Running-Magazine-Logo

​41ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας – 4 Μαρτίου | Αθήνα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

​41ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας : Ο αγαπημένος αγώνας της Άνοιξης μπαίνει φέτος στην 5η δεκαετία της ζωής του και όπως ήταν αναμενόμενο έρχεται με νέα απόσταση και αρκετά ανανεωμένος.

Η διαδρομή γίνεται φέτος από 21,1 χιλιόμετρα από 20 που ήταν μέχρι πρότινος και οι δρομείς έχουν πλέον την ευκαιρία να κάνουν ρεκόρ σε μία από τις πιο αγαπημένες διαδρομές της πρωτεύουσας.

​41ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας – Αναλυτικά η προκήρυξη :

41ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21.1 χλμ.

Φέτος ο αγαπημένος αγώνας της Άνοιξης μπαίνει στην 5η δεκαετία της ζωής του και έρχεται ανανεωμένος με νέα απόσταση! Έτσι από 20 χιλιόμετρα πλέον γίνεται 21.1 δίνοντας στους δρομείς την ευκαιρία για ρεκόρ στην πιο γρήγορη και όμορφη διαδρομή της Αθήνας στις 4 Μαρτίου 2018. Φυσικά στο πρόγραμμα της διοργάνωσης παραμένουν και οι αγώνες 2χλμ. για παιδιά καθώς και η σκυταλοδρομία 2Χ10,55χλμ.

Ο 41ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21.1χλμ είναι αφιερωμένος στο έργο του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού. Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα στους συμμετέχοντες να βοηθήσουν στην κάλυψη μέρος των αναγκών του προσφέροντας σε φάρμακα και υλικά.

Ακολουθούν η προκήρυξη και οι όροι συμμετοχής του αγώνα:

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά, Ελληνικό

Απόσταση αγώνα: 21.1 χλμ.

Ώρα εκκίνησης: 9:30 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής – Όριο εγγραφών

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής στη διοργάνωση και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη ενώ θα πρέπει πρόσφατα να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να έχει επιβεβαιωθεί η ικανότητά τους να λάβουν μέρος σε δρομικούς αγώνες μεγάλης απόστασης.

Ο Αγώνας έχει όριο τις 2.000 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου θα λήξει η περίοδος εγγραφών.

Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Χρονικό όριο αγώνα

Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τo πρώτο μισό της διαδρομής σε 1:30 και τη συνολική προσπάθειά τους σε 3:00. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Περιγραφή διαδρομής αγώνα

Εκκίνηση έξω από τις εγκαταστάσεις ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά (Παραλιακός δρόμος για το Ακρωτήρι στο ύψος του parking των εγκαταστάσεων του Αγ. Κοσμά) – Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα – οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) – Λεωφόρος Ποσειδώνος – Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή προς Καβούρι – οδός Ακτής – οδός Ηλίου – οδός Δημήτρη Λαμπράκη-Λεωφ. Καβουρίου αναστροφή (10,55 χλμ.) και επιστροφή. Τερματισμός με ¾ στροφής μέσα στο στάδιο του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.
Σημείωση: Την επίβλεψη της διαδρομής θα έχει η Τροχαία Ελληνικού και Καλλιθέας και θα είναι οριοθετημένη με κώνους επί της δεξιάς λωρίδας του οδοστρώματος.

Τροφοδοσία

Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο χλμ, στο 10ο χλμ, στο 15ο χλμ. και στον τερματισμό.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες

Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: έως 35, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75+.
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Κόστος Συμμετοχής: 10€ (16€ με τεχνικό Τ-Shirt της διοργάνωσης).

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής

Τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται  το Σάββατο 3  Μαρτίου 11:00 – 18:00 στο δρομικό κατάστημα RUNNER STORE στο ισόγειο του Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37Α) ή στο RUNNER STORE Γλυφάδας (Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 40Α, Γλυφάδα). Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ θα λειτουργήσει γραμματεία στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα.

Ατομικές εγγραφές – Πολιτική ακυρώσεων

  1. Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει τα απαιτούμενα πεδία με τα στοιχεία του στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής και να δεχθεί τους όρους συμμετοχής στον αγώνα. Στη συνέχεια θα πρέπει να καταβάλλει το αντίτιμο της συμμετοχής στον αγώνα και τότε θα ολοκληρώνεται η εγγραφή του. .

