Running-Magazine-Logo

5ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων – 4 Μαρτίου | Ιεράπετρα

minoiko monopati mython

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

5ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων : Για πέμπτη διαδοχική χρονιά θα διεξαχθούν στην Κρήτη και στην Ιεράπετρα δύο ειδυλλιακές trail διαδρομές 12,5 και 26,3 χιλιομέτρων.

Τα πιο όμορφα μονοπάτια και εντυπωσιακά τοπία της Νοτιανατολικής μεριάς της  Κρήτης , των Μύθων και του δάσους του Σελακάνου ξεδιπλώνονται κατά μήκος των δύο διαδρομών, θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλοι όσοι πάρουν μέρος στο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων 2018.

5ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων – Η προκήρυξη :

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και πάλι φέτος, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, την διεξαγωγή των δύο από τους ωραιότερους , αυθεντικότερους ορεινούς αγώνες τρεξίματος (trail running) 12,5 & 26.3 km.

Τα πιο όμορφα μονοπάτια και εντυπωσιακά τοπία της Νοτιανατολικής μεριάς της  Κρήτης , των Μύθων και του δάσους του Σελακάνου ξεδιπλώνονται κατά μήκος των δύο διαδρομών . Όλο το μεγαλείο της Κρητικής γης «συμπυκνωμένο» σε μια διαδρομή. Αρχαία μονοπάτια, παλιά χωριά, και ερημικά ξωκλήσια , εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς θα εναλλάσσονται μπροστά από τις χιονισμένες κορυφές των Λασιθιώτικων βουνών . Ο μεγάλος αγώνας των 26 χλμ ,πληροί τα κριτήρια (2018)  για την συμμετοχή στον Olympus Marathon.

Αφήστε την αρνητική σας ενέργεια ψηλά στα βουνά τρέχοντας σε μαγευτικά τοπία και δάση που θυμίζουν παρα ..”Μύθοι”!

 

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του αγώνα για περισσότερες πληροφορίες : https://mytrailrun.wixsite.com/mmm2018

Αγώνας 26,3 χλμ

 

Ημερομηνία και  ώρα εκκίνησης :  Κυριακή 04-3-2018:  10:30 π.μ.

Εκκίνηση / Τερματισμός: Παλιό δημοτικό σχολείο Μύθων Ιεράπετρας

Συνολικό μήκος : 26,3 χλμ

Θετική υψομετρική (συνολική ανάβαση) – Αρνητική υψομετρική (συνολική κατάβαση)  : 1500 μ.

Ελάχιστο υψόμετρο : 190 μ (Μύθοι) Μέγιστο υψόμετρο : 1220 μ

Σταθμοί τροφοδοσίας : 4

Ποιότητα πεδίου : Μονοπάτι 18χλμ , Δασικοί χωματόδρομοι 6 χλμ , Άσφαλτος 2 χλμ

Εκτιμώμενος χρόνος τερματισμού πρώτου :  2 ώρες 30 λεπτά .

Έγκυρος χρόνος τερματισμού : 5 ώρες και 30 λεπτά

Κόστος συμμετοχής : 15 ευρώ

Αναμνηστικά για κάθε συμμετέχοντα: τεχνικό t-shirt, βαρύτιμο μετάλλιο

Δείτε τον χάρτη της  διαδρομής : Διαδρομή αγώνα 26,3 χλμ στo παρακάτω link:  https://www.gpsies.com/map.do?fileId=hsybtkldxgvgzudg

Αγώνας 12,5 χλμ

Ημερομηνία και  ώρα εκκίνησης :  Κυριακή 04-3-2018:  10:30 π.μ.

Εκκίνηση / Τερματισμός: Παλιό δημοτικό σχολείο Μύθων Ιεράπετρας

Συνολικό μήκος : 12,5 χλμ

Θετική υψομετρική (συνολική ανάβαση) – Αρνητική υψομετρική (συνολική κατάβαση)  : 650 μ.

Ελάχιστο υψόμετρο : 190 μ (Μύθοι)  Μέγιστο υψόμετρο : 750 μ

Σταθμοί τροφοδοσίας : 2

Ποιότητα πεδίου : Μονοπάτι 7 χλμ , Δασικοί χωματόδρομοι 3,5 χλμ , Άσφαλτος 2 χλμ

Εκτιμώμενος χρόνος τερματισμού πρώτου :  1 ώρες 10 λεπτά .

