11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

21ος Μπιζάνιος Δρόμος : Πρόκειται για την 21η φορά που ο νομός των Ιωαννίνων θα φιλοξενήσει έναν από τους ωραιότερους ηπειρώτικους αγώνες.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου θα διοργανωθεί ο 21ος Μπιζάνιος Δρόμος στα Ιωάννινα σε μία διαδρομή 11,5 χιλιομέτρων, με την καταλυτική ημερομηνία των εγγραφών να είναι στις 9 Φεβρουαρίου.

21ος Μπιζάνιος Δρόμος – Η ανακοίνωση :

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών, στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού για την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων, συνδιοργανώνει και φέτος μαζί με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και τα Αθλητικά Σωματεία «ΑΓΣΙ», «ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», «Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», «Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων», τον «21ο Μπιζάνιο δρόμο» (τρέξιμο σε δημόσιο δρόμο, 11.500 μέτρα) την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 π.μ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων: Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15.00

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μ΄ έναν από τους παρακάτω τρόπους:

α. Με οnline εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.pkdi.gr/bizanios

β. Αυτοπροσώπως:
Στα γραφεία της Δ/νσης Νεολαίας & Άθλησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου
Ιωαννιτών
Δ/νση: Αγ. Μαρίνας 55 – Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών
Τηλέφωνα: 265.10.83.965 fax: 2651075784
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00 πμ. – 2.30 μ.μ.

Σας επισυνάπτουμε την προκήρυξη του αγώνα και την αφίσα για να τα
χρησιμοποιήσετε, όπως εσείς νομίζετε.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα:
http://www.pkdi.gr/bizanios

Λίγα λόγια για το Μπιζάνι

Το Μπιζάνι είναι ένα χωριό που βρίσκεται 12 χιλιόμετρα έξω από τα Γιάννενα στους πρόποδες του λόφου του Μπιζανίου, χτισμένο αριστερά και δεξιά της εθνικής οδού που οδηγεί προς την Πρέβεζα.

Το χωριό κατέβηκε κάτω, εκεί δηλαδή που είναι σήμερα, το 1950 χάρη και στις ενέργειες του άξιου και δημιουργικού δασκάλου Ευάγγελου Φαρμάκη. Το Μπιζάνι είναι χωριό που αναπτύσσεται συνεχώς και αποτελεί πόλο έλξης νέων κατοίκων και ιδιαίτερα αυτών που αναζητούν ένα ήσυχο μέρος όχι πολύ μακριά από την πόλη.

Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι νέοι διαλέγουν να μείνουν στο χωριό. Οι κάτοικοι του Μπιζανίου είναι άνθρωποι φιλόξενοι και εργατικοί και είναι στην πλειοψηφία αγρότες και κτηνοτρόφοι ή εργάζονται στα Ιωάννινα.