11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Naxos Trail Race 2018 : Ο πρώτος ορεινός αγώνας τρεξίματος στη Νάξο ξεπέρασε τις προσδοκίες κι έτσι οι ιθύνοντες αποφάσισαν να προχωρήσουν στο 2ο Naxos Trail Race!

Με δύο νέες διαδρομές, αλλά και κάποιες αλλαγές στις ήδη υπάρχουσες θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το Naxos Trail Race στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων!

Naxos Trail Race 2018 – Ανακοίνωση:

Μετά την ολοκλήρωση με επιτυχία πρώτου Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος Νάξου 2017, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση του 2ου Naxos Trail Race 2018, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Απριλίου 2018. Οι διαδρομές θα αλλάξουν σημείο εκκίνησης και τερματισμού και θα ξεκινούν από τη χώρα της Νάξου. Στις προηγούμενες δύο διαδρομές θα προστεθούν και δύο νέες, ένα City Trail στο παλιό και γραφικό κάστρο της χώρας της Νάξου και ένας αγώνας για τα παιδιά.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τις διαδρομές αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της διοργάνωσης.

www.naxostrailrace.gr

FB. Naxos Trail Race

 

Ο αγώνας διοργανώνεται από την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Activeland • www.activeland.gr.

Οι διοργανωτές:

Μιχάλης Μανιός: 6978162956

Χριστίνα Κουρή: 6973001807