11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

8ος Χορτιάτης Trail Run 2018 : Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Χορτιάτη Θεσσαλονίκης ο αγώνας που είναι αφιερωμένος στην προστασία του βουνού από την ανθρώπινη παρέμβαση.

Την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο Χορτιάτη Θεσσαλονίκης 0 8ος ομώνυμος αγώνας που είναι αφιερωμένος στην προστασία του βουνού. Ένας trail αγώνας που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις για μία ακόμα χρονιά.

Στις 4 Μαρτίου 2018 θα διεξαχθεί για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Ημιμαραθώνιος αγώνας ορεινού τρεξίματος στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, που θα είναι αφιερωμένος στην προστασία του βουνού από την ανθρώπινη παρέμβαση (Κεραίες, κυνηγοί, παράνομη υλοτομία, μηχανοκίνητες δράσεις) και την ευαισθητοποίηση όλων μας, ταυτόχρονα δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στον αγώνα κατά των μεταλλείων στις Σκουριές Χαλκιδικής στο Πάικο και στα Κρούσια του Κιλκίς, επίσης θέλουμε να επισημάνουμε την ευαισθητοποίηση και προσοχή όλων μας στην προστασία του περιαστικού δάσους του Σέιχ Σου.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Για την οργανωτική επιτροπή

Ο Τεχνικός Διευθυντής του Αγώνα

Καϊάφας Στυλιανός.