Running-Magazine-Logo

Υγιεινές σαλάτες κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Η σαλάτα είναι μια διατροφική ανάγκη τόσο για έναν δρομέα, όσο και για κάποιον που ασχολείται με το Fitness γενικότερα. Το Fresh Choice στο Κολωνάκι είναι ακριβώς εκείνο το μαγαζί που ψάχνεις για να τη βάλεις στο καθημερινό σου μενού.

Η σαλάτα ήταν (και είναι ανέκαθεν) εκείνο το πιάτο που ολοκληρώνει το γεύμα. Και τις περισσότερες φορές είναι το ίδιο το γεύμα, μιας και μία σωστή σαλάτα μπορεί να καλύψει στο έπακρο τις καθημερινές ανάγκες του ανθρώπου. Fresh Choice approves that…

Αν γυρίσουμε το χρόνο αρκετές δεκαετίες πίσω θα θυμηθούμε το οικογενειακό τραπέζι στρωμένο με όλα τα καλούδια και στη μέση ένα μεγάλο μπολ γεμάτο πρασινάδες από τα χέρια της μαμάς. Περνώντας τα χρόνια, η σαλάτα έγινε το αναπόσπαστο κομμάτι των γευμάτων μας και οι χιλιάδες παραλλαγές μας έκαναν να μετατρέψουμε τη σαλάτα από ένα συνοδευτικό στο ίδιο μας το φαγητό.

Ένα καινούριο μαγαζί στο Κολωνάκι, το Fresh Choice έφερε στην Αθήνα κάτι που ομολογουμένως έλειπε. Ένα σαλατάδικο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εκείνα του εξωτερικού και που με δεκάδες επιλογές μας ιντριγκάρει να γίνουμε οι μεγαλύτεροι salad lovers!

Vitamin Fiesta : Σπανάκι Baby, κέιλ, ρόκα, σπόροι chia, βαλεριάνα, ιπποφαές, μύρτιλα, cranberries, καρύδια και fressing από χαρουπόμελο και ελαιόλαδο!

Σαλάτες με ζυμαρικά, σολομό, κοτόπουλο ή φιλετάκια μοσχαρίσια,  γαρίδες και ότι μπορεί να βάλει ο νους σας μπορείτε να βρείτε στο Κολωνάκι. Και αν συγκρίνουμε την ποιότητα με τις τιμές, τότε κερδισμένοι βγαίνουν σίγουρα οι πελάτες.

Όσοι δουλεύουν σε γραφείο θα δώσουν ένα… point παραπάνω στις σαλάτες σαν γεύμα στο lunch break. Και αυτό γιατί πρόκειται για μια εργασία που απαιτεί πολλές ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή και… εγκεφαλική επαγρύπνηση.

SPinocchio’s : Σπανάκι, ρόκα, αντιβ, φιλέτα ροζ γκρειπφρουτ, παντζάρι, ψητό προσούτο και dressing balsamico – πορτοκάλι

Είναι προτιμότερο στο break να φάμε μία σαλάτα που θα περιέχει όλα εκείνα που χρειαζόμαστε (ενέργεια, θρεπτικά στοιχεία, μέταλλα κλπ) για να χορτάσουμε, αντί να αναλωθούμε σε κάποιο «βαρύ» φαγητό που θα μας δυσκολέψει και θα μας βαρύνει μέχρι να φύγουμε από τη δουλειά.

Το βρήκαμε : Ιπποκράτους 129-133 και παραγγείλαμε στο 210.36.28.777

Website : www.freshchoice.gr

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X