11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Αποκλειστικό : To Running Magazine σε συνεργασία με τη Natural Doctor κάνουν μία αποκλειστική προσφορά για τους φίλους του τρεξίματος και του αθλητισμού.

Εκπτωτικός κωδικός -15% για δρομείς σε όλα τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής (βιταμίνες, προβιοτικά, συνεργιστικές φόρμουλες) της Natural Doctor.
Συμπληρώστε την φόρμα και αποκτήστε δωρεάν τον κωδικό που αφορά αποκλειστικά στους φίλους του Running Magazine (ο εκπτωτικός κωδικός ισχύει για αγορές από το e-shop
www.naturaldoctor.gr μέχρι και τις 30/04/2018)
Please wait...

Διάβαστε επίσης : Βιταμίνες για δρομείς : Οι απαραίτητες βιταμίνες για το τρέξιμο

Λίγα λόγια για τη Natural Doctor

Εμπνευστήκαμε από τη φύση, την οικογένεια, τα παιδιά μας & δημιουργήσαμε για εσάς τα πιο πλήρη συμπληρώματα υγιεινής διατροφής. Τα συμπληρώματα διατροφής Natural Doctor συμπληρώνουν φυσικά τις ελλείψεις της καθημερινής διατροφής σε παιδιά και ενήλικες.

Ακριβώς όπως και στη φύση, οι φόρμουλες Natural Doctor είναι ολοκληρωμένες γιατί προσφέρουν ταυτόχρονη χορήγηση πολλαπλών θρεπτικών συστατικών που το καθένα είναι απαραίτητο για την δράση του άλλου.

Παρασκευάζονται με φυσικές πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας, αποκλειστικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι χωρίς γλουτένη, γλυκαντικά, αρώματα, συντηρητικά, αλλεργιογόνα μαγιάς, σίτου ή γάλακτος ή άλλα χημικά πρόσθετα.

Σας τα προσφέρουμε με απόλυτη συνείδηση καθώς ταυτίζονται με το όραμα μας: να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας σε έναν υγιέστερο κόσμο που θα χρησιμοποιεί με σύνεση τα πολύτιμα αγαθά που προσφέρει η φύση.