11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Χρώμα Run 2018 : Ο πιο διασκεδαστικός και χρωματιστός αγώνας επιστρέφει στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Κρήτη για 4η χρονιά.

Το τρέξιμο είναι μια μορφή άσκησης που πέρα από τα οφέλη που δίνει στη υγεία μας, μας ανεβάζει τη διάθεση. Πόσο δε μάλλον όταν τρέχεις… μες στα χρώματα και στον τερματισμό σε περιμένει μια συναυλία. Αυτό ακριβώς είναι το Χρώμα Run.

Χρώμα Run 2018 – Η προκήρυξη :

Ο πιο χαρούμενος αγώνας στην Ελλάδα επιστρέφει για 4η χρονιά!

Ιστοσελίδα : www.xromarun.com

Που ? Πότε?

Στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης (Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου)

τo Σάββατο 5 Μαΐου 2018 στις 5μ.μ.

Συντεταγμένες εκθεσιακού κέντρου Αρκαλοχωρίου

35.13827612921383, 25.272932052612305

Τι ακριβώς είναι?

Το Χρώμα Run® είναι μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης, ένας μη ανταγωνιστικός αγώνας! Είναι μια μέρα χαράς και διασκέδασης για όλη την οικογένεια!Θα είναι από τα πιο διασκεδαστικά χιλιόμετρα της ζωής σου! Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να τρέξετε ή να περπατήσετε όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς! Θα σας κάνουμε χρωματιστούς! Όπως και στα φεστιβάλ χρώματος σε όλο το κόσμο έτσι και στο Χρώμα Run® το χρώμα αλλάζει την ψυχολογία μας και μας κάνει να χαμογελάμε! στον τερματισμό μας περιμένει μια μεγάλη συναυλία!

Προσοχή! οι εγγραφές θα κλείσουν μόλις συμπληρωθούν οι διαθέσιμες θέσεις ανεξαρτήτως ημερομηνίας.

Που μπορώ να κάνω εγγραφή?

1.Mε ηλεκτρονική εγγραφή: στο www.xromarun.com

Παιδιά κάτω των 6 ετών πληρώνουν συμμετοχή?

Όχι! Μπορούν να πάρουν μέρος χωρίς κόστος. Δεν θα πάρουν όμως το πακέτο συμμετοχής. Μπορείτε πληρώνοντας να έχετε και το πακέτο συμμετοχής.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο συμμετοχής;

Το πακέτο συμμετοχής περιέχει :

  1. Μακό λευκό μπλουζάκι της διοργάνωσης
  2. Δύο σακουλάκια χρώμα
  3. Το συλλεκτικό χειροποίητο μετάλλιο (για όσους τερματίσουν)
  4. Την τσάντα της διοργάνωσης
  5. Ένα χρωματιστό βραχιολάκι
  6. Tον αριθμό συμμετοχής
  7. Δωρεάν είσοδο στη συναυλία

 

Πότε και από που θα παραλάβω το πακέτο συμμετοχής

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνει από:

Πλατεία Ελευθερίας – Ηράκλειο – Πέμπτη 03/05 12:00-19:00

Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου – Παρασκευή 04/05 19:00-20:00

Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου – Σάββατο 05/05 14:00-16:10

Παιδιά κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους κατά την παραλαβή του πακέτου για την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης.

Θα υπάρχουν βραβεία για τους νικητές?

Όχι! ο αγώνας δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, δεν χρειάζεται ειδική προετοιμασία δεν θα υπάρχει χρονομέτρηση και σας συνιστούμε να τρέξετε όσο πιο χαλαρά μπορείτε ή να περπατήσετε για να το απολαύσετε.Το Χρώμα Run® είναι ένας αγώνας για την υγεία την ευτυχία . Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμάς που είδαμε στην διοργάνωση του 2016 ότι το 60% δεν είχε τρέξει ποτέ ξανά 5 χιλιόμετρα!

Γίνεται και κάπου αλλού αυτός ο αγώνας?

Παρόμοιοι αγώνες γίνονται εδώ και 5 χρόνια σε όλο τον πλανήτη με εκκατομύρια συμμετοχές . στην Ελλάδα έγινε για πρώτη φορά στο Αρκαλοχώρι από τον σύλλογο ΑΘΛΗΣΥ! Η έμπνευση ήρθε από το φεστιβαλ χρωμάτων που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στη Ινδία για να υποδεχτούν το καλοκαίρι.

Υπάρχει όριο ηλικίας?

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας . Σε κάθε περίπτωση για την συμμετοχή ατόμων κάτω των 18 χρονών απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του γονέα στην αίτηση συμμετοχής ( αν η αίτηση είναι ηλεκτρονική θα πρέπει ο γονέας να είναι μαζί την ημέρα παραλαβής του πακέτου συμμετοχής).

Πρέπει να τρέξω και τα 5 χιλιόμετρα?

Όχι μπορείτε να τρέξετε ή να περπατήσετε όση απόσταση θέλετε.

Είναι υποχρεωτικό να φοράω λευκό μπλουζάκι?

Ναι πρέπει να φοράτε το μπλουζάκι της διοργάνωσης! Είναι ο μοναδικός κανόνας του αγώνα.

Ποια είναι η διαδρομή του αγώνα ;

Η διαδρομή και φέτος θα περάσει μέσα από το Αρκαλοχώρι.

Αμέσως μετα τον αγωνα θα φυγουμε?

Όχι φυσικά! η γιορτή συνεχίζεται στον τερματισμό με μια μεγάλη συναυλία που θα τελειώσει αργά το απόγευμα! Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει μπαρ με τρόφιμα και ποτά.

Τι θα γινει σε περιπτωση κακων καιρικων συνθηκων;

Μια βροχή δεν θα σταματήσει τον αγώνα, αντιθέτως θα τον κάνει πιο ωραίο . Σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών παρακαλώ ελέγχετε το site μας και το email σας για ενδεχόμενη αναβολή του αγώνα και μεταφορά του σε νέα ημερομηνία.

Χρώμα Run – Δείτε βίντεο από τον αγώνα του 2017