11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

14ος Γύρος Νέας Σμύρνης : Με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατείας της Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου για 14η χρονιά ο τοπικός αγώνας της περιοχής με μία απόσταση 7.500 μέτρων.

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στον αγώνα θα πρέπει να ξέρουν ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν και δεν υπάρχει κάποιο αντίτιμο.

14ος Γύρος Νέας Σμύρνης – Ανακοίνωση :

Το Γραφείο του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης (Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ.),διοργανώνουν αγώνα δρόμου απόστασης 7500 μέτρων με την επωνυμία «14ος ΓΥΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαΐου 2018.

Αφετηρία & Τερματισμός: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ώρα εκκίνησης 09:30 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας. Όλοι οι δρομείς πρέπει να έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και τρέχουν με δική τους ευθύνη. Οι ανήλικοι δρομείς τρέχουν με ευθύνη των γονέων τους.

Ο αγώνας έχει μη ανταγωνιστικό χαρακτήρα και όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο. Βραβεύσεις κατηγοριών δεν θα υπάρξουν.

Ο αγώνας δεν έχει αντίτιμο συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν με το άνοιγμα των εγγραφών την Tρίτη 10 Απριλίου 2018.

 

Γραφείο Πολιτιστικού &

Αθλητικού Οργανισμού                                                                       Το Δ.Σ.

Δήμου Νέας Σμύρνης                                                                          του  Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ.