Running-Magazine-Logo

4ος Αραφήνειος αγώνας δρόμου 2018 – 11 Μαρτίου | Ραφήνα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

4ος Αραφήνειος αγώνας δρόμου 2018 : Για τέταρτη χρονιά θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία του Δήμου Ραφήνας και του Πικερμίου ο Αραφήνειος Αγώνας Δρόμου με δύο διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τη βοήθεια των απόρων του Δήμου και αυτός είναι ένας καλός λόγος για να πάρουν όσο περισσότεροι γίνεται μέρος στον αγώνα.

4ος Αραφήνειος αγώνας δρόμου 2018 – Η προκήρυξη :

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Π., σε συνεργασία με την Golden Run προκηρύσσουν για τέταρτη συνεχή χρονιά τη διεξαγωγή αγώνων δρόμου 5 και 10 χλμ. σε δημόσιο δρόμο καθώς και παιδικού αγώνα δρόμου 1.000 μ. με την ονομασία «4ος ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟY 2018». Η εκδήλωση θα έχει κοινωνικό σκοπό και τα έσοδά της θα διατεθούν για τη βοήθεια των απόρων του Δήμου.

Ο αγώνας απευθύνεται σε αθλητές αλλά και σε όλους τους αθλούμενους και μη, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης που θέλουν να νιώσουν τη χαρά της άθλησης και τη συμβολή της στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας.

Ημερομηνία διεξαγωγής : Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Ώρα εκκίνησης αγώνα 5χλμ: 10:15. π.μ.
Ώρα εκκίνησης αγώνα 10χλμ: 9:00 π.μ.
Ώρα εκκίνησης παιδικού αγώνα: 9:10 π.μ.

Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Ραφήνας

Ώρα προσέλευσης: Έως και μία ώρα πριν τον αγώνα (Για το Κολυμβητήριο ο δρόμος θα είναι προσπελάσιμος έως στις 8:45 π.μ).

Διαδρομή: Και στις 2 αποστάσεις η διαδρομή θα είναι κυκλική με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Κολυμβητήριο Ραφήνας. Το μήκος των διαδρομών είναι μετρημένο και η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα επιτηρείται από την Αστυνομία Ραφήνας και εθελοντές.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Αγωνίσματα – κατηγορίες συμμετεχόντων:

1.000 μ. Αγοριών – Κοριτσιών Δημοτικού (Γεν. 2007 έως και 2012)
1.000 μ. Αγοριών – Κοριτσιών Γυμνασίου (Γεν . 2003 έως και 2006)
5.000 μ. Ανδρών – Γυναικών (Γεν. από το έτος 2002 και μεγαλύτεροι/ες)
10.000 μ. Ανδρών – Γυναικών (Γεν. από το έτος 2002 και μεγαλύτεροι/ες)

Κόστος συμμετοχής: 8 ευρώ.

Στον παιδικό αγώνα η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 6 έως και 15 ετών. Όλοι οι τερματίζοντες στον παιδικό αγώνα θα επιβραβευτούν με αναμνηστικό μετάλλιο.

Για τους αγώνες των 5 και 10 χλμ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι άνω των 16 ετών και έχουν καταβάλει το αντίτιμο συμμετοχής.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν με δική τους ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση οφείλουν όλοι να έχουν εξεταστεί προηγουμένως από γιατρό.

Ανώτατο όριο συμμετοχών – Όριο εγγραφών: Στους αγώνες θα υπάρξει όριο εγγραφών που ορίζεται σε 1000 συμμετοχές για τον αγώνα των 5 και 10 χλμ. και 200 συμμετοχές για τον παιδικό αγώνα των 1000 μ.

Δηλώσεις συμμετοχής: Ηλεκτρονικά στο e-maildopaprafina@yahoo.gr

Φόρμα εγγραφής:

https://docs.google.com/forms/d/1VVQAYzJMtm506C7WHPPjAt3lDlJt4en3njNYC6zx0rY/edit?usp=sharing

Οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν ήδη και θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018.

Οι εμπρόθεσμες συμμετοχές για να είναι έγκυρες θα πρέπει να συνοδεύονται με την απόδειξη καταβολής του ποσού των 8 ευρώ.

Η καταβολή θα γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς με αριθμό 6461-010002-043 – Δικαιούχος: Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος Αραφήν, ή στα γραφεία του Συλλόγου, στο κολυμβητήριο Ραφήνας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.. Το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα θα πρέπει να αναγράφεται στο έντυπο κατάθεσης και η απόδειξη πληρωμής θα αποστέλλεται στο e-maildopaprafina@yahoo.gr. Τα στοιχεία του συμμετέχοντα θα πρέπει να αναγράφονται ακόμα και όταν γίνεται ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων..

Παραλαβή αριθμών συμμετοχής: Η διάθεση και παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνεται την παραμονή του αγώνα, 10 Μαρτίου 2018, ημέρα Σάββατο από 10.00 π.μ. έως 20.00 μ.μ από το Κολυμβητήριο Ραφήνας.

Κατά την παραπάνω ημερομηνία στον ίδιο χώρο το Restaurant Oasis θα παραθέσει, από τις 18.30 μέχρι 21.00, ΔΩΡΕΑΝ δείπνο υδατανθράκωσης – PastaParty.

Παροχές για τους συμμετέχοντες

• Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο και μπλουζάκι του αγώνα (T – Shirt).
• Στους πρώτους τρεις νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης των δρόμων των 5 και 10 χλμ θα απονεμηθεί κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα.

Τροφοδοσία: Στη διαδρομή και για τις δυο αποστάσεις (5χλμ και 10χλμ) θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας με νερό και παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα των 5 χλμ σε 45’ και τον αγώνα των 10 χλμ σε 1 ώρα και 30 λεπτά. Σε περίπτωση υπέρβασης του παραπάνω χρονικού ορίου θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα των 1.000 μ. είναι ΔΩΡΕΑΝ και ολοκληρώνεται με την υποβολή δήλωσης συμμετοχής στο dopaprafina@yahoo.gr ή την ημέρα του αγώνα ως και μία ώρα πριν την έναρξη, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει συμπληρωθεί το όριο συμμετοχών (200). Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dopap-rp.gr ή επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή στο τηλ. 22940 26073 ή στο dopaprafina@yahoo.gr

Για την οργανωτική επιτροπή

O Πρόεδρος (Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου) Βαγγέλης Μπουρνούς

Ο Διευθυντής Αγώνα Βασίλης Σπαντούρος

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X