Running-Magazine-Logo

8ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Λίμνης Βεγορίτιδας – 18 Φεβρουαρίου | Αρνισσα Πέλλας

imimarathonios begoritidas 2018

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

8ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Λίμνης Βεγορίτιδας : Για όγδοη χρονιά θα διεξαχθεί στη Λίμνη Βεγορίτιδα ο τοπικός Ημιμαραθώνιος με τρεις διαδρομές 1, 5 και 21 χιλιομέτρων.

Στους πρόποδες του χιονισμένου Βόρα-Καϊμακτσαλάν και δίπλα στη μαγευτική λίμνη Βεγορίτιδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ο Ημιμαραθώνιος.

8ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Λίμνης Βεγορίτιδας – Αναλυτικά προκήρυξη :

Οι Road Runners Arnissas διοργανώνουν και σας προσκαλούν στον 8ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο γιορτής Λίμνης Βεγορίτιδας την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 11:00. Με 3 διαδρομές (21km,5km και 1km για τα παιδιά), δίπλα στην μαγευτική Λίμνη Βεγορίτιδα και στους πρόποδες του χιονισμένου Βόρα-Καϊμακτσαλάν.

Για 8η συνεχή χρονιά τρέχουμε σε μια πανέμορφη, πράσινη και γεμάτη οξυγόνο διαδρομή, που όσοι την γνωρίζουν μπορούν να καταλάβουν τι εννοούμε.

Οι διαδρομές είναι χαρτογραφημένες και σηματοδοτημένες. η χάραξη των διαδρομών έχει γίνει με suunto watch.Ο ανεφοδιασμός θα περιέχει νερό και μπανάνα ανά 5km. Η Αφετηρία  ο Τερματισμός και οι απονομές  θα γίνουν στο Δημοτικό στάδιο της Άρνισσας καθώς υπάρχουν  αποδυτήρια με εγκατάσταση ζεστού νερού. Μετάλλια και κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους κάθε αγώνα.

Οι διοργανωτές έχουν υπ όψιν τους το 3ημερο των αποκριών. Σας καλούμε να συνδυάσετε μια όμορφη  εκδρομή και τον αγώνα για όλη σας την οικογένεια ή την παρέα σας.

Η διαμονή σας στην Αρνισσα μπορεί να γίνει ζεστή και ήρεμη αφού τα τοπικά  καταλύματα μπορούν να σας φιλοξενήσουν σε προνομιακές τιμές.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά  και τηλεφωνικά στα παρακάτω links και τηλέφωνα όπως επίσης να ρωτήσετε σχετικά με τις τιμές στα καταλύματα. Η τιμή συμμετοχής ανέρχεται στα 10€ για τα 21km και στα 8€ για τα 5km (όπου θα πληρωθούν αφού λάβετε τις διαπιστεύσεις από την γραμματεία του αγώνα).

Παρακαλούμε όλοι οι συμμετέχοντες να είναι στο χώρο εκκίνησης 2 ώρες πιο νωρίς έτσι ώστε να διευκολύνουν και την γραμματεία αλλά και να κάνουν άνετα το ζέσταμα τους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ  https://www.google.gr/maps/place

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 

Γκάτσος Σταύρος  694.92.83.633
Καραβίτης Βασίλης 693.76.67.307
Βαρδάρης Χρήστος 697.74.39.541

8ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Λίμνης Βεγορίτιδας 2018

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X