Έγκυρος χρόνος τερματισμού :  2 ώρες και 20 λεπτά

Κόστος συμμετοχής : 10 ευρώ

Αναμνηστικά για κάθε συμμετέχοντα: βαμβακερό t-shirt, βαρύτιμο μετάλλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Για εγγραφή μέσα από το site του αγώνα : https://mytrailrun.wixsite.com/mmm2018 ή απευθείας πατήστε εδώ -To register click here

Προσοχή : Οι ηλεκτρονικές  εγγραφές  των 26  και 12,5 χλμ θα ΛΗΞΟΥΝ την Πέμπτη 01-03-2018 το απόγευμα.

Την ημέρα του αγώνα  θα γίνονται περιορισμένες εγγραφές και με πιθανότητα να μην παραλάβει ο συμμετέχοντας αναμνηστικό t-shirt λόγω εξάντλησης αποθεμάτων .

Η Διαδικασία εγγραφών είναι ως εξής :

  1. Κάνετε την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής εδώ αφού συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία της φόρμας με τον αστερίσκο και αποδεχτείτε του όρους που περιλαμβάνονται.
  2. Εφόσον επιβεβαιωθεί η ηλεκτρονική εγγραφή σας θα σας αποσταλεί ενημερωτικό e-mail ή SMS στο τηλέφωνο σας.
  3. Την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία που θα βρίσκεται στο χώρο εκκίνησης – τερματισμού θα παραλάβετε το πακέτο που θα συμπεριλαμβάνει τον αριθμό συμμετοχής σας, το chip χρονομέτρησης και το αναμηντσικό T-shirt κτλ . Τότε θα γίνει και η καταβολή του αντιτίμου της συμμετοχής σας.
  4. Το κόστος είναι 15 ευρώ για τον αγώνα των 26,3 χλμ και 10 ευρώ για τον αγώνα των 12,5 χλμ

 

Οι εγγραφές (αν δεν υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής)  μπορούν  να γίνουν και  τηλεφωνικά στα τηλ. 6973032299 και 2842026441 (Νίκος Φερετζάκης).

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους όπως δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή. Αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη και αρτιότερη οργάνωση του αγώνα.

*****Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όπως μας ενημώσετε εγκαίρως στα e-mail ή τα τηλέφωνα της οργάνωσης

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Έχουν όσοι-ες  έχουν συμπληρώσει την ημέρα του αγώνα το 18ο έτος της ηλικίας τους δηλ έχουν γεννηθεί πριν την 6 Μαρτίου 2000. Καλό θα είναι ειδικά όσον αφορά το μεγάλο ορεινό αγώνα των 26,3 χλμ ο συμμετέχοντας αθλητής να έχει προηγούμενη  εμπειρία από αγώνα βουνού και κίνηση σε μονοπάτια.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ : Λόγω του ότι οι αγώνες  διεξάγονται σε ορεινό πεδίο με πολλές εναλλαγές στην ποιότητα του τερέν συστήνουμε (σχεδόν υποχρεώνουμε) την χρήση παπουτσιών ορεινού τρεξίματος. Το πεδίο περιλαμβάνει κάθε είδους εδάφους , από χωμάτινα τμήματα μονοπατιών, πετρώδη, βραχώδη , λασπώδη κτλ. Όσον αφορά τον ρουχισμό που προτείνεται αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως από τις κλιματολογικές συνθήκες εκείνης της περιόδου και φυσικά από τον την ιδιοσυγκρασία του ίδιου του συμμετέχοντα. Συστήνεται για τους  πιό αργούς αθλητές να έχουν μαζί τους ένα αντιανεμικό μπουφάν – αδιάβροχο αφού η διαδρομή διασχίζει δάση και περνάει από μέγιστο υψόμετρο 1200 μ.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ-ΥΔΡΟΔΟΣΙΑΣ : Θα υπάρχουν αρκετοί σταθμοί υδροδοσίας και τροφοδοσίας .

Ωστόσο οι αθλητές θα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά μαζί τους υδροδοχείο για να εφοδιάζονται νερό και ισοτονικό σε κάθε σταθμό . Στους σταθμούς δεν θα υπάρχουν πλαστικά ποτήρια , ούτε μπουκαλάκια. Επίσης θα πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά τους πίνακες των σταθμών  και τις  χιλιομετρικές και χρονικές αποστάσεις μεταξύ τους  έτσι ώστε να διαχειριστούν σωστά και να έχουν  ενεργειακή επάρκεια και υδροδοσία κατα την διάρκεια του αγώνα και αν θεωρούν ότι πρέπει  να έχουν μαζί τους έξτρα τροφοδοσία , μπάρες κτλ να έχουν μεριμνήσει για αυτό.

 

ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ :  Γίνεται συχνή και τακτική καταγραφή των συμμετεχόντων σε πάρα πολλά σημεία της διαδρομής

Στη διαδρομή θα υπάρχουν  σημεία ελέγχου  όπου θα καταγράφονται οι αριθμοί των αθλητών .Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους . Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής φορά αντιανεμικό μπουφάν, θα πρέπει φτάνοντας στο Σταθμό Ελέγχου να φροντίσει να επιδείξει τον αριθμό του. Όποιος αθλητής δεν καταγραφεί έστω κι από έναν σταθμό Ελέγχου θεωρείται άκυρος.

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ («ΚΟΝΤΑΡΙΔΕΣ») : Απαγορεύεται το κόψιμο ή η συντόμευση της διαδρομής . Η διαδρομή θα είναι στα επίμαχα σημεία πυκνά σηματοδοτημένη έτσι ώστε να εξαλείφονται τυχόν αμφιβολίες για το ίχνος. Σε περίπτωση που αναφερθεί παράβαση του κανονισμού θα υπάρχει ανάλογη χρονική ποινή στον συμμετέχοντα αθλητή.

 

ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ-ΟΡΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ   :  Για τον  μεγάλο αγώνα θεωρείται έγκυρος τερματισμός αυτό που επιτυγχάνεται εντός 5 ωρών και 30 λεπτών , ενώ για τον μικρό αγώνα εντός 2 ωρών και 20 λεπτών .  Για την σωστή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των αθλητών έχει τεθεί  Χρονικό Οριο Αποκλεισμού (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ) στον σταθμό του Σελακάνου στο 11 περίπου χλμ της διαδρομής και είναι στις 2 ώρες και 20 λεπτά από την ώρα εκκίνησης. Οσοι αθλητές δεν μπορέσουν να είναι στο χρονικό όριο αυτό στο Σταθμό του Σελακάνου θεωρούνται άκυροι και θα πρέπει να παραδώσουν  τον αριθμό τους και να συνεχίσουν την διαδρομή αν το επιθυμούν, με δικιά τους ευθύνη.

ΣΗΜΑΝΣΗ : Θα πραγματοποιηθεί πυκνή σηματοδότηση της διαδρομής. Η σηματοδότηση θα γίνει με  σπρέι πορτοκαλί χρώματος , κατευθυντήριες πινακίδες, και ταινία χρώματος κόκκινο –άσπρο.Επίσης θα υπάρξει  χιλιομετρική ένδειξη ανά χιλιόμετρο.

Κατά την διαδρομή υπάρχουν τοποθετημένες ξύλινες κατευθυντήριες πινακίδες από κατά τόπους Συλλόγους  τις οποίες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αγνοήσουν διότι δεν έχουν καμία σχέση με την διαδρομή του αγώνα ακόμα και αν φαίνεται ότι κατευθύνουν σωστά σε κάποιες περιπτώσεις.

Ο κάθε συμμετέχοντας οφείλει να ακολουθεί τα παραπάνω σήματα και να αγνοεί τυχόν ξένα προς τον αγώνα έτσι ώστε να  είναι πάντα εντός διαδρομής και να μην κινδυνεύει να ακυρωθεί.

Προσοχή : Η σήμανση θα είναι πυκνή περισσότερο στα μονοπάτια και λιγότερο στους δρόμους. Σε καμιά περίπτωση  όμως ο αθλητής δεν θα πρέπει να διανύσει απόσταση μεγαλύτερη των 100 μέτρων χωρίς να συναντήσει ίχνος σήμανσης (πινακίδα, σπρέι, κορδέλα κτλ). Όταν αυτό συμβεί, τότε ο συμμετέχοντας βρίσκεται εκτός διαδρομής και θα πρέπει να κινηθεί προς τα πίσω αναζητώντας το τελευταίο ίχνος σηματοδότησης, και να συνεχίσει πλέον κανονικά πάνω στην χαραγμένη διαδρομή. Καλό είναι ο αθλητής να μην  κινηθεί αυτοβούλως και προς υποθετική κατεύθυνση γιατί αυτό μπορεί να τον  αποπροσανατολίσει τελείως , και να τον οδηγήσει πολύ μακριά από την διαδρομή του αγώνα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ : Υποστήριξη κατά την διάρκεια του αγώνα με 5  πλήρως εξοπλισμένους σταθμούς τροφοδοσίας με ενεργειακά τζέλ , ισοτονικά ,σνακς, κτλ. Στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού καθώς και σε κάθε σταθμό θα υπάρχει εθελοντής από το Σώμα Σαμαρειτών Ιεράπετρας  και τους Εθελοντές Διασώστες Ιεράπετρας (ΕΔΙΚ)  για τις πρώτες βοήθειες και  σε επιλεγμένα σημεία έτσι ώστε να παρέμβουν όποτε αυτό χρειαστεί. Επίσης η  Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης θα παρέχει τον απαραίτητο επικοινωνιακό συντονισμό και πληροφόρηση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής επιθυμεί να μην συνεχίσει  τον αγώνα θα πρέπει να το αναφέρει στο πλησιέστερο σταθμό υποστήριξης ή άνθρωπο των σωμάτων ασφαλείας του αγώνα. Εφόσον το επιθυμεί μπορεί να μεταφερθεί με αυτοκίνητο της οργάνωσης στο σημείο τερματισμού ή να επιστρέψει πίσω με δικιά του ευθύνη.

Προσοχή : Σε καμμία των περιπτώσεων δεν εγκαταλείπει τον αγώνα ούτε κινείται αυθαίρετα χωρίς να ενημερώσει. Αυτό ελλοχεύει κινδύνους  για τον ίδιο καθώς επίσης μπορεί να προκαλέσει και τεράστια αναστάτωση στην οργάνωση .

 

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ : Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε αντικειμένου στην διαδρομή  του αγώνα. Σε κάθε σταθμό υποστήριξης ο κάθε αθλητής θα μπορεί να αφήσει τα σκουπίδια του. Σε περίπτωση που εντοπιστεί κάποιος σκόπιμα να παραβαίνει αυτόν τον κανονισμό θα κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ -ΕΠΑΘΛΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΑ : Οι κατηγορίες και για τους δύο αγώνες των 26  και 12,5 χλμ  θα είναι ως εξής :

26,3 ΧΛΜ

1) Γενικής Ανδρών

2) Γενικής Γυναικών

3) Ανδρών A1 (18-39)

4) Γυναικών Γ1 (18-39)

5)  Ανδρών Α2 (40-49)

6)  Γυναικών Γ2 (40-49)

7)  Ανδρών Α3 (50-59)

8) Γυναικών Γ3 (50+)

9) Ανδρών Α4 ( 60+)

12,5 ΧΛΜ

1) Γενικής Ανδρών

2) Γενικής Γυναικών

Όλοι οι συμμετέχοντες  θα λάβουν βαρύτιμο μετάλλιο . Οι συμμετέχοντες στον μεγάλο αγώνα θα παραλάβουν κατά την εγγραφή τους τεχνικό t-shirt, ενώ οι αθλητές του αγώνα των 12,5 χλμ βαμβακερό.

Η Απονομή των επάθλων θα γίνει στις 15:00

 

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

Οδικώς :

  1. Μέσω Επαρχιακής οδού Ηρακλείου-Βιάννου δείτε εδώ περίπου 77 χλμ (τώρα έχει δοθεί στην κυκλοφορία η νέα παρακαμπτήριος περιφερειακή της Βιάννου)
  2. Μέσω του εθνικής οδού Ηρακλείου- Αγίου Νικολάου και της επαρχιακής Καλού χωριού-Μαλλών-Μύρτους δείτε εδώ περίπου 112 χλμ

 

Δωρεάν χρήση Λεωφορείου οργάνωσης :

