Running-Magazine-Logo

Salomon Mountain Cup 2018 – 14 Ιανουαρίου | Κρυονέρι

stefanis

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Salomon Mountain Cup 2018 : Ο αγώνας που αποτελείται από 3 μοναδικές… βουνίσιες διαδρομές, δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα στις 14 Ιανουαρίου 2018 στο Κρυονέρι και έχει σχεδιαστεί έτσι, όντας ιδανικός για αρχάριους και έμπειρους.

Η αρχή θα γίνει την δεύτερη Κυριακή του Ιανουαρίου στο Κρυονέρι σε μία διαδρομή 14.3 χιλιομέτρων και 360μ θετικής υψομετρική διαφοράς, ενώ τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο θα έρθουν οι άλλοι δύο αγώνες.

Salomon Mountain Cup 2018 – Η προκήρυξη :

Οι αγώνες μας έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιήσουν όλους τους συμμετέχοντες, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες των δρομέων καθώς και τα σχόλιά σας από τις προηγούμενες χρονιές. Είτε είστε έμπειρος, είτε αρχάριος είτε αποφασίσατε να κάνετε τα ‘’πρώτα σας βήματα’’ στο ορεινό τρέξιμο, σχεδιάσαμε τις ιδανικές διαδρομές γι’ αυτό.

Συγκεκριμένα το Salomon Mountain Cup ‘18 αποτελείται από 3 αγώνες, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στις 14/01 στο Κρυονέρι, 11/02 στην Πάρνηθα και 04/03 στον Διόνυσο.Η αλλαγή στο φετινό σχεδιασμό είναι με τέτοιο τρόπο ώστε η τεχνική δυσκολία τους να είναι διαβαθμισμένη αναλογικά από τον πρώτο έως τον τελευταίο.

Η πρώτη διαδρομή, στο Κρυονέρι (14.3χλμ και 360μ θετικής υψομετρική διαφοράς) είναι η ευκολότερη όσον αφορά την δυσκολία του τερέν αλλά και την σχέση μεταξύ απόστασης και υψομετρικής διαφοράς.

H δεύτερη διαδρομή, στην Πάρνηθα (10.7 χλμ και 375μ θετικής υψομετρικής διαφοράς) είναι πιο παιχνιδιάρικη, έχει παρόμοιας δυσκολίας τερέν και ελαφρώς αυξημένη υψομετρική διαφορά σε σχέση με την απόσταση.

Η τρίτη διαδρομή, στον Διόνυσο (10.8χλμ και 580 υψομετρικής διαφοράς) είναι η απαιτητικότερη απ’ όλες αφού αυξάνεται η υψομετρική διαφορά σε σχέση με τους δύο προηγούμενους ενώ το τερέν σε κάποια σημεία είναι αρκετά πιο τεχνικό.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές σε κάθε αγώνα θα υπάρχει και μία δεύτερη, μικρότερη διαδρομή με μήκος 5-9 χλμ και ελάχιστη τεχνική δυσκολία, για αυτούς που «δεν έχουν» ακόμη την απόσταση αλλά θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ορεινό αγώνα. Φυσικά οι μικρότερες διαδρομές είναι ιδανικές και για αυτούς που απλά θέλουν να περπατήσουν στη φύση.

Σε κάθε περίπτωση, οι πιο έμπειροι θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν μεγαλύτερες ταχύτητες, υψηλό συναγωνισμό και να προετοιμαστούν για τους μεγάλους αγώνες που ξεκινάνε από τα τέλη Μαρτίου ενώ οι πιο άπειροι αλλά και οι αρχάριοι, θα έχουν την δυνατότητα, να γνωρίσουν το ορεινό τρέξιμο, χωρίς να ‘’εκτεθούν’’ σε πιο απαιτητικές συνθήκες, να ευχαριστηθούν την μοναδική αλληλεπίδραση με το τερέν, γεγονός το οποίο μόνο στο ορεινό τρέξιμο μπορεί να γίνει.

Η Trail Pro έχει αναλάβει την τεχνική διεύθυνση του Κυπέλλου φροντίζοντας για την άψογη σηματοδότηση, τη ροή του προγράμματος και την ασφαλή κίνηση των αθλητών.

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων έχει αναλάβει η εταιρεία Chronosystems εγγυώντας τη γρήγορη και σωστή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Θα υπάρχουν έξι ηλικιακές κατηγορίες οι οποίες είναι: Ανδρών Α1 (18-29), Ανδρών Α2 (30-39), Ανδρών Α3 (40-49), Ανδρών Α4 (50+), Γυναικών Γ1 (18-39) και Γυναικών Γ2 (40+) ενώ στη μικρή διαδρομή θα υπάρχουν δύο κατηγορίες, Ανδρών και Γυναικών.

Φυσικά όπως κάθε χρόνο θα υπάρχει και η κατηγορία Ομάδων. Φτιάξτε την ομάδα σας και ανεξαρτήτως αριθμού αθλητών οι τρεις καλύτεροι χρόνοι προστίθενται και σας δίνουν κατάταξη ανά αγώνα όπως επίσης και στο τέλος του Κυπέλλου.

Σε κάθε αγώνα θα υπάρχει απονομή στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας και μετάλλιο για όλους τους συμμετέχοντες.

Οι νικητές του Κυπέλλου θα κερδίσουν δώρα των χορηγών ενώ θα υπάρχει και κλήρωση δώρων μεταξύ όσων αθλητών τρέξουν και στους τρεις αγώνες και πάρουν έτσι κατάταξη στο Κύπελλο.

Στην ιστοσελίδα www.trailpro.gr θα ενημερώνεστε για όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες του κάθε αγώνα, θα βρείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά καθώς και τις οδηγίες για τη δήλωση συμμετοχής.

Σας προσκαλούμε λοιπόν σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία, με την ασφάλεια που εγγυάται η πολύχρονη εμπειρία μας, προετοιμάζοντάς σας για απαιτητικότερες προπονήσεις και αγώνες κάθε είδους!

Η οργανωτική επιτροπή.

#SalomonMountainCup18

Ας πάρουμε μία γεύση από τον αγώνα του 2017 :

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X