11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

4ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Βόλου : Με μία ακόμα πιο εντυπωσιακή διοργάνωση θα υποδεχτεί τους συμμετέχοντες ο Βόλος όπως τόνισαν οι ιθύνοντες του αγώνα.

Το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 όλα τα βλέμματα του δρομικού κινήματος θα είναι στραμμένα στον Βόλο και στον 4ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο, που όπως και πέρυσι έτσι και φέτος υπόσχεται έναν μοναδικό αγώνα.

4os diethnis imimarathonios volou

4ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Βόλου – Ανακοίνωση :

Η ανακοίνωση της ημερομηνίας και οι πρώτες πληροφορίες για τον 4ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Βόλου / 25ο Δρόμο Υγείας 2018 !

Το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 θα διεξαχθεί ο 4ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Βόλου, ο 25ος Δρόμος Υγείας 5 χιλιομέτρων, και ο Παιδικός Αγώνας 500 μέτρων.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη προτίμηση που δείξατε και το 2017 στους αγώνες του Ημιμαραθωνίου Βόλου. Το 2018 η διοργάνωση θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή καθώς θα υλοποιήσουμε ιδέες και βελτιώσεις που σκεφτόμαστε, ενώ θα διατηρηθούν όλα όσα προσφέραμε και φέτος, όπως οι λαγοί (pace makers), οι χιλιάδες φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου συν ατέλειωτο βίντεο, οι πλούσιες παροχές στη διαδρομή και στον τερματισμό, ένα νέο πρωτότυπο μετάλλιο, t-shirt ξεχωριστό ανά φύλο, δώρα και κληρώσεις, η ανθοδέσμη σε κάθε γυναίκα που τερματίζει τον Ημιμαραθώνιο, και πάνω από όλα, το υπέροχο κλίμα της διοργάνωσης και τα φανταστικά τοπία που προσφέρει η διαδρομή. Οι διαδρομές θα πιστοποιηθούν όπως προβλέπεται, από μετρητή της IAAF / AIMS και οι επιδόσεις των δρομέων θα είναι επίσημες, ενώ θα υπάρχει σημαντική αύξηση του ορίου συμμετοχών λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Ώρες εκκίνησης:

Ημιμαραθώνιος 18.00

Δρόμος Υγείας 18.15

Παιδικός Αγώνας 17.00

Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου μαζί με την Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου (ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ) και τη Περιφέρεια Θεσσαλίας με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και όλων των φορέων, υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ. Για άλλη μια φορά το σύνθημα είναι «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ»

Η αναλυτική προκήρυξη και ο τρόπος εγγραφής θα δημοσιευθούν στις αρχές του 2018.