Running-Magazine-Logo

4ος Μαραθώνιος Ολυμπίας – 31 Μαρτίου | Ολυμπία

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

4ος Μαραθώνιος Ολυμπίας : Την τελευταία μέρα του Μαρτίου και την πρώτη του Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο 4ος Μαραθώνιος στην Ολυμπία, στον τόπο που γεννήθηκε το Ολυμπιακό Πνεύμα και Ιδεώδες.

Με έναν Μαραθώνιο, έναν Ημιμαραθώνιο κι έναν αγώνα 12 χιλιομέτρων θα διεξαχθεί για τέταρτη χρονιά ο Μαραθώνιος της Ολυμπίας, ένα αθλητικό γεγονός που συγκεντρώνει κάθε χρόνο δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα.

4ος Μαραθώνιος Ολυμπίας – Η ανακοίνωση :

Άνοιξαν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου οι Online εγγραφές για τον 4ο Μαραθώνιο Ολυμπίας και τους παράλληλους αγώνες που θα διεξαχθούν από 31 Μαρτίου με 1 Απριλίου 2018.

Ο αγώνας διοργανώνεται από το σωματείο “Μαραθώνιος Ολυμπίας – Olympia Marathon” σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και αποτελεί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του νομού Ηλείας.

Τη διοργάνωση στηρίζουν οι δήμοι Ηλίδας, Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας καθώς και δεκάδες αθλητικοί, πολιτιστικοί, κοινωνικοί και εθελοντικοί φορείς της περιοχής, ενώ την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει και φέτος η All About Running.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να δώσει την ευκαιρία στους δρομείς της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού να αγωνισθούν στην μαραθώνια απόσταση στον τόπο που γεννήθηκε το Ολυμπιακό Πνεύμα.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι υπερπλήρες και περιλαμβάνει Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο και αγώνα 12χλμ. Καθώς και αγώνες 2χλμ για όλους σε Αμαλιάδα, Πύργο και Αρχαία Ολυμπία

Παράλληλα θα αναπτυχθούν γύρω από τη διοργάνωση πολιτιστικά και άλλα δρώμενα με στόχο τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας του νομού Ηλείας και την προβολή και ανάδειξή του σε όλα τα επίπεδα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Μαραθώνιο Ολυμπίας και τη διαδικασία εγγραφών μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης www.olympiamarathon.gr

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X