  2. Αναφέρεται ρητά ότι δεν θα πραγματοποιούνται μεταβιβάσεις εγγραφών για κανένα λόγο.

  3. Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας χρησιμοποιήσει τον αριθμό κάποιου άλλου θα ακυρώνεται και δεν θα συμπεριλαμβάνεται στα αποτελέσματα.

  4. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχοντας αδυνατεί να λάβει μέρος στον αγώνα, θα έχει το δικαίωμα επιστροφής του ποσού που κατέθεσε αν το δηλώσει μέχρι και 3 εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα.

Σκυταλοδρομία 2Χ10,55 χλμ.

Εκτός από τον αγώνα των 21.1  χλμ. θα πραγματοποιηθεί αγώνας σκυταλοδρομίας 2Χ10,55 χλμ. έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε το επιθυμούν αλλά δε διαθέτουν την κατάλληλη φυσική κατάσταση, να λάβουν μέρος στον αγώνα.

Οι ομάδες θα αποτελούνται από δύο (2) δρομείς ανεξάρτητα από το φύλο και την ηλικία. Η εκκίνηση του αγώνα αυτού θα γίνει ταυτόχρονα με τον αγώνα των 21.1 χλμ. και η μεταφορά του δρομέα που θα τρέξει το κομμάτι της επιστροφής στο σημείο αλλαγής (αναστροφή) θα γίνει με λεωφορείο της διοργάνωσης. Με τον ίδιο τρόπο θα γίνει και η επιστροφή του πρώτου δρομέα πίσω στο στάδιο.

Δικαίωμα συμμετοχής –  Όριο εγγραφών

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες, άνω των 18 ετών,οι οποίοι αποδέχονται τους όρους συμμετοχής της διοργάνωσης και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει πρόσφατα να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να έχει επιβεβαιωθεί η ικανότητά τους να λάβουν μέρος σε δρομικούς αγώνες μεγάλης απόστασης.
Στον αγώνα θα υπάρξει όριο εγγραφών που ορίζεται σε 60 ομάδες.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες 

Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτες ομάδες της γενικής κατάταξης.

Κόστος Συμμετοχής Ομάδας: Απλό Πακέτο: 25 € (περιλαμβάνει και για τους δύο δρομείς αναμνηστικό μετάλλιο, ηλεκτρονική χρονομέτρηση και αριθμό συμμετοχής, τροφοδοσία κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, υγειονομική κάλυψη, μεταφορά προς και από το σημείο αλλαγής)
Πλήρες πακέτο 35 € (περιλαμβάνει ότι το Απλό πακέτο και επιπλέον το τεχνικό T-Shirt του αγώνα)

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής

Τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται  το Σάββατο 3  Μαρτίου 11:00 – 18:00 στο δρομικό κατάστημα RUNNER STORE στο ισόγειο του Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37Α) ή στο RUNNER STORE Γλυφάδας (Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 40Α, Γλυφάδα). Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ θα λειτουργήσει γραμματεία στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα.

Αγώνας 2 χλμ. για παιδιά

Παράλληλα θα διεξαχθεί Αγώνας 2 χλμ. για παιδιά. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, διαφορετικά (σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής) θα πρέπει να παρευρεθεί ο κηδεμόνας κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής. Σε όσους τερματίσουν τον αγώνα των 2 χλμ. θα τους δοθεί αναμνηστικό Μετάλλιο.

Ώρα εκκίνησης: 09:45 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά ηλικίας μέχρι και 16 ετών , οι οποίοι θα τρέξουν με την ευθύνη των κηδεμόνων τους και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, διαφορετικά (σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής) θα πρέπει να παρευρεθεί ο κηδεμόνας κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.
Σε όσα παιδιά τερματίσουν το θα τους δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες:

Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: έως 7, 8-10, 11-13, 14-16.
Σε όλους τα παιδιά που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Όριο Συμμετοχών: 500

Κόστος Συμμετοχής: Δωρεάν

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής
Τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται  το Σάββατο 3  Μαρτίου 11:00 – 18:00 στο δρομικό κατάστημα RUNNER STORE στο ισόγειο του Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37Α) ή στο RUNNER STORE Γλυφάδας (Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 40Α, Γλυφάδα). Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ θα λειτουργήσει γραμματεία στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα.

Plus Video – ​41\0ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας :

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X