11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Ζήσε την εμπειρία στο 2ο Heraklion Cosmos Sport Run.

Μετά από τον 1ο και πολύ επιτυχημένο αγώνα πέρυσι, όπου πάνω από 1.400 δρομείς «κατέκλυσαν» το Ηράκλειο, το Cosmos Sport, η adidas και ο Δήμος Ηρακλείου σε καλούν να συμμετάσχεις στο «2ο Heraklion Cosmos Sport Run powered by adidas», την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στον Ηράκλειο Κρήτης.

2ο Heraklion Cosmos Sport Run – Η προκήρυξη του αγώνα:

Ο αγώνας θα έχει εκκίνηση και τερματισμό στην Πλατεία Καλλεργών – ή αλλιώς «Λιοντάρια» – και θα περιλαμβάνει 2 διαδρομές, των 5 km και 10 km.
Πριν από την εκκίνηση ειδικός trainer της adidas θα φροντίσει για την προθέρμανση, δίνοντας παράλληλα σημαντικά running tips! Αντίστοιχα μετά τον τερματισμό, θα ακολουθηθεί ειδικό πρόγραμμα για την αποθεραπεία. Θα υπάρχει ειδικός χώρος για φύλαξη των προσωπικών σου αντικιεμένων, ενώ σε διάφορα σημεία θα σε περιμένουν τα «energy areas» όπου θα αναπληρώσεις την ενέργειά σου. Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει ο ρυθμός και τα «ανεβασμένα» vibes, γι’ αυτό θα υπάρχει DJ.

Κάθε συμμετέχων θα παραλάβει ένα τεχνικό μπλουζάκι adidas running, καθώς και αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού. Επιπλέον θα έχεις την δυνατότητα να μάθεις την επίδοσή σου, καθώς ο αγώνας θα περιλαμβάνει χρονομέτρηση.

Η παραλαβή του starter pack του αγώνα, θα γίνει αποκλειστικά το Σάββατο 20/01, 09:00 – 20:00, στο κατάστημα Cosmos Sport στην οδό 1821, Αρ. 17, με επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και θα περιλαμβάνει:

•Τον αριθμό

•Το ειδικό chip χρονομέτρησης

•Το τεχνικό μπλουζάκι adidas running

Σε αυτόν τον αγώνα θα είσαι σίγουρα νικητής, αφού τον βασικότερο ρόλο θα παίξει η συμμετοχή κι όχι η θέση που θα βγεις!

Κάνε λοιπόν την εγγραφή σου εδώ, φόρεσε την πιο fitness διάθεση και τα running παπούτσια σου, κι έλα μαζί με το Cosmos Sport σε έναν διαφορετικό αγώνα τρεξίματος.

Δήλωσε συμμετοχή στα 5χλμ είτε στα 10χλμ, μπες στην ομάδα της Cosmos Running Team και τρέξε για καλό σκοπό!

Με 5€, ως συμβολικό αντίτιμο συμμετοχής στον αγώνα, ενισχύεις κι εσύ την οργάνωση “Μαζί νικάμε τον καρκίνο”.

Αποτελέσματα 1ο Heraklion Cosmos Sport Run