Για την μεταφορά των αθλητών από Ηράκλειο η διοργάνωση θα διαθέσει όπως πάντα ένα λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει από το κέντρο του Ηρακλείου (άγαλμα Βενιζελου πλατεία Ελευθερίας) την Κυριακή 04-3-2018  το πρωί στις 07:30 με προορισμό τους Μύθους, και θα επιστρέψει το απόγευμα της ίδιας μέρας στο Ηράκλειο. Ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να το δηλώσει,  συμπληρώνοντας στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και το αντίστοιχο πεδίο που αναφέρεται για την επιθυμία του ή όχι να χρησιμοποιήσει το λεωφορείο της διοργάνωσης . Η μεταφορά είναι δωρεάν.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Με την ηλεκτρονική εγγραφή σας και εφόσον έχετε επιλέξει ότι θα κάνετε χρήση του λεωφορείου θα καταχωρηθείτε στην λίστα επιβίβασης . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την χρονική αύξουσα σειρά των εγγραφών των ορεινών αγώνων. Εφόσον υπάρχει χώρος διαθέσιμος θα μπορούν να επιβιαβαστούν συνοδοί . ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ.

 

Λεωφορείο ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ -ΛΑΣΙΘΙΟΥ :

Τα Κτελ Ηρακλείου-Λασιθίου βρίκονται κοντά στο λιμάνι Ηρακλείου αλλά τα δρομολόγια δεν εξυπηρετούν αναχώρηση από  Ηράκλειο την μέρα διεξαγωγής των αγώνων

Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ έχουν πρόσβαση μέχρι το παραθαλάσιο χωριό Μύρτος που βρίσκεται 5 χλμ από τους Μύθους Ιεράπετρας που είναι και το σημείο εκκίνησης. Τα δρομολόγια είναι μέσω της εθνικής οδού Ηρακλείου- Αγίου Νικολάου Ιεράπετρας. Από Ιεράπετρα υπάρχει ξεχωριστό δρομολόγιο για Μύρτος. Δείτε τα δρομολόγια αναλυτικά από Ηράκλειο και Σητεία στον παρακάτω πίνακα:

https://www.ktelherlas.gr/

Το τηλέφωνα Κτελ είναι :

  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ : 2810 245020, 2810 246530,
  • ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ : 28410 22234
  • ΣΗΤΕΙΑ : 28430 22272
  • ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ : 28420 28237

 

Διαμονή

  1. HOTEL ESPERIDES (ΜΥΡΤΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ)

 

Παροχές αγώνων

-Βαρύτιμο μεταλλιο σε όλους τους τερματίσαντες των δύο αγώνων.

– Τεχνικό μπλουζάκι για τους συμμετέχοντες του αγώνα των 26,3 χλμ & T-shirt για τους συμμετέχοντες των 12,5 χλμ

-Ηλεκτρονική χρονομέτρηση και στους δύο αγώνες .

-4 Σταθμοί τροφοδοσίας πλήρως εξοπλισμένοι και δύο βοηθητικοί για τον αγώνα των 26,3 χλμ και 2 σταθμοί τροφοδοσίας για τον αγώνα των 12,5 χλμ.

– Κύπελλα σε όλους τους πρώτους της γενικής καταταξης και  των επιμέρους  κατηγοριών

– Ασφάλεια και υποστήριξη κατά τον αγώνα από τρεις εθελοντικές δυνάμεις (Ερυθρός Σταυρός Ιεράπετρας , Ενωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης, Σώμα Εθελοντών Διασωστών Ιεράπετρας)

-Δωρεάν μεταφορά από και πρός Ηράκλειο με το λεωφορείο της οργάνωσης

– Παραδοσιακό γεύμα μετά το τέλος του αγώνα προσφορά του Π.Σ.Μύθων

– Δώρα στους Νικητές χορηγία του Πλούτωνα Γκούφα & των καταστημάτων http://mountainclub.gr/

Κόστος συμμετοχής 15  & 10 ευρώ για τον αγώνα των 26 & 12,5 χλμ αντίστοιχα

Συνδιοργάνωση : Ομιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης- Π.Σ. Μύθων Ιεράπετρας

Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του Μυθιανού επιστήμονα Κου Βασίλη Ζαχαρόπουλου

Νίκος Φερετζάκης

Τεχνικός Υπεύθυνος Αγώνων

Βίντεο από το 4ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων που πραγματοποιήθηκε το 2017:

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X