Running-Magazine-Logo

3ο MaskaRun – 11 Φεβρουαρίου | Ορχομενός

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

3ο MaskaRun : Μία εβδομάδα πριν τις Απόκριες θα διοργανωθεί στον Ορχομενό το 3ο MaskaRun σε μία διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων που μπορούν όλοι να πάρουν μέρος.

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το 3ο MaskaRun στον Ορχομενό Βοιωτίας. Ένας αγώνας ιδανικός για μικρούς και μεγάλους λόγω της ωραίας διαδρομής και όλου του κλίματος συνολικά.

3ο MaskaRun – Η προκήρυξη:

Ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού με συνδιοργανωτές , την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και το Δήμο Ορχομενού διοργανώνουν το 3ο MaskaRun Ορχομενού 2018 με την συνεργασία, της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού, του Συλλόγου Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη», της Μοτολέσχης Ορχομενού, της Ένωσης Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορχομενού, του Συλλόγου «Καλλιτεχνική Πορεία», του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού, «Οιππότες του θεάτρου» Ορχομενού, του Συλλόγου Άσκηση-Ψυχαγωγία-Υγεία Ορχομενού και της ιστοσελίδας www.asopichos.gr – www.MaskaRun.gr

Το 3ο MaskaRUN 2018 είναι μια διαδρομή 2,5χλμ. στην οποία οι συμμετέχοντες κάθε ηλικίας μπορούν να βαδίσουν ή να τρέξουν ενώ οι ανήλικοι θα πρέπει να  συνοδεύονται καθ’ όλη τη διαδρομή.

Ημερομηνία: 11 Φεβρουαρίου 2018

Απόσταση: 2.5χλμ. ισόπεδη ασφαλτοστρωμένη διαδρομή

Εκκίνηση και Τερματισμός: Πλατεία Ηρώων (Κεντρική πλατεία) Ορχομενού

Ώρα εκκίνησης: 11:30 πμ

Διαδρομή: Κεντρική πλατεία, Πεσόντων Μαχητών, Ματρώζου, 28ης Οκτωβρίου, 10ης Σεπτεμβρίου, Βυζαντίου, Γυμναστηρίου, Πεσόντων Μαχητών, Ησιόδου, Δημοτικό Πάρκινγκ, Μαυρομματαίων, 28ης Οκτωβρίου, Πεσόντων Μαχητών τερματισμός Κεντρική Πλατεία. (Χάρτης διαδρομής στο τέλος).

Σήμανση Η διαδρομή έχει σημανθεί στη δεξιά πλευρά με βέλη κίτρινου χρώματος ενώ θα προπορεύεται μοτοσυκλέτα στη διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι δρομείς

Έπαθλα Σε όλους τους τερματίζοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Δικαίωμα Συμμετοχής: Όλοι οι πολίτες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και με την υποχρέωση να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις.

Κόστος Συμμετοχής: Δωρεάν

Δηλώσεις Συμμετοχής Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.MaskaRun.gr  συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018.  Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητο κριτήριο για την παραλαβή της αναμνηστικής μπλούζας και σύμφωνα με το μέγεθος που θα δηλώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος.

ΠΡΟΣΟΧΗ Το αναμνηστικό μπλουζάκι, όπως και τα μετάλλια στον τερματισμό, παρέχεται  ΔΩΡΕΑΝ και ως εκ τούτου υπάρχει περιορισμένος αριθμός τόσο στο σύνολο όσο και στα μεγέθη μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας δήλωσης συμμετοχής.

Με την ολοκλήρωση του αριθμού των διαθέσιμων (πάντα με σειρά προτεραιότητας) είναι αυτονόητο ότι ΔΕΝ θα δοθούν μπλουζάκια ή μετάλλια.

Παραλαβή υλικού  Η παράδοση του υλικού θα γίνεται στο Κέντρο Εγγραφών που βρίσκεται στο Δημαρχείο Ορχομενού (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο ισόγειο) το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 από 10:00 – 21:00 και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου  08:00 – 10:00.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Υλικό από το «Κέντρο Εγγραφών» θα παραλαμβάνουν όσοι έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους ηλεκτρονικά.

Σε περίπτωση που δεν εξαντληθεί το υλικό από τις ηλεκτρονικές εγγραφές και πάλι με σειρά προτεραιότητας οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να παραλάβουν το αναμνηστικό μπλουζάκι στο κέντρο εγγραφών τις ώρες και τις ημέρες που αναφέρονται πιο πάνω.

Σε περίπτωση διαθέσιμου υλικού θα εκδοθεί ανακοίνωση η οποία θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του MaskaRun καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικά του Αγώνα  Είναι μια πολύχρωμη γιορτή-περίπατος στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι πολίτες.

Κύριο χαρακτηριστικό είναι η συμμετοχή και ο τερματισμός, η χαρά της άσκησης και της ομαδικότητας.

Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητές είναι όλοι όσοι θα μπουν στην γραμμή της εκκίνησης.

Το MaskaRun συνδέεται και αποτελεί προπομπό των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού Ορχομενού, η μεγάλη παρέλαση του οποίου θα γίνει την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018.

Στο κλίμα αυτό οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορέσουν αποκριάτικες στολές, να μακιγιαριστούν, να φορέσουν μάσκα ματιών, καπέλο ή όποα άλλη καρναβαλική έμπνευση έχουν.

Υποστήριξη Οι διοργανωτές θα προσφέρουν στον τερματισμό νερά, αναψυκτικά, φρούτα και άλλα.

Χάρτης Διαδρομής

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

……………………………………………………………………………………

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

10:00-21:00 Διανομή Υλικού – Πληροφορίες – Εγγραφές

Δημαρχείο  (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

08:00-10:30 Διανομή Υλικού – Πληροφορίες – Εγγραφές

Δημαρχείο  (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

09:30-10:30 Μακιγιάζ συμμετεχόντων από ομάδες της διοργάνωσης

10:45-11:00 Τοποθέτηση εθελοντών στα σημεία ευθύνης τους

11:00-11:15 Προθέρμανση

11:15-11:25 Χαιρετισμοί

11:25 Τοποθέτηση δρομέων στην εκκίνηση

11:30 Εκκίνηση

Έως 12:15 τερματισμοί και παράλληλα όλοι χορεύουν στην πλατεία σε Καρναβαλικούς (και όχι μόνο) ρυθμούς.

Δείτε βίντεο από το 1ο MaskaRun το 2016:

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X