικού ορίου

τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα

Μεταφορά στους Δελφούς από το πούλμαν σκούπα σε  περίπτωση εγκατάληψης

Δεξίωση την Κυριακή 13/5 μετά τις απονομές στο ξενοδοχείο Αμαλία.

Διάφορα δώρα που θα προκύψουν από χορηγούς

Η οργανωτική επιτροπή προσπαθεί να εξασφαλίσει και επιπλέον παροχές, τις οποίες θα ανακοινώσουμε στην πορεία!

Η οικονομική συμμετοχή για κάθε συνοδό  , ο οποίος  επιθυμεί να έχει τις παροχές διατροφής και διανυχτέρευσης  όπως οι αθλητές , είναι 60 ευρώ.

Αυτό περιλαμβάνει:

Φαγητό με πλούσιο μπουφέ το Σάββατο 12/5 στο εστιατόρειο- ξενοδοχείο Ηνίοχος.

Διανυχτέρευση το Σάββατο το βράδυ 12/5 σε ξενοδοχείο με πρωινό

Δεξίωση στο ξενοδοχείο Αμαλία ( 4*)  αμέσως μετά τις απονομές.

Εφόσον ο συνοδός δεν κάνει χρήση καμίας από τις παραπάνω παροχές, είναι δωρεαν.

Διευκρινίζεται εδώ, ότι στην περίπτωση που κάποιος συνοδός, δεν έχει πληρώσει τις παροχές συνοδού όπως αναφέρονται παραπάνω, αλλά επιθυμεί μετά τις απονομές να γευματίσει κι αυτός στο ξενοδοχείο Αμαλία, θα πρέπει αυτό να δηλωθεί είτε στη σημείωση που βρίσκεται στη φόρμα συμμετοχής, είτε με μείλ μέχρι το κλείσιμο των εγγραφών 31/3/2018. Το κόστος του γεύματος είναι 20 ευρώ και καταβάλλεται με την συμμετοχή του αθλητή.

Ακόμη , τα παραπάνω οικονομικά πακέτα, είναι αυτούσια, και δεν τροποποιούνται σε περίπτωση που κάποιος θέλει να προσθέσει ή να αφαιρέσει κάποια από τις παροχές!!

Τέλος θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι για τα γεύματα τόσο στον Ηνίοχο, όσο και στο Αμαλία, μαζί με το νούμερό σας, θα σας δοθούν και τα αντίστοιχα κουπόνια τα οποία θα πρέπει να δόσετε στο προσωπικό για να φάτε. Διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να  γευματίσετε!!!  Το σημειώνουμε αυτό γιατί πέρσι παρατηρήθηκε το φαινόμενο να προσέρχονται οι αθλητές για φαγητό χωρίς τα κουπόνια τους.

Επίσης, η οργανωτική επιτροπή έχει λάβει μέριμνα για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα.

Θα υπάρχουν γιατροί, ασθενοφόρο,  σε ολη την διάρκεια του αγώνα, καθώς και φυσιοθεραπευτής και μασάζ στον κεντρικό σταθμό της Αγ Αννας.

Τα χρήματα θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι 31/3/2018  στο λογαριασμό του συλλόγου:231-00-2002-005483  ALPHA BANK  ,   ΙΒΑΝ: GR56 0140 2310 2310 0200 2005 483  δικαιούχος ο σύλλογος “ Ο Ευχίδας”.   Σε  περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής χρήματα δεν επιστρέφονται, ο αθλητής όμως, δικαιούται τα αναμνηστικά δώρα του αγώνα.

ΓΕΝΙΚΑ

Οι αγώνας  διεξάγεται βάσει των διεθνών κανόνων υπεραποστάσεων.  Θα εποπτεύεται  από τους διοργανωτές, επόπτες και κριτές , σε όλη την διάρκεια του.

Οι αθλητές τρέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη, και  απαλλάσσουν τους διοργανωτές και κάθε εμπλεκόμενο  για οποιαδήποτε βλάβη  στην υγεία τους ή απώλεια.

Στους αγώνες θα υπάρχουν γιατροί και ασθενοφόρα, θα υπάρχουν επίσης και φυσιοθεραπευτές

Να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα του αγώνα γιατί θα αναρτώνται  εν καιρώ  νεότερες ανακοινώσεις, λεπτομέρειες κλπ., καθώς και το αναλυτικο πρόγραμμα, μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών.

Η οργανωτική επιτροπή έχει το αποκλειστικό δικαίωμα προβολής φωτογραφιών και βίντεο όλων των εκδηλώσεων , και δημοσιέυση αυτών όπου αυτή κρίνει.

Απαγορεύεται η επαγγελματική φωτογράφιση- βιντεοσκόπηση, χωρίς την έγγραφη άδεια των διοργανωτών.

Η οργανωτικό επιτροπή έχει το δικαίωμα οποιασδήποτε αλλάγής, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία επικοινωνείτε  στο  e-mail : euchidiosathlos@yahoo.gr,  , και στο  τηλ.6982712878  κα Ρίτσα Αντωνοπούλου.

ΤΡΕΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΧΙΔΑ , ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΕΣ  ΣΤΟΝ ΕΛΙΚΩΝΑ, ΕΞΑΓΝΙΣE TO  ΣΩΜΑ ΣΟΥ  ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΠΗΓΗ, ΦΟΡΕΣΕ ΔΑΦΝΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!  ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ, ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΥΧΙΔΑΣ!!!

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X