Running-Magazine-Logo

Nέο κρούσμα “τροφικής τρομοκρατίας” με δηλητηρίαση προϊόντων – Πράσινη Νέμεσις

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Πηγές : Thetoc & Enallaktikos

Για προϊόντα γνωστών πολυεθνικών εταιρειών που έχουν δηλητηριαστεί με υδροχλωρικό οξύ προειδοποιούν αναρχικοί που αυτοαποκαλούνται “Μαυροπράσινοι Εμπρηστές”

Για προϊόντα γνωστών πολυεθνικών εταιρειών που έχουν δηλητηριαστεί με υδροχλωρικό οξύ προειδοποιούν άγνωστοι που αυτοαποκαλούνται “Μαυροπράσινοι Εμπρηστές” με κείμενο με τον τίτλο «Πράσινη Νέμεσις – Πράξη 3η» που δημοσίευσαν σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Πρόκειται για το τρίτο τέτοιο κρούσμα στη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών. Στο σχετικό κείμενο, οι εμπνευστές του σαμποτάζ αναφέρουν ότι «στη διάρκεια των Χριστουγέννων εκατομμύρια ζωντανά πλάσματα σφάζονται ή στραγγίζονται» και παραθέτουν τις επωνυμίες των προϊόντων που υποτίθεται ότι έχουν μολύνει με υδροχλωρικό οξύ.

Οπως προειδοποιούν, στο διάστημα από 20 έως 24 Δεκεμβρίου θα επανατοποθετήσουν τα μολυσμένα προϊόντα σε σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προκειμένου να υποχρεώσουν τις εταιρείες να τα αποσύρουν μαζικά από τα ράφια.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιες προειδοποιήσεις είχαν πραγματοποιηθεί παραμονές Χριστουγέννων του 2013 και του 2016, για τις οποίες είχε υπάρξει ανάληψη ευθύνης από την οργάνωση «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία».

Οι εταιρείες που είχαν αναφερθεί τότε στις αναρτήσεις της οργάνωσης, προχώρησαν σε ανάκληση των προϊόντων τους.

Αναλυτικά η προκήρυξη:
 
“Αυτές τις μέρες των χριστουγέννων χιλιάδες κόσμος αφήνει τον καναπέ για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι γεμίζοντας τις κενές υπάρξεις τους με καταναλωτικά σκουπίδια με όμορφα και αστραφτέρα περιτυλίγματα. 
 
Όλο αυτο το πανηγύρι εχει ως θύματα εκατομμύρια ζωντανά πλάσματα που είτε σφάζονται για να φτάσουν στο τραπέζι των ζωντανών/νεκρών, είτε στραγγίζονται μέχρι τελευταίας σταγόνας για να ικανοποιήσουν τις γευστικές ανάγκες τους. Αναγνωρίζουμε πως αυτό γίνεται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, απλώς τις συγκεκριμένες ημέρες το φαινόμενο αυτό είναι σε ύφεση. 
 
Γι’ αυτό το λόγο επιλέξαμε να κάνουμε σαμποτάζ στα παρακάτω προιόντα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για πρακτικούς λόγους παραθέτουμε ένα δείγμα οπτικού υλικού από τα προιόντα που δηλητηριάσαμε με υδροχλωρικό οξύ, βήμα προς βήμα. 
 
Θα ξεκινήσουμε να τα επανατοποθετούμε στα ράφια από τις 20.12 ως και τις 24.12 σε διαφορετικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε όλη την Αθήνα και όλη την Θεσσαλονίκη.
 
Τα προιόντα που δηλητηριάστηκαν είναι Coca Cola και Coca Cola light ενάμιση λίτρο, παριζάκι Υφαντής 500 και 350 γραμμάρια και το πλήρες γάλα της Δέλτα.
 
Για κάθε προϊόν δείχνουμε ακριβώς πως βάλαμε το υδροχλωρικό οξύ και το τελικό αποτέλεσμα όταν αυτό είναι ετοιμο να επανατοποτετηθεί στα ράφια των σούπερ μάρκετ.
 
 
Μαυροπράσινοι Εμπρηστές”
Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X